Main

School Archives

September 25, 2006

op school

vandaag 25-09-2006 was het leuk op school waneer meester heeft gezegd dat we eindelijk alleen maar plus en min sommen moesten maken omdat ik ben goed in plus en min maar Chris is de best in keer.meester moet het doen omdat elke klas het doet
vandaag probeerde migael mij te tikken hij rende en struikelde over Melany haar kasje en toen lachte iedereen omdat hij dacht ik ga het halen en toen blam!!!!!!!!!!!! en toen viel hij.
NATHAN CHRIS MATTHEW MIK EF IK HOOP DAT JE HET LEUK VOND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

September 28, 2006

de meisjes

de meisjes spelen een leuk spel van springtouw dan gaan ze niet tellen ze tellen met abcdefghijklmnopqrstuvwxijz en dan op de letter die je valt is de eerste letter van een jonge/meisje z'n naam en dan ben je verliefd op die ene.sommige kinderen kunnen het heel goed en vallen op een letter van een naam die niet bestaat en dan hebben ze geluk en zijn ze niet verliefd maar sommige kinderen hebben geen geluk en vallen op een naam die bestaat en dan moet je doen als je echt gaat trouwen en dan word je echt verlegen.en nathan komt morgen naar m'n huis.

October 2, 2006

over nivo

vandaag heeft de jufrouw rt (lees jufrouw) mij een tien heeft gegeven voor lezen en dat is normaal omdat ik die dag over nivo ben gegaan ik was toen blij want in de vierde ben je dan vrij van lezen als je over nivo bent maar als je verder naar de 5'e gaat dan wordt het moielijk omdat dan moet je veel doen dus ik kan wel blij zijn maar toch is het niet leuk want dat snap je.

October 4, 2006

Dierendag

vandaag:4-10-2006 Dierendag was het leuk omdat je een dier mocht menemen en dan heeft shukman 2 water schilpadden meegenomen en shalina heeft een hele kleine schilpad meegenomen maar die was hele kleine schilpad maar zij kon heel snel rennen die ging als een speelgoed auto rennen zo snel was het maar shukman z'n schilpadden konden nog veel sneller dan de kleine schilpad rennen en de volgende was nadia zij had een konijn die ging niet springen hij was een beetje bang van ons dus hij bleef dicht bij nadia en dat was al de kinderen die een dier hebben meegenomen dag dag.

October 6, 2006

Vakantie

ik heb negen dagen vrij van school eindelijk vrij dat betekent geen huiswerk voor een week en twee dagen en dat zal dan leuk zijn want dat betekent 2 uren GAMBOY EN DAN 24 UREN OP BLIJVEN DAT BETEKENT FEEST VOOR MIJ EN DAT IS AL VEEL WAT IK HEB GEZEGD DUS HET IS BIJNA TIJT OM TE STOPPEN MET PRATEN MAAR IK GA TOCH VERDER WANT IK HEB VEEL TE VERTELLEN WAT IK GA DOEN IN DE WEEK IK GA NAAR HET STRAND NAAR PUNDA MISCHIEN NAAR DE DIERENTUIN EN DAARNA GA IK IETS KOPEN IN PUNDA WEER EN DAARNA NAAR HET WILHELMINA PLEIN IK MOET VOOR DIANA ZORGEN IK MOET MET HAAR RIJDEN IK MOET HAAR DRAGEN EN DAT ZIJN AL VEEL DINGEN DUS NU STOP IK.

October 8, 2006

boekbespreking

ik moet voor school een boekbespreking maken en dan heb ik het over het boek een koets vol spoken het was een spannend boek net als je ziet en hoort zijn er spoken dat snapt iedereen die dit leest maar in dit boek was er maar een die wist dat er spoken zijn en dat was petronella (afkorting pien) en zelfs haar vriend die een spook was wist niet dat dat zijn famielie was die in de koets kwam dus alleen pien (petronella) wist dat en daar gaat mijn boekbespreking over.

en dit is de eerste keer dat ik een foto kan zetten

October 16, 2006

regen

waneer ik weer op school was vond ik het leuk want ik had nathan matthew Jelmer Migael ef (mezelf) niet gezien in een hele week dus alleen vandaag kon ik hun zien.maar vandaag regende het veel we hadden geen pauze en we moesten toen gewoon een half uur!! binnen blijven en ik dacht : oh ik kan weer door de pauze gaan,om te weten dat het regen me stopte,maar teminste konden we nog naar het computer lokaal maar het regende, dus de meisjes konden gaan met een paraplu terwijl de jongens door de kleuter en andere klassen moesten door rennen net als ze gewendt zijn,door het regen te gaan maar het ging wel snel want ik en de andere jongens behalve chris en Obraien zijn heel sterk en snel dus het ging heel goed en nu is een beetje van alle jongen mij kennen jullie wel de schrijver.en nu naar nathan de sterkste en snelste kindjte op mijn school Jelmer die denkt dat hij de beste van ze allemaal is chris een hele goeie vriend migael een slime maar niet snel in schrijven jongen mathew ok een goeie die niet kan stoppen met zijn gameboy coler te spelen Obraien die zoekt veel probleemen en dan is er nog meester peter de beste meester die ik tot nu ken en dit noem ik lang dagdag allemaal.

October 18, 2006

meester peter z'n vader moeder en zus

vandaag waren meester peter z'n vader moeder en zus hier op school gekomen z'n zus was erg mooi en jong.
daarna bleven ze even om te kijken hoe wij moeten werken en zo.
toen gingen we zingen en ze dachten dat we mooi zongen.
en daarna zijden ze dat deze klas heel lief is.
en daarna kwam een jufrouw die nog haar diploma moet krijgen en ik zeg dat ze dat wel gaat halen want ze is lief want ze laat iedereen lezen en geeft ons allemaal een beurt.dus ze is goed,
en toen was het tijd om naar huis te gaan en dat vinden we niet leuk.

October 19, 2006

danielle's sok

vandaag hadden we lekker lui lezen danielle had haar sok dichtbij bij mij gezicht gezecht en toen werdt ik boos en pakte een boek en haalde die sok we en toen kwam een meije die heet anais met haar hand me slaan toen pakte christofer mijn sok en gooide het naar anais z'n gezicht en dat gebeurt elke lekker lui lezen dag (op donderdag) en dat ben ik nu gewent aan want nu gooi ik mijn sok naar chris elke keer opnieuw.

October 20, 2006

een boekje lenen

vandaag had ik twee boeken geleend een van onze vogels informatie boek en onze dieren infotmatie boek ik heb ze geleend want ik wil meer informatie over de suikerdiefjes die ik thuis heb.
ze zijn nu een beetje verveelend aan het worden want ze durven nu zelfs mijn eten te eten.
dat is dan niet zo verveelend voor mij maar wel voor mijn moeder want zei maakt het eten voor mij en niet voor de vogels.

straks moet ik nog het boek gaan lezen over onze vogels en nu kan ik wel zeggen tot de volgende keer allemaal.

November 2, 2006

voet stappen op mijn gezicht

vandaag (in de pauze) heeft iemand mij geduwt ik viel op de grond.
daarna heeft de zelfde persoon O'braien geduwd en hij viel met zijn schoen op mijn gezicht.
en dezelfde kind duwde chris en hij viel met zijn lichaam op mij.
daarna moest ik wel huilen maar daarna ging het weer goed.
en dat is al voor vandaag dag dag.

November 3, 2006

floss en bloed gekregen.en nog iets over pauze.en het gevecht.

vandaag heeft meester ons een stuk floss gegeven maar ik flosste te hart en daarna kreeg ik bloed.
het was eerst verveelend maar daarna wist ik dat het niet door te hard flossen was maar door mijn tand die er uit is gegaan de schuld is.

in de pauze moest een jufrouw van mij (jufrouw margriet) hulp om bij mijn vader zijn weblog de dieren tuin moeten zoeken.
voor mij was het makkelijk maar voor haar ging het niet zo goed.
want de dierentuin was van een jaar geleden.
(dus heel lang geleden toen ik nog zeven was)
en toen heb ik search gedaan en ik vond het meteen.

vandaag kwam jufrouw teler naar ons klas ons aan het vertellen dat de jongens (zeven zonder mij erbij want ik deed niet mee en christopher ook niet) tegen de jongens van vier a en vier c.gaan vechten (achttien).
en dat mocht niet dus jufrouw teler was boos (de baazin) en ze gaan met nathan z'n moeder of vader praten dat word spannend.
maar jufrouw teler was ook heel boos want JUrgen maakte de andere klassen blaadjes eten.
en ook nog van de grond.
dus dat werd een beetje te gek nu als iemand iets verteld over nathan vecht moet hij weg van de marnix school en dat wil ik niet want hij is mijn beste vriend ik heb geen betere vriend dan hem.
en toen ging ik naar huis.
en nu dag dag allemaal.

November 7, 2006

ik krijg geen goeie cijfers.een gevecht met O'Brain,zijn bloed.

gisteren kreeg ik een 5 voor mijn taalmap.
en voor vandaag kreeg ik een.....................................2,5.
en daarna gingen we tekenen iets van sinterklaas.
en ik,ik pakte de sinterklaas die op een paard was dat vond ik makelijker.

in de pauze kreeg ik een gevecht met O'Brain maar dat kwam omdat hij mij peste.
hij deed zo mmmm en dat vond ik zo vervelend dat ik hem een schop gaf.
en dan duwde hij mij en daarna gingen wij elkaar op de grond gooien.
dat kon hij niet eens 1 keer doen want ik ben sterker dan hem.
waneer we vechten had ik zijn uniform af gedaan zijn shurt.

bij het laast wist niemand wat er ging gebeuren want we waren allebij op de grond.
want we waren elkaar aan het slaan met on's nagels.
totdat ik hem bloed heb gegeven bij zijn nek toen stopte het.
en nu zeg ik dag dag.

November 13, 2006

de straf

vandaag zijn er niet leuke dingen gebeurt.
want vandaag had ik straf gekregen voor iets dat ik niet gedaan had,
want een kindje die migael heet vond een propje op zijn tafel en gooide het gewoon naar mij.
voor die keer liet ik hem gaan,
maar daarna vond hij nog een en gooide het weer.
en dus daarna werd ik zo boos dat ik een papiertje zelf heb gemaakt en naar hem gegooid.
en dus dan weet je zeker dat hij het ook gaat gooien en toen zag meester hem en we kregen allebij straf.
(gaat morgen verder om 5 uur)

November 14, 2006

verder met de straf

en omdat hij en ik propjes waren aan het gooien moesten we in de pauze binnen blijven.
dan,gaat nathan buiten de raam staan laggen wel ik maakte en.
nathan,die kreeg de propje in zijn gezicht.
en dan zegt hij:I'll kill you (ik maak je dood)(zegt hij maar met een grapje).
en wanneer meester terug kwam (Jelmer had ook straf) ging hij zitten.
Jelmer komt rennend aan,en dan springt hij op meester:^) meester :^) ook.
eigenlijk idereen en dat is het van het twee stuk.
dagdag.

November 16, 2006

computerles

vandaag ging ik naar computer les het was leuk ik had een toets gekregen en ik kreeg een....
(dat moet je zelf bedenken de eerste twee letters zijn z en e)
en daarna moesten we onze handtekening schrijven op een papiertje die door moet lezen.
en dan als je het goed alle regels houd dan mag je op internet.
ik heb het door gelezen en ik heb mijn handtekening erop gezet.
en toen mocht ik op internet dat was leuk naar die websites gaan.
en de volgende keer ga ik naar mijn weblog.
en nu zeg ik dag dag allemaal.

November 17, 2006

zingen

vandaag gingen veel kinderen zingen.
ik moest eigenlijk volgende week maar ik was zo zenuwachtig dat ik het moest doen.
na mijn liedje was iedereen aan het lachen want het was grappig.
en dus daarna wou een meisje dat ik het weer zou zingen dus dat heb ik gedaan.
veel kinderen wouden dat ik ging zingen daarom klapten ze hard.
en daarna hadden ze pijn bij hun handen.
=======================================================================
en nu de antwoorden gaan kijken.
=======================================================================
dagdag allemaal.

November 20, 2006

Ravyna ging weg.

vandaag heeft een meisje die ravyna heet mij en de hele klas verteld dat ze morgen weg gaat.
het was een leuk meisje en ook een vriendtje van in mijn groep.
niemand maar ik bedoel niemand had jes gezecht wel iedereen behalve migael die was wel blij.
want Ravyna vraagt hem altijd voor een potlood of pen.
dus zo is het dat ze morgen met de KLM naar nederland gaat.
en mischien komt ze volgent jaar terug.

November 22, 2006

GYM

vandaag had ik gym hat was leuk want we gingen bal gooien en hoog springen.
en twee weken later op dinsdag zullen we een competencie houden.
van wie het hoogste kan springen.
en ik zeg dat ik het zal zijn want ik kan best hoog springen.
dus daarom denk ik dat ik ga winnen en ik ga ook trainen.
dus daarom is deze zo kort.
dagdag allemaal.

November 29, 2006

naar het muzeum.

vandaag op school was het de leukste want papa was foto's aan het maken en ed meisjes
het niet leuk dat matthew met zijn fingers achter hun hoofden zit.
maar dat vond ik wel leuk want zij doen dat zelf ook hoor en dan doen zij het met heelveel opzet.
maar dat vind ik niet zo erg want het is toch grappig maar in het muzeum was het saai.
dus we mochten daarna buiten spelen en dat was leuk.
maar daarna moesten we toch weg.
en sorry dat ik soms geen verhaaltje doe want het is gewoon moeilijk.
dagdag allemaal.

December 3, 2006

mijn taalmap is weg (dacht ik).

mijn taalmap was weg vandaag en niemand wist waar het was want.
ik had altijd rommel overal en nergens konden wij het vinden.
we gingen naar elk bed en onder elke stoel maar nergens was maar.
ik wist wel dat het hier ergens was want ik had het gisteren nog gezien.
maar toen ik door mijn speelgoed ging vond ik het.
dus ik had het toch mee genomen en nadat dat was gebeurt,
wist ik wat over te schrijven en zo heb ik dit verhaal geschreven.
nu dag dag allemaal.

December 7, 2006

gedelete

vandaag gingen we naar het computer locaal en daar gingen we lache bekjes maken.
veel dingen deden we daar leek het want het was moeilijke dingen.
en daarna had nathan een proobleem met z'n folder.
en dan kwam joash en hij klikt gewoon delete en heeft alle folders gedelete.
maar de JUFrouw heeft het toch gevonden met saerch.
dagdag allemaal.
(word vervolgd geen comment geven)

December 19, 2006

kerst feest op school.

vandaag ging ik naar schoo, met nette kleren en met geen uniform maar vrije kleding.
want vandaag was het kerst viering op school en op mijn shool is dat heel important.
en waneer ik naar binnen ging in de klas kreeg ik een kerst boekje maar dat mocht ik niet meenemen tot morgen naar huis en dat vond ik niet eerlijk want we moeten het niet meer gebruiken na de dag van de viering.
wel om half acht gingen we naar buiten op het plein en daar moesten we gaan zitten.
waneer we allemaal zaten begon jufrouw teler te praten en daarna jufrouw vijfB.
en daarna,gingen we luisteren naar meneer de dominee hij vertelde over een man,
die een droom heeft gekregen dat jezus (baby) morgen bij hem zou komen.
dus hij was een schoenen maker en hij maakte dan een paar schoenen voor jezus.
maar jezus kwam niet de volgende dag maar een arme vrouw kwam langs met haar baby.
en hij heeft haar de schoentjes gegeven.
dat was de verhaal.
en we gingen zingen en we gingen naar de klas.
daar hebben we geten pauze gekregen weer gegeten en daarna naar huis gegaan.
en voordat we weg waren kregen we een snoep.
van jufrouw mirjam bedoel ik.
dagdag allemaal.

December 20, 2006

de laatste dag op school.

vandaag was de laatste dag op school het was leuk want we mochten vrij spelen.
maar we hadden toch een paar lessen GYM,Papiamentu en een les met jufrouw Mirjam.
maar na gym mochten we spelen ik had mijn gamboy gebracht.
na dat om 10 uur hadden we pauze daar had ik ook nog gameboy gespeeld.
en daarna hadden we jufrouw mirjam z'n les dat was een boek maken.
jufrouw Vannesa (papiamentu) heeft ons een liedje laten zingen.
en daarna was het tijd en gingen wij naar huis dag dag allemaal.

January 4, 2007

terug naar school.

en het was een beet wennen om zo froeg op te staan maar het moest wel.
vandaag ging ik weer naar school en meester peter was er niet maar jufrouw mirjam!
dat was ook wennen en we gingen als eerste ding doen vertellen wat we hebben gedaan op school ik vertelde dat ik mijn weblog heb gestopt tot nu maar er toch leuke verhalen konden zijn.
maar het was toch weer goed dat ik wel mijn weblog had weg gehaald want nu had mij vader leuke verhalen.
en verder bij het werk moesten we rekenen,taal,lezen,drama en lekker lui lezen.
en daarna bidden en naar huis.

January 5, 2007

de maandopening.

ik jelmer en O'brain zijn de kinderen die de vlag moeten hijsen voor elke maand.
en dat is een hele werk want we moeten de vlag (die best zwaar is) hijsen en dan moeten we nog weten wat jufrouw ruby ons heeft verteld.
maar verder zal het nog goed zijn want de maandopening is pas maandag.
=======================================================================
sorry ik kon de commenten van gisteren niet beantwoorden maar vandaag beloof ik dat deze dag z'n wel antwoord zal krijgen ik beloof het met mijn hele hart.

January 6, 2007

bim bom bam biem.

vrijdag waneer jufrouw mirjam was met ons vader jakop aan het zingen dan ging nathan zeggen:
bim bom bam beam en dan komt juf mirjam nog een beam en jij gaat naar buiten nieman moest lachen van bim bom bam biem maar wel van nog een beam en jij gaat naar buiten.
en nathan ging zeggen maar jufrouw ik mag geen beam zeggen.
(dit verhaaltje was een beetje kort want er was niet veel aan te schrijven)
dagdag allemaal.

January 8, 2007

meester peter is terug.(sito toets)

meester peter was er vandaag weer het was leuker dan met jufrouw mirjam zijn.
de meester is minder streng en dat vindt ik leuker.
want ook meester peter kan leuker les geven maar ik denk dat dat komt want juf mirjam
is pas een beginner dus daarom denk ik dat ze het wel probeert.

bij de sito toets vandaag was de eerste deel makkelijk maar je weet nooit wanneer het moeilijk wordt.
maar nu is het afsluiten.

January 9, 2007

de maand opening met de drie fouten

vandaag hadden we de maandopening en dat moest eigenlijk gisteren maar het regende teveel.
dus we moesten het wel vandaag doen dat was de eerste fout dat was gebeurden naar de volgende.
wanneer we met jufrouw waren weggegaan was O'brain er niet hij was laat gekomen tweede fout.
en verder de laatste fout was dat het begon te regenen (een beetje teminste)en dat was de fouten.
en afsluite dagdag allemaal.

January 11, 2007

het baby vogeltje,de toets computer les.

gisteren hebben een paar ouder broer(zus) vogels de jongste baby uit de nest gegooit omdat hij bijna niets kon doen want hij kon niet poepen zijn ogen waren dicht en hij beweegte veel.
wij dachten dat hij dood ging maar hij heeft een dag overleeft want hij heeft gepoept maar wij weten nietwat hij eet dus ik moet advies van jullie hebben en je moet alsjeblieft ook aan andere personen vragen wat ze eten en als ze dieren beschermers kent of dieren artsen alsjeblieft hij is pas geboren en heel ziek.

bij de computer les vandaag hadden wij een toets op de computer en dit moesten we doen.
de toes was makkelijk op paint maar voor de andere kinderen niet zo makelijk.
en dit stuk was een beetje kort maar het duurde wel tijd teminste.
dagdag allemaal en vragen.

January 16, 2007

christoffelpark

vandaag gingen we met de schoolbus naar het christoffelpark eerst zagen we een paar dieren:een vrij lopend ezel een opgesloten slang en nog een een opgesloten leguaan.
daarna gingen wij lopen met een menneer die bracht ons rond het veld en de weg met naar een pad
.later gingen we eten en migael wou dat ik een foto van hem maakte terwijl hij mijn handschoen leende en dat deed ik,en wanneer mijn vrienden dat zagen wouden ze ook op een foto van vriendship en ook dat deed ik verder loopten we door en kwamen een paar giftige bladeren tegen,
en daar,moesten we afblijven.
wanneer we bijna klaar waren zei matthew dat er een warawara achter mij was en dat was en dus zo hebben wij het gemaakt dag dag allemaal.

January 22, 2007

de goeie vergissing.

vandaag had ik vergeten mij huiswerk te doen en ik had straf gekregen van mijn vader want ik ha drie dagen ervoor ik voelde me zo geschaamd want drie dagen de tijd ervoor ooooooooooooooooh!
dan gng ik naar schoolen keek op het bord wat een opwinding wanneer ik zag dat ik het fout had,
en dat ik toch geen strafwerk moest krijgen dus dat was een goede vergissing.
en dat was voor nathan anais en joash net zoo dus we hadden aalemaaal geluk gehad.
(de antwoord van gisteren was dat ik verliefd op een van mijn buurmeisjes ben) dagdag allemaal.

January 29, 2007

buuk sommen of zo?.

vandaag hadden we nieuwe sommen geleerd eerst hadden we onder elkaat rekenen en nu dit.
het wordtsteeds anders omdat we nu deze sommen zijn denken jullie dat dichtbij zijn om naar de vijfde te gaan??? (zeg het maar met een comment ik beantwoord deze keer wel dat beloof ik)
meester heeft ons geleer een koek aan 3 kinderen te delen met de mercedus deel(morgen foto).
dat is ook een merk van auto maar dat moeten jullie allemaal wel weten.
=======================================================================
voortaan is woensdag een speciale dag dan krijgen jullie te weten van onze gym en voortaan kan je zeker weten datn ik woendag wel een comment ga geven.
=======================================================================
(iets anders) we moesten drie dropveters voor vier kinderen verdelen ik zeg dat het een drie vierde deel is jullie moeten zeggen als het goed is.
(morgen krijgen jullie een vraag met een foto die heet hoe dit bloem de dan gaan we kijken welke het goed heeft krijgt een notitsie van zichzelf ik noem het de zonnetje van de twee dagen want elke tweed dagen komt er een dag dag allemaal.(morgen meer informatie)

February 5, 2007

mijn valentine.

op school na de pauze gingen we een toets doen.
maar waneer ik in mijn kasje kijk zie ik een brief met twee kadootjes erbij.
ik dacht vam wat wie zou dat doen voor het zelfs valentineday is.
ik keek naar waar de naam stond en daar stond.............(echt punt punt punt).
en matthew en christopher wouden me helpen zoeken.
maar aan het eind van de dag vonden we toch niets.
wel dat is het dag dag allemaal.

February 9, 2007

ik vergat

vandaag zat ik op school ik kreeg mijn rapport die was nogal niet zo goed.
en daarna wanneer ik naar mijn huiswerk ging kijken,
zag ik dat ik mijn huiswerk niet mee had.
ik zei het tegen mijn vader ik vroeg als ik het aan dolfijn fm kon vragen.
maar hij zei nee en gaf mij meester peter z'n nummer.
en zo belde ik hem mar hij was er niet en ik liet een message.
er zijn twee dingen fout gegaan maar mijn vader is zo aardig dat hij zelfs een kado aan mij gaat geven een dure gameboy spel die honderd gulden kost.
dat vind ik wel super aardig.
ik zou ook wel het zelfde doen als ik ouder ben.
je kind een derde kans geven.
en nu zit ik hier te wachten op meesterpeters antwoord.
wel dag dag allemaal.

February 14, 2007

afscheid...

vandaag 14-02-2007,vandaag! Moest juffrouw mirjam voor het laatst in ons klas les geven.
de jongens waren niet zo blij over dat ze wouden dat niet omdat ze zo waaaren zei jufrouw
mirjam dat we een valentijn gingen maken dat maakte hun wel blij hoor ze zeiden dat het een goed idee was.we begonnen met de valentijn kaart te maken ik had de mijne snel af hoor.
ik kreeg een foto van mezelf van juffrouw mirjam,de foto die plakte ik op mijn valentijn,
jullie weten wel wie het is met dit zin: dit was mijn zusje eerste valentijn.
en na school kreeg juffrouw drie kado's rozen een placemat met een View imagefoto van ons en een cd.
en zo kwam het dat de jongens toch niet zo blij uit school gekomen zijn.
maar jufrouw mirjam is niet weg hoor ze gaat nu in de derde klas.
wel dag dag allemaal.

February 21, 2007

WEER SCHOOL EINDELIJK 1+1=1!!!

SHOOL KOMT SCHOOL KOMT IK BEN ZO BLIJ.
WEER EINDELIJK IETS LEREN IS BETER DAN 8UREN GAMEBOY SPELEN NON STOP(NIET STOPPEND).
ALLES IS BETER DAN WAKKER WORDEN SMORGENS EN NAAR DE TELEVISIE OF COMPUTER GAAN.
EN ALS BESTE ALLES,ALLES LEREN SCHOOL SCHOOL SCHOOL!!!!!!!!
ALLEMAAL LEUKERE DINGEN DAN GAMEBOY SPELEN:
GYM,LEES TIJD,LEKKER LUI LEZEN,REKENEN,TAAL,SCHRIJVEN,COMPUTER LES,PAPIAMENTO.
ALLEMAAL DINGEN DIE NIETS SLECHTS DOET AAN JE OGEN behalve computer~
MAAR TOCH GOED LEREN LEREN,LEREN.
oke dan is er nog wel geschiedenis hmpf laat me de boeken halen.
dag dag allemaal.

February 22, 2007

eerlijk zijn,doet pijn

vandaag moesten mattthew ende school opruimen want ze hebben spullen op de grond gegooit.
dat mag dus niet en wanneer ze buiten het plein kwamen toen gingen ze naar de aoto's,
en wanneer ze bij een auto kwamen gingen ze de auto duwen met een bezem.
in de klas moest ik plassen dus ik ging naar het toilet en nathan kwam er ook bij,
en dan komt de gene van wie de auto was naar ons en ze vroeg hoe dat is met de bezem,
nathan heeft tegen de juffrouw dat matthew heeft gezegd dat ik mee moet doen met dat duwen,
en de juffrouw dacht dat ik matthew was en we kwamen toen om matthew te halen,
en we gingen naar de auto om te kijken als er een kras op zit gelukig niet,
en de juffrouw zei dat wij niet doen als matthew foute dingen zeggen,
en ik zei tegen de juffrouw maar ik heb niet mee gedaan ik ging naar het toilet en ziet hun dat doen
ooh zei de juffrouw oke ga maar naar je klas terwijl ik loopte hoorde ik een paar dingen en zag ook een paar dingen:ja ik heb het meeste gedaan zei nathan,wel ik zal je iets leren:juffrouw,juffrouw ik ben sorry:matthew,juffrouw mogen we terug:nathan,hoe durf je:juffrouw.
en als laatste zag ik dat de juffrouw nathan een schop gaf met haar kleine maar sterke BEEN!!
wel advertensie van vandaag dat is alles goeie middag.(dag dag allemaal)

February 26, 2007

yeti monster van de lognes.

vandaag had nadiah haar spreekbeurt over de yeti.
ze zei dat mensen zeggen dat als ze op de Himalaya geweest zijn dat ze iets zagen weg rennen,
en dat dat de yeti is ze zeggen dat er meerdere yeti op de Himalaya leven,
en dat daarom sommige mensen zeggen dat de yeti wit is ofbruin of zilverachtig,
maar ik,ik denk dat het niet waar is gewoon een verhaal verzonnen,
en die voet stappen zijn zelf gemaakt door een PERSOON dat weet ik zeker hoor.
het is net als de monster van de lognes ja zo is het en daarom zeg ik,
dag dag allemaal.

March 14, 2007

de tafel van negentien____________eh.........

vandaag zaten we in de auto en daar deed ik de tafel van negentien.
nu doe ik het beter dan eerst want eerst moest ik heel lang nadenken,
maar,nu de nieuw end improved luchiano nijhuis kent het uit zijn hoofd.
en ook mijn riemen aan doen in de auto mijn nieuwe programma werkt goed.
en mijn geluk is improved,hoor het maar:
vandaag zij meester wie op mijn blaadje komt gaat niet naar buiten in de pauze,
en nathan ik en jelmer waren op het blaadje,
en dan waneer het pauze werd zei meester iedereen naar buiten behalve nathan en jelmer,
en ik kreeg geen straf.
GELUKKIGE dagen voor jullie allemaal!!

April 3, 2007

paasviering

Klik voor groter.Vandaag gingen we pasen vieren.
ik had deze kleren aan.
het eerste wat we altijd doen is zingen.
eerst uit de computer en dan de radio.
en om negen uur gingen we naar buiten.
we moesten met onze stoel mee naar buiten.
want we doen die paasviering niet meer in de kerk.
en zo deden we allemaal dit:
eerst een paar woorden van juf teler.
daarna een liedje.
het paas spel.
eindings gebed.
en het laatste liedje.
daarna gingen we eten en ik at veel hoor heel veel hoor maar:
aardappel salade ei salade tuna salade gevulde ei,brood,jennykeke en popcorn.
en nu ben ik vol.
dag dag allemaal.

April 26, 2007

weer beter zijn voelt fantastisch

vandaag werd ik wakker en ik voelde me veel beter zeg ik je.
ik kon alles bewegen behalve m'n stijve nek.
maar ik had geen koorts meer en ik wou gaan rennen.
maar dat kon niet want ik had nog die stijve nek.
en daarom had mijn moeder me een warme soort deken over m'n nek gedaan.
zodat de lucht er niet bij kon en nu voel ik me veel beter.
ik ben nog aan het fietsen geweest buiten.
en wat ik nu wel weet is volgende keer dat ik naar nederland ga breng ik m'n fiets.
dan ik wel gaan fietsen dat is het beste.
vindt je niet:-).
dag dag allemaal.

May 11, 2007

knikerern op school.

gisterern heeft mij vriend jelmer mij gevraagd als ik wou knkikkeren.
maar ik had geen knikkers bij me.
dus vandaag bracht ik wel me knikkers.
en zo begon ik te knikkeren.
ik kon het niet zo goed want ik had het nog nooit gedaan.
maar ik begin het wel te leren.
maar wat ik nog niet durf is dat ik ga spelen om een knikker te winnen en verliezen.
want me vrienden zijn veel beter dan ik.
dus daarom kijk ik wel uit voor dat ik dat doe.
en maandag gaan we echt goed spelen.
dag dag allemaal.

June 6, 2007

boekbespreking.

vandaag had ik me boekbespreking.
de hele dag zat ik zenuwachtig te trillen.
iedereen zag me trillen ook bij GYM.
we hadden bij GYm een wijdstrijd wie het sterkst is.
nathan kwam als eerste.
natuutlijk eigenlijk.
daarna om half 10 was mijn boekbespreking.
ik was zo zenuwachtig ik dacht dat ik ging flauw vallen.
na de boekbespreking zei ik tegen meester wacht ik moet zeer naar het toilet.
ik was echt zo zenuwachtig geworden maar ik kreeg een 9-.
maar toch heel goed.
dag dag allemaal.

June 7, 2007

de weggy

vandaag gingen we naar computer les.
en het was een leuke les vol grappen.
daarna kreeg iemand een weggy dan trekt een ander aan zijn onderbroek.
het was christopher,daarna jelmer,en als laatst ik.
dat doet we heel veel pijn en je onderbroek gaat tot aan je rug.
ik kon niet meer zitten door me onderbroek.
daarna in de pauze gingen we onze onderbroeken goed zetten.
daarna in de pauze was chris de laatste.
oh christopher was vol met pijn,ik ook.
dag auw dag auw allemaal AUW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..

June 20, 2007

gips erbij/stijve nek,heel zwak zijn.

Vandaag moesten we weer naar de dokter om een nieuw gips om de oude gips van me vader te zetten.Op een gegeve moment had mijn vader zin in koffie en ik zin in thee,dus ikging naar een heel ander plaats om daar koffie en thee te halen,en mijn koffie en thee was echt super lekker.Even later verschuift me vader naar een andere kant om daar voetballen te gaan kijken en hij zei we mischien is wachten wel een beetje leuk maar net riep de dokter me vader om naar binnen te komen.daar heb ik eindelijk gezien wat gips eigenlijk is.

Ik had een kleine t-shirt aan vandaag en die was moeilijk om eraf te halen en ik trekte opeens te hard en ik hoorde krak en ik kreeg heel veel pijn aan mijn nek.
Ik ging op bed liggen en viel metteen in slaap daarna werd ik wakker en ik was helemaal zwak geworden en kon nog weinig doen als je dat voelt dan voel je raar.

Dag dag allemaal.

August 14, 2007

rick in de 5e klas.

gisteren was school begonnen en er was een nieuwe jongen in onze klas en hij hete rick en hij werd onze vriend.
wij gingen testen hoe hard hij kon rennen en hij kan wel hard rennen maar toch is hij niet het snelste en ik dacht dat hij een beetje zou kunnen zijn maar nee en dat vond ik een beetje raar want voor een kindje in de 5e klas moest hij wl een beetje harder rennen toch.

de pauze was voorbij en de jufrou zei dat ze eigen lijk 31 kinderen moet hebben in de klas maar ze had 32.
en dan keek ze naar rick en zei moet jij in groep 5 zitten en hij zei ja en toen snapten wij het allemaal want op onze deur staat klas 5 B dus hij dacht dat het groep 5 is maar nu zat hij in groep 7 dus nu moest hij naar klas 3B maar dat was wel een beetje grappig.

wel dag dag allmaal

August 29, 2007

verstoppertje

nu kunnen we niet meer meisjes pakken jongens spelen en tikkertje niet en police en dief helemaal niet.
dus nu doen we gewoon verstoppertje.
maar bij verstoppertje is de regel dat als je iemand ziet en jij ziet hem niet moet je naast hem sluipen en tikken en als jij hem ziet en hij ziet jou ook dan moet je naar de vrije boom gaan als je daaar rintintin zegt en je zegt de persoon zijn naam dan hoef jij niet te tellen.
maar dusdan zie je dat je moet rennen maar je moet rennen en verstoppen en dan kunnen de juffrouwen en meesters je ook niet zien dat is het voordeel.

nu spelen we elke dag verstoppertje want dat is wat we nu leuk vinden.


dag dag allemaal.

September 6, 2007

school.

ik was vandaag te denken waarvoor is school.
ik heb in deze vijf schooljaren geleerd dat school leerd je dingen het is om je leven beter te maken.
maar als we toch niet op onze scholen mogen rennen zat ik te denken waarom doen de jufrouws en meesters niet een spelletje met de kinderen als wij bijvoorbeeld gaan racen dat de juffrouws kijken wie het beste is want dan spelen we niet als het dolle heen en rennen we niet tegen elkaar dan.
maar wie zou daar naar luisteren ik ga een praatje maken met sommige meesters en juffrouws als ze het een goed idee zouden vinden dan kan ik zien als ik het nog als laatst aan de hoofd kan vertellen.

school je moet naar het school betalen.
maar huiswerk je betaalt school toch niet om thuis waar je eingenlijk moet uitrusten te werken.
dat is het enige dat ik niet snap.

wel nu moet ik dag dag allemaal zeggen dus dag dag allemaal.

September 7, 2007

diana naar school.

diana is vandaag na school op school geweest net zaten we daar onze t-shirts te tekenen.
en ik ging naar buiten kijken en zag diana daar staan ik vond dat grappig diana liep naar mij toe en wou binnen de klas gaan maar dat mocht niet na shool wouden alle meisjes diana vashouden en met haar mee lopen en diana vond dat heel leuk.daarna ging ik naar de derde klas juffrouw margriet maar die woonde nu weer in nederland en ik kon dus haar niet zien en zei kon diana niet zien.
bij meester peter was de klas daar vol met herrie en toen moest diana een beetje huilen maar al dit was een leuke ontmoeting maar daarom moet je ook ooit dag dag allemaal zeggen dus.

dag dag allemaal.

September 14, 2007

grot van hato.

vandaag gingen we naar de grot van hato.
maar eerstmoesten we werken en ik dacht dat we meteen weg gingen wanneer we eindelijk klaar waren om te gaan hebben we dit klein busje ontmoet die ons niet erbij kon laten dus we moesten in bus van 5c want dat bus was de grootste daar pasten we makkelijk bij dus christopher sibe gabrial en ik gingen in de bus van 5b (groep 7b) daar heb ik met christopher kaarten gespeelt pokemon kaarten bedoel ik.we waren bij de grot vann hato gekomen en metteen gingen we de grot in ze hebben de lichten aan gedaan en daarna zagen we water heel veel water met munten er in het leek heel mooi al dat water bij elkaar daarna gingen de lichten uit en voelde ik iets aan me haren trekken en een vleermuis lag onderste boven voor mijn gezicht te kijken ik beweegde een beetje van de schrik.daarna gingen we uit de grot en hebben we water gedronken.

daarna ginge we naar huis.
ik heb dag gezegt naar al me vrienden want dit is mijn laatste dag op de marnix school.
ik heb taart chips en iets te drinken gegeven en daarna naar huis.

dag dag allemaal.

September 24, 2007

ik ben weer op school.

ik ben weer in een school en nu is het eentje in borkel.
het is een grote school alleen mijn school had meer kinderen.
ik vind het hier ook nu al leuk ook al is het hier wel koud in de morgen.
de hoofd is meester joop en nu ken ik al drie juffrouws.
ik zit me weer te wennen aan nederland.
want eerder in april ging ik al naar nederland om me oma te begraven.
en nu ben ik er weer eindelijk in nederland terecht gekomen ik zit nu naast een grappen maker,
ik vind hem grappig maar laat me niet zoveel storen met mijn toets.
bij het einde moest ik in de regen rennen om niet helemaal kletsnat bij me vader aan te komen.
dus nu moet ik ook zeggen,

dag dag allemaal.

September 25, 2007

verhaaltje toetsen ook nog koud en tikkertje

De toetsen zijn nog niet klaar ik moet nog rekenen doen.
Ik heb al twee toetsen gedaan geloof ik.
Nu zit ik op school verhaaltjes te maken en thuis te saven.
Ik heb veel meer tijd op school dan bij mijn huis.
Vandaag ging ik voor de eerste keer zelf naar school.
En nu was het wel ijs koud ik kon mijn adem zien het was helemaal wit.
Dat was heel leuk alleen was het dan toch niet zo leuk door de echte kou.

We hebben gisteren en vandaag tikkertje gespeelt en ik zie dat ik niet het snelste kan rennen maar wel een van de betere ben.
Sommige kinderen kunnen mij wel vangen maar sommige ook niet.
Het is leuk een van de betere zijn want dan kunnen de langzamere minder hard rennen de kinderen van groep acht zijn wel sneller dan ik. Maar dat is ook nog normaal want ik ren heel snel voor hoe jong en een beetje klein dat ik ben ze zeggen dat ik veel te hard ren voor hoe groot ik ben. En dat vind ik ook.

En dan zeg ik dag dag allemaal.

October 16, 2007

voorlees wedstrijd/ridder feestje.

op mijn school (in borkel) daar hebben we een voorlees wedstrijd.
en ik doe daar aan mee want ik dacht het moet makkelijk zou zijn om dit voorlees wedstrijd te winnen maar ik zie nu dat het niet zo is.er zijn ook kinderen die heel goed zijn in lezen.
en ik had een heel hoog punt gehaalt en mijn vriend bruce twee van de hoogste.
en zo zijn wij nu allebij het zelfde,het voorlees wedstrijd is nog niet begonnen het was alleen om te kijken als iedereen goed genoeg was en ja iedereen was goed genoeg.

ik weet niet wanneer het gebeurt maar ik weet wel dat het gaat gebeuren.
er is een feestje waar je een soort pak aan kan hebben dat heeft te maken met de oude ridder tijd,ik heb geen kleren daarvan maar ik doe natuurlijk wel mee met het feestje dat doet idereen en nu wil mijn vader weten waneer het is en mijn moeder ook want ze willen er ook bij zijn natuurlijk.ik denk natuurlijk dat ik ga winnen eeste of tweede maar derde kom ik echt niet alleen in eerste (er zijn twee eerste plaatsen voor al er iets gebeurt van ze vinden dat ze allebij het goed deden natuurlijk) daarom denk ik,ik ga het halen daarom zeg ik nu dag dag allemaal.

dag dag allemaal.

voorlees wedstrijd/ridder feestje.

op mijn school (in borkel) daar hebben we een voorlees wedstrijd.
en ik doe daar aan mee want ik dacht het moet makkelijk zou zijn om dit voorlees wedstrijd te winnen maar ik zie nu dat het niet zo is.er zijn ook kinderen die heel goed zijn in lezen.
en ik had een heel hoog punt gehaalt en mijn vriend bruce twee van de hoogste.
en zo zijn wij nu allebij het zelfde,het voorlees wedstrijd is nog niet begonnen het was alleen om te kijken als iedereen goed genoeg was en ja iedereen was goed genoeg.

ik weet niet wanneer het gebeurt maar ik weet wel dat het gaat gebeuren.
er is een feestje waar je een soort pak aan kan hebben dat heeft te maken met de oude ridder tijd,ik heb geen kleren daarvan maar ik doe natuurlijk wel mee met het feestje dat doet idereen en nu wil mijn vader weten waneer het is en mijn moeder ook want ze willen er ook bij zijn natuurlijk.ik denk natuurlijk dat ik ga winnen eeste of tweede maar derde kom ik echt niet alleen in eerste (er zijn twee eerste plaatsen voor al er iets gebeurt van ze vinden dat ze allebij het goed deden natuurlijk) daarom denk ik,ik ga het halen daarom zeg ik nu dag dag allemaal.

dag dag allemaal.

voorlees wedstrijd/ridder feestje.

op mijn school (in borkel) daar hebben we een voorlees wedstrijd.
en ik doe daar aan mee want ik dacht het moet makkelijk zou zijn om dit voorlees wedstrijd te winnen maar ik zie nu dat het niet zo is.er zijn ook kinderen die heel goed zijn in lezen.
en ik had een heel hoog punt gehaalt en mijn vriend bruce twee van de hoogste.
en zo zijn wij nu allebij het zelfde,het voorlees wedstrijd is nog niet begonnen het was alleen om te kijken als iedereen goed genoeg was en ja iedereen was goed genoeg.

ik weet niet wanneer het gebeurt maar ik weet wel dat het gaat gebeuren.
er is een feestje waar je een soort pak aan kan hebben dat heeft te maken met de oude ridder tijd,ik heb geen kleren daarvan maar ik doe natuurlijk wel mee met het feestje dat doet idereen en nu wil mijn vader weten waneer het is en mijn moeder ook want ze willen er ook bij zijn natuurlijk.ik denk natuurlijk dat ik ga winnen eeste of tweede maar derde kom ik echt niet alleen in eerste (er zijn twee eerste plaatsen voor al er iets gebeurt van ze vinden dat ze allebij het goed deden natuurlijk) daarom denk ik,ik ga het halen daarom zeg ik nu dag dag allemaal.

dag dag allemaal.

October 18, 2007

mijn ribben.

vandaag in de pauze op school zaten wij te voetballen.
natuurlijk in twee groepjes net als in het echt.
even later zat mijn team te winnen en de andere team vond dat niet leuk en ze begonnen een beetje ruw te spelen net als duwtjes afpakken en zo en even later is het gebeurt ik had de bal en er kwam een grotere jongen te voorschijn en duwde mij weg van de bal alleen hij zag niet dat er een bank was en daar ben ik keihard tegen aangestoten en dat deed heel veel pijn natuurlijk ik lette er niet veel op maar daarna werd het te erg en kwamen er tranen uit mijn ogen zo veel pijn deed het even later wouden ze mijn vader bellen en dat was gebeurt.
even later kwam mijn vader om mij op te halen en mij te brengen naar het zieken huis.
ik wou niet naar het zieken huis want ik wist dat er niets aan de hand was maar mijn vader moest er echt naar toe er was niets anders om te doen want hij was bang dat het gebroken zou zijn want hij heeft ook zijn pols gebroken en heeft te lang gewacht en hij dacht ook dat het niet gebroken was maar twee dagen later was het heel dik geworden en hij wist dat hij naar het zieken huis moest gaan maar bij mij was het iets anders het was niet zoveel pijn (ook al kon ik mijn arm niet bewegen) en we gingen naar het zieken huis en daar moesten we lang wachten tot dat wij aan de beurt waren maar diana vond dat wel leuk ze ging met idereen praten en spelen tot dat het ons beurt was de dokter keek naar mijn arm voelde het en zag uiteindelijk niet's mis en ik wist dat het ook niet's mis was.maar mijn vader geloofde mij niet,wel hij was bang dat het wel gebroken zou zijn.
even later ontdek ik de waarheid het was mijn arm niet het was mijn ribben ik viel op mijn rib.
Hij was gekneusd.

wel dag dag allemaal.

October 19, 2007

de ene dag en dan de andere.

ik heb geschreven dat ik mijn ribben had gekneusd.
wel nu werd het nog erger vandaag tijdens het gymmen.
ik zat tikkertje te spelen met mijn vrienden en opeens gebeurde het een bal kwam tegen mijn duim aan ik had vreselijk pijn en opeens werd de jufrouw boos op een kindje en moesten we allemaal terug behalve de kinderen die goed waren geweest mochten meedoen met groep 5/6
en ik was goed ook al deed mijn duim toch pijn ik deed mee en had pijn maar ik dacht het was niets.en het was ook niets maar tpen ik naar huis ging was het erger en dat ik nee het kan niet door zo.en toen zei ik dat tegen mijn vader en hij hij bracht mij naar een huis arts. en die zei dat mijn duim verrekt was maar niet kapot dus nu heb im druk verband om mijn hand.

dag dag allemaal.

October 26, 2007

ik weet niet wat er gebeurd zoveel dingen te zeggen.

ik weet niet wat te zeggen zoveel dagen zonder verhalen want er gebeuren wel zoveel dingen alleen ik schrijf er niet over want er zijn veel meer dingen te doen.want op mijn verjaardag 24 oktober kreeg ik skates,en pokemon kaarten,en toen bleef ik maar skaten want dat vond ik het leukste en daarna ben ik vergeten verhalen te schrijven,en dan de zelfde dag komen mijn neven en wil ik met hun spelen en daarna ga ik spelen met pokemon kaarten,er is altijd iets te doen daarom gebeurt het dat ik geen verhalen schrijf.
maar ik ga toch proberen om te blijven schrijven,ook al weet ik niet wat ik van over moet schrijven in een dag is er zoveel gedaan,en ik weet dat jullie het ook leuk vinden mijn verhalen te lezen maar jullie vinden het niet leuk om te zien dat ik niet schrijf,wanneer ik in mijn bed lig weet ik dat ik niet kan slapen want ik heb jullie teleur gesteld en dat vind ik het ergste om te voelen. en ik weet zeker dat sommigen van jullie dit een smoesje vinden of een exuus is,en als dat voelt pech!!!.
maar ik hoop gewoon dat je blijft lezen want ik vind verhalen schrijven leuk maar ik vind het niet leuk om te zien dat jullie niet meer zullen komen,en ik weet dat ik het slecht had gedaan,niet meer schrijven maar het verhaal dat nu komt is de langst en gaat over van alles lees maar ;^).

mijn verjaardag

op 24 oktober wans mijn verjaardag en kwam ongeveer mijn hele famillie om mij te feleciteren zefs mijn familie in de dominikaanse republiek heeft gebeld.
en dat vond ik heel leuk. ik was blij dat iedereen blij was.
en mijn neven van utrecht kwamen zefs naar dommelen voor mijn verjaardag en dat vond ik het leukst dat zij kwamen.
ik kreeg op deze verjaardag de meeste kadootjes van mijn hele leven op een dag.
op mijn verjaardag werd ik 10 jaar.
de volgende dag na mijn verjaardag hebben we pannekoeken gegeten en de lekkerste die ik ooit had gehad. we deden dat op zo'n zwart klein oventje heel lekker was het en mijn neef heeft meer dan 20 pannekoeken gegeten leek het wel en hij is maar 14 en is de grootste van de familie ik snap niet hoe dat kan.


lekker op een baan rijden

op die zelfde dag gingen we ook nog skaten op een speciale baan en dat vond ik heel leuk mijn neef kwam ook.en hij kon heel hard skaten dus hij was mij zo voorbij en mijn grotere neef ging hardlopen en heeft de korte weg genomen dus was er eerder en dat vond ik helemaal niet eerlijk van hem we zouden allebij om de zelfde tijd endigen als hij de korte weg niet nam.
ik kwam in 9:74 minuten aan en daar na deed ik dat nog een keer en kwam om de zelfde tijd.
dat vond ik heel leuk ik had drie kilometer geschaats dat was heel veel voor mij want ik was net begonnen.

mijn vader en de leptop

mijn vader heeft eindelijk zijn leptop gekregen en hoeft de mijne niet meer te gebruiken hij moet alleen maar de dingen er weer in stoppen en hij kan weer beginen.
en dan kan ik eindelijk mijn spelletjes downlouden die ik nodig heb want dat kan ik nu niet want al zijn importante dingen staan er nog.

slot

ik hoop dat jullie dit de beste verhaal vonden die ik heb gemaakt want het is ook nog de langste verhaal dat ik in tien minuten heb gemaakt

dag dag allemaal

November 12, 2007

eindelijk internet en alle spullen curacao.

eindelijk weer eens kunnen schrijven in al die tijd was ik daar probeeren interet te krijgen maar het werd later.
en mijn vader die wist niet wanneer wat kwam tot vandaag vandaag weten we wat te doen we hebben internet en alle andere dingen van curacao en dus me fiets en zo allemaal van die dingen dat ik zeg wow ik dacht datdit nooit zou gebeuren .
maar nu is het er eindelijk wel ik.
ik heb me fiets en ik heb al de fietslot dat is de belangrijkste en dat heb ik.
later moet ik nog lichten maar dat komt wel.
ik heb belangrijkste dingen voor school mijn fiets en dan eindelijk voor het eerst naar school fietsen.dat was pas echt leuk. maar nu weet ik niet wat te doen nu is alles saai.
en daarom is dit ook zo kort.

oke dan.

dag dag allemaal.

November 22, 2007

oh zo saai niet meer mee doen.

vandaag gingen we naar een bloemen winkel en ik haat ergens naartoe gaan als ik net van school ben en ik was al in een slech humeur en dan weeten ze dat en letten ze er niet op even later was ik dan op de computer en zeggen ze je hebt niet getraint voor de nieuwe voor lees wedstrijd en dan dacht ik oh kom op.en ik had toen beslist ik stop ermee ik ga niet meer naar die stomme voorlees wedstrijd ik doe helemaal niet meer mee ook al wil ik het doen weten ze niet dat ik het rustig wil doen niet alles in een keer ik heb zoveel te doen ik heb al heel veel te doen van school en nu dit nog ongeloofelijk ik doe het niet meer dacht ik toen en de enige manier dat ik nog mee doe moet een wonder zijn want als ik iets doe dan ga ik echt niet metteen weer denken nee ik doe het niet ik wil niet eens meer praten over dat stom spul.
ik weet dat ik niet boos wil zijn op jullie die andere comments zijn beantwoord alleen deze mogen jullie geen comment op geven.

dag.

November 29, 2007

voorlees wedstrijd school.

eindelijk de voor lees wedstrijd.
ik was zenuwachtig.ik moest als eerst gaan.iedereen vond dat ik het goed deed.en ik ook ik had allemaal goeie spelers tegen me maar een was de beste die ene meisje die heeft mij gewonnen ik was op tweede plaats en die meisje eerste ongeloofelijk.maar ik had wel de moeilijkste boek volgend jaar doe ik weer mee maar met zo'n heel makkelijk boek avi niveau 7 want zei had ook zo'n boek.
volgend jaar doe ik veel slimmer ik ga heel jaar trainen laten we eens zien wie dan wint van mij de beste ga ik worden en dat wordt mijn doel winnen winnen winnen!

dag dag allemaal.

December 7, 2007

groep 8

ik heb heel lang na gedacht en nu weet ik dat ik in de morgen mee doe met groep '8 zijn over lopertje en in de pauze en middag gewoon groep 6 en 7.
want groep 8 is moelijker om te doen dan groep 6 7.
en zei wilden dat ik mee deed met allebij de overlopertjes en zo was het dan gebeurd,
en dat is ook leuk want dan moet ik probeeren harder te rennen dan ik ooit heb gedaan.
en dat is wat ik juist leuk vind,sorry het is kort maar dat is m'n verhaal.

dag dag allemaal.

December 21, 2007

kerst feest.

gisteren wa het kerst feest het was zo leuk.
daar kwam ik om half 5 en ik dacht dat ik te laat was maar net op tijd.
daar was ik dan iedereen was aan het praten en ik ook.
en dan gebeurde het,we gingen naar buiten speuren naar allemaal stukken papier dat een kleurplaat ging maken en dat was leuk.
elke keer zagen we iets van gods dienst en moesten we weten wat er niet bij hoort.
dat was pas leuk.

en sorry maar dag dag allemaal.

January 7, 2008

eerste dag op school mijn moeder jarig.

vandaag kwam ik op school en iedereen zei dat ik weer anders leek.
en dat kwam omdat ik mijn haren had geknipt daarom.
en ik was erg benieuwd hoe hard we allemaal zouden rennen en ik was vrij snel.
ik denk een beetje meer dan voor de vakantie.
en na school ging ik meteen hoe snel ik kon naar huis om mijn moeder te feliciteren.
en zei was blij dat te weten.en op school was het bijzonder.
want een jongen op mijn school die moest in de vakantie zijn huiswerk aan mij lenen zodat ik het kon overschrijven maar hij kwam nooit dus op school had ik dat vertelt en hij moest het vanmiddag terug brengen dat deed hij.en zo heb ik het eindelijk over kunnen schrijven.
en toen moest ik het nog naar hem terugbrengen en hij woonde heel ver.
maar papa had zijn tom tom dus dat was toch goed.
en zo eindigt mijn verhaal.


dag dag allemaal.

February 20, 2008

OH NEE!!!!!!!!!!!!

vandaag......heb ik iets niet goed gedaan......
iets wat ik nooit moest doen.........op school.....
dit...is..mijn verhaal.......lees het goed....
gisteren hadden we techniek en we moesten een ei van de tweede verdieping laten vallen en dan heel laaten.zo zo zo dat zou niet makkelijk zijn dus ik en max hebben een indianen hutgemaakt met een parachuut erin en toch ging het ei kapot en dan hebben wesley en maurice ook een pyramide gemaakt alleen hun ei heeft het bijna gehaald want zei hadden gewoon zonder parachuut gedaan maar met meer stokjes eraan alleen toen heeft maurice stokjes uit gehaald en daarom brak het dus dat is pech hebben de enige die het hadden gehaald waren arjen en Ivo met hun supersnelle ei kapot maker en hun ei was helemaal in papier gezet.
en wanneer ze het moesten gooien hadden ze het heel hard gegooit naar de grond en het viel ook nog tegen de rand van een emmer en zo is het ei toch overleefd het was ongeloofelijk echt ongeloofelijk hoe haalt dat ei het in z'n hoofd om daar te overleven.
en we waren allemaal zo opgewonden en ik ook dat sommigen waren vergeten dat de juffrouw die dag huiswerk had opgegeven voor gisteren en ik dan met skates als ik bijna thuis was herinnerde ik me en ik zei OH NEE!!!!!!!!!!!! en terug ging ik maar toen ik aan kwam....was het te laat deur dicht en weg ik was veel te laat ik was echt te laat.en dan vandaag afwachten wat er zou gebeuren omdat het de derde keer was moest je een extra taak doen volgende week.
en papa als je dit verhaal leest dan wil ik zeggen sorry dat ik het was vergeten en kom dan niet zeggen dat het nooit met jouw is gebeurd want dat geloof ik niet..
dankjewel als je dit verhaal leest en nu hoop ik dat het nooit meer gebeurt anders heb ik dit weblog niet latios by luchiano;^).

dag dag allemaal.

wat ik denk

February 21, 2008

mijn werkstuk over WO II

ik heb jullie verteld dat ik een werkstuk hield over de tweede werleldoorlog. en dat is morgen dus vrijdag dus dat word wel een beetje spannend voor mij.want nu moet ik wel heel goed leren en dat wordt wel moeilijk voor mij.
want het is wel de eerste keer dat ik een werkstuk want meestal doe een spreekbeurt of boekbespreking maar nu .... de werkstuk!!!!! ongeloofelijk.
maar ik moet het wel doen ik geef jullie een link voor mijn werkstuk en je kan kiezen HTML of WORD.

March 13, 2008

ik ben gevallen

Vandaag in de pauze was ik aan het rennen. En er gebeurde iets heel ergs,maar de spanning moet erin dit gaat naar het einde.
Oh Jo ik word om zeven uur wakker eigenlijk wel vet. Ik ga alvast eten en wassen. Mama mag in bed blijven. Oh Diana wordt wakker ik moet haar ook naar beneden nemen 1uur later het is acht uur,ik moet bijna naar school. Alles gaat naar me zin,tot aan de pauze……. Het is pauze…we doen overlopertje ik probeer over te rennen ik ga heel hard rennen en ik ging om een scherpe bocht maar…mijn schoen…die was een beetje kapot…en ik struikelde…ik viel kei hard op m’n heup…auw auw ik ging huilen de pijn stroomde door m’n hele lichaam de juf kwam ze keek wat ik had ik had een hele grote wond…en m’n heup was dikker aan de linker heup en zo belde de juf naar papa die weer naar mama belde dat zei mij moest gaan halen en zo ging ik naar huis en liet de wonden zien aan mama…en zo was mijn avontuur gegaan.
Nee het is geen pretje.

dank u jufrouw joke.
en meester kees;^)

Dag dag allemaal.

March 17, 2008

lamp maken.

vandaag deden we weer techniek en vandaag moest je een lamp maken.
wel dat is natuurlijk leuk maar het is wel moeilijk.
want je moest allemaal draden aan een batterij ding zetten die van hout gemaakt was.
wel eigenlijk zat het zo je had hout en daar hebben ze iets van gemaakt iets waar je batterijen in kan zetten wel dan had je daar draden moeten zetten.wel dat snapte ik wel maar waar dat was de probleem en uit eindelijk is het toch gelukt het lichtje brande nu kan ik lichtjes laten branden en ik kan nu ook een propeller laten draaien met zonne energy en batterij dat is echt kei vet man.
jo jo jo nu zeg ik dag in mijn manier:

jo jo dag dag allemaal yeah.

March 19, 2008

weer ik haat dit!!!

ja dit verhaal komt in veel dingen voor. dus je kan het in veel categoriën vinden.
wel jullie hadden gehoord van die keer dat me duim verrekt was.
wel dat hou ik weer voor het eind...
vandaag heeft mijn vriend fabian mij naar voetbalvereniging rijen gebracht want we moesten wedstrijden spelen. wel dat is natuurlijk wel leuk.
en de eerste wedstrijd begon op half twee. nou de eerste wedstrijd. we kregen een goal door stein. we juigden allemaal.maar daarna had de tegen partij een goal gemaakt ik weet niet meer welke school. maar even later hadden we weer een uitstekende goal van max van groep 7a(stein ook van 7a).dus uit eindelijk hadden wij gewonnen 2-1.
daarna hadden we de volgende wedstrijd. wel we wisten wel dat we deze zouden winnen en dat is gebeurt 1-0.daarna werd het moeilijker het werd gelijkspel 1-1 ja dat gebeurd.
daarna werd het moeilijkst we hadden dik verloren en wij waren boven aan 1e maar we verloren van de kring(school) zei hadden gewonnen 4-0.daarna werd het weer spannend en we hadden weer verloren we stonden derde dus eruit we hadden verloren 2-1.maar daarna mochten we nog een wedstrijd...
het werd spannend. en max maakte een goal. dat was wel vet. daarna deed stein dat ook nog een goal maar daarna...toen de kieper de bal keihard naar voren schoot kwam het rechtstreeks tegen me duim...net als die ene keer in borkel ik had pijn ik had gewisseld en ja we hadden gewonnen en me vader kwam eraan. hij bracht mij naar huis en nu is me duim heel dik...
en zo is het gegaan hè...maar de kring verloor van brakken en de brakken verloor van de vorige kampioen dus die is weer de kampioen.wel hopelijk vonden jullie het leuk.
wel als ik altijd zeg:

dag dag allemaal.

April 3, 2008

druk druk druk.

wel deze week heb ik het heel druk want morgen gaan we op schoolreis.
dat word vet maar wat niet vet is is dat morgen ook nog topografie toets is.
en dan ook nog in de middag de spreekbeurt van mij en dan ook nog op 18 april mijn boekbespreking. en op 16mei ook nog werkstuk inleveren het is allemaal niet makkelijk.
ik zat gisteren dan heel bang volop te leren en het is me ook nog gelukt.
ik kon de hele topografie leren en dan vandaag nog de spreekbeurt. ja dat is dan ook half gelukt.
nu hoop ik alleen maar dat ik geen matig of onvoldoende krijg.
maar dan hoop ik dat jullie allemaal thuis mensen die mijn verhalen lezen dat ze de hoop erin houden. want ik wil wel een goed punt. dat willen jullie allemaal zeker ook?

dag dag allemaal.

druk druk druk.

wel deze week heb ik het heel druk want morgen gaan we op schoolreis.
dat word vet maar wat niet vet is is dat morgen ook nog topografie toets is.
en dan ook nog in de middag de spreekbeurt van mij en dan ook nog op 18 april mijn boekbespreking. en op 16mei ook nog werkstuk inleveren het is allemaal niet makkelijk.
ik zat gisteren dan heel bang volop te leren en het is me ook nog gelukt.
ik kon de hele topografie leren en dan vandaag nog de spreekbeurt. ja dat is dan ook half gelukt.
nu hoop ik alleen maar dat ik geen matig of onvoldoende krijg.
maar dan hoop ik dat jullie allemaal thuis mensen die mijn verhalen lezen dat ze de hoop erin houden. want ik wil wel een goed punt. dat willen jullie allemaal zeker ook?

dag dag allemaal.

April 21, 2008

fietsexamen

vandaag ging ik de fiets route van de fietsexamen doen.
en ik ging de route doen net zoals ik het gisteren deed.
maar toen ontmoete ik romana en die zei dat ik de
verkeerde kant op ben gereden. en dus zei sprong in
om mij de weg te wijzen en zo heb ik het voor het
eerste keer goed gedaan maar uit me hoofd kennen
dat zal dus niet gebeuren we zaten netjes op schema,
maar toen kwam max en we begonnen onze tijd te ver-
spillen en dan even later wist ik dat het tijd was.
maar ik wou de route afmaken dus ik ging door, even
later zag ik papa en we waren bijna klaar en toen
moest ik naar huis.
en hoe het verder ging zeg ik niet.

dag dag allemaal.

April 25, 2008

dubbele pret!!

vandaag moesten we in de middag deftige kleren aan doen.
wel ik wist dat ik met deftige schoenen niet hard kan rennen.
dus ik nam twee schoenen mee.
wij waren de jury van 4 films.
verder dacht ik dat het heel super saai zou zijn
maar even later zeiden ze dat we de verkeer diploma's gingen uitdelen.
en dat vond ik wel leuk na heel veel wachten was ik aan de beurt.
iedereen klapte en ik kreeg ook een verkeer kwartet spel.
en even later gingen we aftellen voor vakantie.
en zo was mijn dag perfect afgelopen.
en zo zeg ik

dag dag allemaal.

dubbele pret!!

vandaag moesten we in de middag deftige kleren aan doen.
wel ik wist dat ik met deftige schoenen niet hard kan rennen.
dus ik nam twee schoenen mee.
wij waren de jury van 4 films.
verder dacht ik dat het heel super saai zou zijn
maar even later zeiden ze dat we de verkeer diploma's gingen uitdelen.
en dat vond ik wel leuk na heel veel wachten was ik aan de beurt.
iedereen klapte en ik kreeg ook een verkeer kwartet spel.
en even later gingen we aftellen voor vakantie.
en zo was mijn dag perfect afgelopen.
en zo zeg ik

dag dag allemaal.

May 1, 2008

moeilijk te moeilijk

wel de spreekbeurt moet ingeleverd worden op 16 mei.
en ik dacht dat het best makkelijk zou zijn.
eerst deed ik het over rusland maar dat leek net iets te moeilijk.
even later deed ik het over zwitserland.
maar ik moet zeggen informatie over landden vinden is best moeilijk.
want ik bedoel die andere werkstuk van mij was over de tweede wereldoorlog.
maar er was teveel informatie daar over ik moest me op een ding concentreren.....
D DAY.maar nu weet ik amper iets over zwitserland.
maar ik hou alsnog de moed in.
en nu zeg ik:

dag dag allemaal.

moeilijk te moeilijk

wel de spreekbeurt moet ingeleverd worden op 16 mei.
en ik dacht dat het best makkelijk zou zijn.
eerst deed ik het over rusland maar dat leek net iets te moeilijk.
even later deed ik het over zwitserland.
maar ik moet zeggen informatie over landden vinden is best moeilijk.
want ik bedoel die andere werkstuk van mij was over de tweede wereldoorlog.
maar er was teveel informatie daar over ik moest me op een ding concentreren.....
D DAY.maar nu weet ik amper iets over zwitserland.
maar ik hou alsnog de moed in.
en nu zeg ik:

dag dag allemaal.

May 22, 2008

morgen werkstuk.

heb je ook wel eens dat gevoel,wat gevoel?het gevoel dat je stikt!!!
en van de zenuwen ook......Waarom?OMDAT ME WERKSTUK ER AAN KOMT!!!!!
DAAROM.zo'n gevoel heb je toch wel eens gehad?
wel ik wel tenminste alleen ik heb een oplossing.
en die oplossing is:
"maak je niet druk als je een maal het werkstuk af hebt maar je denkt dat het niet goed is ik zeg altijd je hebt een deel al gehad het kan alleen maar beter worden"
die woorden had ik echt nodig ik lag echt te huilen in bed.
alleen toen herrinerde ik me wat ik ooit hoorde:
"je hebt alle verwachtingen al overtroffen dus het kan alleen maar beter worden"
dat vond ik echt zulke mooie woorden dat ik het nu door wil geven.Hoe?op mijn weblog.
hopelijk leerde jullie dit ook een lesje:

maak je niet te druk over iets dat nog niet is gebeurd.

dag dag allemaal.

May 25, 2008

piet (+ronald)erbij-werkstuk goed-eindelijk de goocheldoos

werkstuk!!!

ja m'n werkstuk was vrijdag en volgens mijn vader zou ik meteen een onvoldoende hebben.
maar ik wist zeker dat de juffrouw en de rest minder streng zijn en dat was ook zo.
want na me werkstuk kreeg ik gewoon een ruim voldoende net als iedereen!!!!

piet en Ronald erbij voor een dagje.

ja piet en Ronald kwamen gisteren om samen te kletsen en te barbecueën.
en natuurlijk ook om te eten.
maar bij te barbecue ging het wat mis en vaak verbrande iets,toen zei ik laat mij eens het vlees doen en dus ik dacht ik kan het veel beter en ja het verbrande niet en ik was meteen verrast!
het was overheerlijk,dat vonden mijn vader mijn moed piet en Ronald ook!
dus ik was héél leuk.

eindelijk de goocheldoos.

een paar maanden geleden was Jethro zijn zus jarig en ik was uitgenodigd naar haar feestje.
we kochten een goochel doos maar ik vond dat de bestemming veel te ver was.
en ik was pas in rijen dus dat vond ik niet goed en toen had ik ook nog hoofdpijn dus.
toen bleef de goochel doos maanden in onze kast.en nu....
toen piet en Ronald kwamen gaf me vader mij die Goocheldoos yeah!!!!!!!
en zo werd het kei leuk.

dag dag allemaal

June 28, 2008

rapport.

ik heb eergisteren mijn rapport gekregen.
ik wilde er meteen naar kijken,(natuurlijk).
en ik vond hem goed,maar ja ouders zijn weer anders he?
toen mijn vader zei dat hij hem niet zo goed vond maar je slechtere had dacht ik aan iets.
de eerste rapport die ik kreeg op curaçao in groep 3 was zeker verschrikkelijk!
toen dacht ik:heeft me vader grijze haren gekregen van mijn eerste rapport.
nee dat kan niet(logisch)(het kwam omdat hij flauw viel toen ik werd geboren)
:)

me ouders vonden het niet zo goed en ik snap niet waarom.
maar niemand weet alles toch?
ik had 5 matig,iemand had er 15...maar wie?
dat mag ik niet zeggen.

tip:laat je nooit beïnvloeden door iemand om iets te doen wat je niet wilt.

dag dag allemaal.

June 30, 2008

morgen is een verjaardags feest!!!

meneer kees is jarig en daarom mogen de groep 6 en 7's naar een speelbos gaan(morgen).
we gaan erheen fietsen en er is van alles te doen.
je kan daar lekker uit rusten en alles doen wat je wilt.
dat verlang ik naar maar...waar ik niet naar verlang is om een half uur te fietsen!!!
daar heb ik echt geen zin in.
dat snap je toch wel een half uur fietsen...pijn aan je benen...dan nog rennen in de speelbos...(daarna nog spelen?nee hoor ik ga eerst rusten en drinken!)
en ik verlang wel dat we over lopertje of tikkertje daar gaan doen.
zo verlang ik naar mogen.

dag dag allemaal.

July 1, 2008

naar het speelbos!

vandaag vroeg ik meteen wanneer we vertrokken.
en we moesten even wachten dus gingen we een spelletje doen.
wat later vertrokken we het ging allemaal vlot maar..................................................................... het duurde toch lang voordat we er waren.
wanneer we er waren viel ik dood moe op het witte zand (dat deden de meesten ook).
wat later gingen we een hut bouwen.
dus we bouwden en bouwden en bouwden en toen was het klaar.
we gingen het verdedigen met wacht posten aanvallers en verdedigers.
aanvallers bestaat uit :een schutter(dennenappels schieten) en twee jongen met een stok.
verdedigers waren drie mannen met een knuppel en een daarachter met de dennenappels.
ik had in mijn tas een vooraad dennenappels gestopt.
we hebben een hut van een ander gemold en die wilden die van ons veroveren.
mooi niet gelukt de dennenappels vlogen hun om de oren.
niet door mij...iedereen gooide dennenappels en de anderen hadden alleen knuppels.
ze hadden verloren dus.
en zo werd het een leuke dag.

dag dag allemaal.

July 2, 2008

het afscheid van meneer Kees(concierge).

vandaag om 11:05 in de morgen gingen we naar de aula (Groote zaal).
daar gingen 235 kinderen optreden(ruim).
wij waren als laatste.
sommigen deden zo van wie is de echte meneer kees?
de anderen deden de alfabet alleen zo van a is voor allen: allen gaan we u missen en zo verder.
de anderen deden gewoon een liedje.
en toen was het onze beurt wij deden zo van een deden een proef met een waxinelichtje en de lucifers maakte rook en kwam meneer kees en zei zo van pak een emmer met water,maar er zit een gat in de emmer,nou maak het dan,met wat?met een plank die ligt daar,die plan is te groot,hak hem dan in twee,met wat?o met een hakbijl,die bijl is bot,slijp hem dan,met wat?met een steen,die steen is te droog,haal een emmer met water.o ja er zit een gat in de emmer een gat in de emmer in de emmer zit een gaatje en wat moeten we nauw.alleen dat deden we zingend.
morgen neem ik wel de blaadje mee en schrijf ik het op!.
daarna gingen we feesten en zo was het toch een leuke dag geworden.

dag dag allemaal.

August 18, 2008

eerst dag in groep8

vandaag was het me eerste dag in groep 8.
we begonnen meteen met de uitleg van de digitale schoolbord.
ja

digitale school bord!

dat is pas vet! maar de uitleg was wel een beetje saai.
en wij mogen de digitale school bord niet gebruiken voordat 't helf van 't schooljaar voorbij is.
ik had er opeens geen zin meer in na de pauze moesten we reken anderhalf uur! dat is dus lang.in de middag deden we taal en spelling.
en zo was het dag voorbij gegaan.

dag dag allemaal.

August 19, 2008

2e dag in goep acht.

vandaag was het de tweede dag in groep acht het was ook een speciale dag want het was gym dus we gingen gymen.
ik wist nog niet wat we gingen doen maar toen ik kegels zag wist ik het het al.
het spel waar ik het beste in ben.kegel jatten.
oh ja daar ben ik echt goed in ik ben altijd de topscorder.
want ik loop alleen over dan krijg je de meeste punten mijn snelheid helpt het meest dat weet ik.
met 24 km per uur kan je nog wat.64 meter 8 seconden.
punten waren 46:35 voor mijn groep gewonnen met 46 dat is vet.
ik had 20punten gemaakt.10 kegels dus van de 12 lol
de andere punten haal je door te tikken en door tegenstander te raken met bal.
zo werd het een leuke dag.

dag dag allemaal.

August 21, 2008

groep 8 is niet zo makkelijk

nou groep 8.
de laatste groep van de basis school niemand van mijn school gelooft dat ik er in zit.
ik ben namelijk de kleinste en ben nog 10 de anderen zijn al 12 en zo.
dus ben ook nog de jongste.
ik dacht o nog en groep kom maar op.
en dat heeft ie ook gedaan de slag van schrik toen ik blok 8 bekeek van de alles telt reken boem

936264x391658 en de laatste toets moet je rekenen met miljoenen.
:O mijn mond lag open. dat is 366695285712....
en ik heb nog niets gezien dit is nog maar.
dit word een verschrikkelijke einde.

dag dag allemaal.

August 27, 2008

huiswerk.

de tweede week op school....het word spannend... de huiswerk komt.
dat is het ergste in groep acht.....het huiswerk puilt uit je neus.
en het is maar het begin...groep 8...de een vind het makkelijk...de een weer niet.
en zo begint mijn verhaal...
ik ben een normaal kind en net als de anderen ben ik zenuwachtig groep acht nummer 100 van de slechte dingen in mijn leven.dit word moeilijk. toetsen...huiswerk zo zo veel.
het lijkt verschrikkelijk,als...je er zo aan denkt,maar het zijn juist de zenuwen die je dat laten denken...DACHT je.maar als je even tot de laatste bladzijdes van je reken taal spelling aardrijkskunde geschiedenis of studerend lezen kijkt zie je het.
de verschrikking,je ziet dingen die je denkt dat zal ik nooit allemaal weten.
dat is het probleem je geeft het op maar als je goed nadenkt en zegt ik weet dat ik het haal en je concentreert dan gebeurt het gewoon je haalt het.
dat is een tip een verhaal waar je iets van leert...een soort fabeltje.
wat ik je hier probeer te leren is:geef de moed nooit op!.

dag dag allemaal.

September 4, 2008

allestelt .nl

ik ging op www.allestelt.nl een kijkje nemen.
het leek me geen probleem,
maar toen ik op de rekenmachine keek...
ik keek naar de eerste vraag 7x36 ok makkie wil ik iets in typen...
is de tijd meteen voorbij WAT zei ik dan.
da's onmogelijk 3 seconden maar..
ik werd steeds beter dus vandaag na veel proberen kreeg ik 30 van de 30 punten. YES!!
ik heb het eindelijk GEHAALD!!!
en zo kwam mijn dag ten einde.

dag dag allemaal.

October 2, 2008

met de paraplu.

vandaag in de middag was het keihard aan het regenen.
ik had geen zin om kletsnat te komen dus ik ging gewoon lopend en met de paraplu.
daar was ik daar en ik vond het best lollig dat het regende en dat ik niet nat werd.
wel dan ben ik eindelijk op school zie ik allemaal kletsnatte kinderen.
vond ik ook grappig de bel gat maar NIEMAND ging naar binnen.
wat later ging de regen bel dus moesten we allemaal naar binnen.
na school was iedereen aan het wachten als de regen zou weg gaan.
maar nee en ik liep gewoon door en door.
en zo komt mijn favoriete zin...

dag dag allemaal.

October 3, 2008

school zaalvoetbal toernooi.


op school zei de gym meester dat de zaalvoetbaltoernooi eraan was aan het komen.
ik vroeg waar,en de meester zei de gymzaal.
oke de weg naar de gymzaal dat moet ik weten die weg.
en ja natuurlijk ken ik die weg.
het is gewoon naast de school snap je.
maar er is wel nog een probleem want het is op een donderdag en op donderdagen moet ik trainen maar een keertje niet trainen dat kan nog wel toch?
want wat is er nou leuker een zaalvoetbal toernooi of trainen?
nou ja dat is eigen mening zeg ik altijd XD.

dag dag allemaal.
(\__/)
(='.'=)
C((") (")

October 10, 2008

films kijken.☺

vandaag is de laatste dag voor de herfstvakantie.
dus we gingen vandaag films kijken.
ik wou gewoon in de klas blijven zitten dus ik koos de film alibi die hier was.
ondertussen was ik pepernoten aan het eten.
niemand anders had pepernoten behalve ik.
ik zat gewoon te smullen ☺
en ook nog als de enige maar de film was het leukst.
en dat zweer ik.

dag dag allemaal.

October 27, 2008

graffiti

nou zelf vind ik graffiti toch best wel mooi maar sommige keren ook wee niet en dat komt doordat sommigen maken er echte kunstwerk van en de anderen maken het gewoon verschrikkelijk bijvoorbeeld zei schrijven hier ben ik geweest en zo van die saaie dingen en zo dus daarom is het toch best leuk maar ook irritant.
Sommigen willen het doen omdat een ander dat doet alleen als je het niet kan moet jje het ook niet doen vind ik en ja graffiti je kan het voorkomen door je winkel niet af te sluiten met een afsluit poort van staal want als je dat doet dan vraag je gewoon om problemen want staal ja daar kan je het beste graffiti doen en dat is geen mening dat is een feit.
een feit is een feit en dat is een feit.
een mening is een mening maar dat vind ik dan toch een mening.
want een mening kan soms waar zijn en dat word dan een feit snap je.
maar het onderwerp hier was graffiti morgen komt het verhaal feiten en meningen.

da dag allemaal.

November 4, 2008

slagbal.

vandaag hadden we slagbal gedaan.
(bij gym natuurlijk)
en mijn team moest als eerste gooien in een keer hadden we 25 punten.
de anderen daarna 14 daarna hadden we35
de anderen 28 toen hadden we 45 en de anderen 55 en we hadden verloren.
nu komen de redenen.
ik bleef in het midden staan waardoor de anderen naar de hoeken gingen schieten en daar stond niemand.
de gene die er stond om alle ballen te vangen kon niet vangen.
dus ik ging daar staan dat was domme fout nummer drie zo stond niemand in het veld.
en als laatste we dachten dat we gewonnen hadden en deden niet ons best.
en zo hebben we verloren.

dag dag allemaal.

December 1, 2008

morgen al surprise!!!

vandaag keek ik weer naar de poster die zei morgen sinterklaas.
maar ik snapte niet dat het dan ook surprise was.
dus nu moet ik heel snel iets maken en meer op een maandag.
want dan moet ik ook oefenen van de cito.
maar ik heb wel genoeg tijd, nou dat hoop ik dan.
ik hoop dat ik dan ook nog tijd over heb om te spelen maar veel tijd zal het niet zijn.
ongeveer een uur maar dan kijk ik tv:(.
dus dit word nog spannend.

dag dag allemaal.

December 2, 2008

psv stadion doos.

vandaag hadden sinterklaas feest en daar hoort altijd wel een surprise bij dat weet iedereen.
ik was benieuwd wat ik zou krijgen.
wel ik kreeg 7 potloden 1 slijper.
7 voetbalkaartjes.
1 psv flits
en wat ik het leukste vond was de buitenkant van de doos waar ik het in kreeg.
ditook1.jpg
dus dit was een van de leukste dagen geworden!.

dag dag allemaal.

July 9, 2009

nadenken.(nog een artikel erna) grappen

iedereen moet nadenken.
nadenken is ook heel nodig in de wereld bij een doolhof moet je nadenken.
bij alle soorten spellen moet je nadenken.
zonder nadenken is de wereld niks.
laatst heb ik een rijmpje gemaakt:

ik heet Luchiano,
geen Luciano,
ik speel geen piano,
zit ook niet op een kano,
ik hou graag van boeken,
daar kan je veel in zoeken,
een bij zegt zoem zoem,
vliegt vlak bij een bloem.
dat had je niet verwacht,
daar had ik aan gedacht,
je gaat naar de winkel om iets te kopen,
nu is dit liedje vooral afgelopen.

bij dit gedichtje moest ik NADENKEN.
nadenken is zoveel belangrijker dan je denkt want nadenken doe je bij alles.
bij bewegen moet je nadenken nadenken nadenken.

GRAPPEN.

grappen kunnen leuk zijn maar sommige grappen zijn gewoon niet oké.
vandaag had ik een grap uitgehaald op mijn moeder.
toen zij naar de wc ging had ik het geluid heel hard aan gezet en als zij op een knopje drukte was het geluid heel hard en ik hoopte dat mama daarvan schrok.
maar dat was niet zo mijn zusje schrok vooral en ik hoorde een gil maar ik weet niet van wie.
waar het nu over gaat is dat zo een grap niet oké was want de tv kon kapot gaan.
en daarom zeg ik nu sorry het spijt me en ik wens jullie een gelukkig levenslang.

dag dag allemaal.

December 2, 2009

op school.

ik zit op dit moment op school tijdens informatie kunde en ik schrijf nu een verhaal.
ik vind informatie eigenlijk een van de saaiste vakken op school
maar om op internet te komen is het wel vet vind ik.
wij leren op dit moment allemaal dingen over het internet en Google.
een paar dingen wist ik nog niet maar nu weet ik het allemaal gelukkig.
enne veel meer heb ik niet meer te vertellen.
oh ja.
op school mag ik dit eigenlijk helemaal niet doen maar ik vond het wel vet om te doen.


dag dag allemaal.

June 30, 2010

Efteling.

vandaag zijn we met school naar de efteling geweest.
toen wij daar waren dachten we allemaal dat het erg saai zou worden.
omdat iedereen de efteling all heel goed kent maar het tegendeel is bewezen.
de vogelrok was volgens mij opgevoerd want hij ging veel harder dan normaal.
we gingen aan het eind heel vaak in de vogelrok omdat de rij het minst lang duurde.
maar toen ik wou gelijk met mijn vrienden in de vogelrok. maar er zat daar een meneer.
ik probeerde de meneer te vragen of ik naast hem kon zitten maar hij verstond het niet.
het was een duitse man.
dus dacht ik even na en zei: darf ich hier komen setzen. en hij verstond het.
dus ik mocht naast hem zitten en heb ik toch met mijn vrienden tegelijk kunnen gaan.
En dat was de eerste keer dat duits echt van pas is gekomen buiten school.

dag dag allemaal.

October 20, 2010

Dag 3 The Real Game.

Vandaag werd er tegen ons verteld dat dit de belangrijkste dag van de Real Game zou zijn.
iedereen was nerveus en wilde weten wat er ging gebeuren.
Toen de dag al voor de helft verstreken was kregen wij te horen dat er een man voor het raam allemaal dood maak bewegingen aan het raam zat de doen en dat hij de auto daar bij het hek heeft laten staan en dat hij is weggerend dus iedereen begon daar meteen te gillen.
dat vond ik wel vet. In de pauze ging iedereen dus weer naar die auto toe.
Die man zat er weer in en zat voortdurend op een knopje te drukken.
Mensen begonnen dingen naar de auto te gooien.
De leraren zeiden dat we daarmee moesten stoppen.
het verdachte van dit verhaal is dat we zo dicht bij mochten staan.
en dat de politie ook heel laat kwam en dat die man gewoon in zijn auto bleef zitten.
en toen kwam de politie zonder getrokken pistool en de man stapte uit en rende joggend weg.
en viel daarna opeens toen wist iedereen al dat het nep was.
en later werd ons verteld dat het nep was.
wat een dag vandaag,

Dag Dag Allemaal.

December 14, 2010

Mobieltje.

Vandaag zo rond 13:45 werd ik opeens gebeld in de klas. het is een vriend van mij.
iedereen moest lachen, ik zelf ook een beetje want het was echt keihard in die stille klas. maar het lachen was me vergaan toen ik hem moest inleveren. Ik had tegen de meneer vertelt dat mijn vriend mij had gebeld dus die is morgen de Sjaak. Ik vond het echt een *****streek.
Maar het is natuurlijk ook nalatigheid van mij om te vergeten mijn mobiel uit te doen.
maar toch vind ik het ook erg vervelend dat iemand die ik een vriend noem mij zo te pakken neemt.
Wat vind Jij Hiervan?

Dag Dag allemaal.

December 21, 2010

De kerstmarkt.

Het is dan eindelijk zo ver de kerstmarkt komt eraan.
Morgen al.
Het enige wat ik hoef te doen is een keer een keer achter de kraam staan voor een doe activiteit dus ik vind zelf dat ik het goed voor elkaar heb of niet soms?
nou ik hoefde er op zich weinig voor te doen ik hoefde alleen de jongen die de leerlingen indelen er ffe op toe te spreken of ik alsjeblieft weinig mocht doen.
maar onze mentor keek er ook op toe of alles goed verdeeld was en hij vond het goed dus ik ook=)
Nou ja ik hoef morgen dus alleen maar geld mee te nemen en ja natuurlijk ook nog tot tien voor 3 op school zitten en dan kan het feest beginnen natuurlijk.
ik ga ook aan mijn vader vragen of hij mij met de auto wil brengen want.
ik heb geen zin om om 7 uur s'avonds nog naar huis te moeten fietsen in het donker.
ik verheug me erop.

dag dag allemaal.

December 23, 2010

Het komt zo vaak maar het is er weer Vakantie.

Nou ga ik het niet weer hebben over hoe leuk ik het heb.
en eindelijk en zo neee.
deze keer niet neee.
Nee doe ik express met 3 e's he...
Vandaag was ik aan het eten net een hap van de kip genomen toen ik opeens iets hards voelde.
ik spuug het uit en wat is dat dan. het is wit en je hebt er erg veel in je mond.
Een tand!!!
maar ik wist helemaal niet dat hij los was.
dus ik leg hem naast het bord van mijn moeder.
eerste reactie???
Aaah Luchiano doe niet zo vies haal dat ding weg.
Die vond ik wel leuk.

Het komt zo vaak maar het is er weer Vakantie.

Nou ga ik het niet weer hebben over hoe leuk ik het heb.
en eindelijk en zo neee.
deze keer niet neee.
Nee doe ik express met 3 e's he...
Vandaag was ik aan het eten net een hap van de kip genomen toen ik opeens iets hards voelde.
ik spuug het uit en wat is dat dan. het is wit en je hebt er erg veel in je mond.
Een tand!!!
maar ik wist helemaal niet dat hij los was.
dus ik leg hem naast het bord van mijn moeder.
eerste reactie???
Aaah Luchiano doe niet zo vies haal dat ding weg.
Die vond ik wel leuk.

About School

This page contains an archive of all entries posted to [L]uchiano Nijhuis in the School category. They are listed from oldest to newest.

saai zeg is the previous category.

Sport is the next category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33