« mijn memory stick.dvd speler en radio | Main | dotch lernen.(duits leren) »

oh zo saai niet meer mee doen.

vandaag gingen we naar een bloemen winkel en ik haat ergens naartoe gaan als ik net van school ben en ik was al in een slech humeur en dan weeten ze dat en letten ze er niet op even later was ik dan op de computer en zeggen ze je hebt niet getraint voor de nieuwe voor lees wedstrijd en dan dacht ik oh kom op.en ik had toen beslist ik stop ermee ik ga niet meer naar die stomme voorlees wedstrijd ik doe helemaal niet meer mee ook al wil ik het doen weten ze niet dat ik het rustig wil doen niet alles in een keer ik heb zoveel te doen ik heb al heel veel te doen van school en nu dit nog ongeloofelijk ik doe het niet meer dacht ik toen en de enige manier dat ik nog mee doe moet een wonder zijn want als ik iets doe dan ga ik echt niet metteen weer denken nee ik doe het niet ik wil niet eens meer praten over dat stom spul.
ik weet dat ik niet boos wil zijn op jullie die andere comments zijn beantwoord alleen deze mogen jullie geen comment op geven.

dag.

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 22, 2007 11:55 AM.

The previous post in this blog was mijn memory stick.dvd speler en radio.

The next post in this blog is dotch lernen.(duits leren).

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33