« voorlees wedstrijd/ridder feestje. | Main | mijn ribben. »

voorlees wedstrijd/ridder feestje.

op mijn school (in borkel) daar hebben we een voorlees wedstrijd.
en ik doe daar aan mee want ik dacht het moet makkelijk zou zijn om dit voorlees wedstrijd te winnen maar ik zie nu dat het niet zo is.er zijn ook kinderen die heel goed zijn in lezen.
en ik had een heel hoog punt gehaalt en mijn vriend bruce twee van de hoogste.
en zo zijn wij nu allebij het zelfde,het voorlees wedstrijd is nog niet begonnen het was alleen om te kijken als iedereen goed genoeg was en ja iedereen was goed genoeg.

ik weet niet wanneer het gebeurt maar ik weet wel dat het gaat gebeuren.
er is een feestje waar je een soort pak aan kan hebben dat heeft te maken met de oude ridder tijd,ik heb geen kleren daarvan maar ik doe natuurlijk wel mee met het feestje dat doet idereen en nu wil mijn vader weten waneer het is en mijn moeder ook want ze willen er ook bij zijn natuurlijk.ik denk natuurlijk dat ik ga winnen eeste of tweede maar derde kom ik echt niet alleen in eerste (er zijn twee eerste plaatsen voor al er iets gebeurt van ze vinden dat ze allebij het goed deden natuurlijk) daarom denk ik,ik ga het halen daarom zeg ik nu dag dag allemaal.

dag dag allemaal.

Comments (1)

oma Truus:

Ik wens je heel veel succes met het voorlezen.
Jammer dat we nu net een paar dagen weggaan.Maar ik bel je om te horen hoe het is gegaan.
Dag, dag Luchiano.

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 16, 2007 2:34 PM.

The previous post in this blog was voorlees wedstrijd/ridder feestje..

The next post in this blog is mijn ribben..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33