« voorlees wedstrijd/ridder feestje. | Main | de ene dag en dan de andere. »

mijn ribben.

vandaag in de pauze op school zaten wij te voetballen.
natuurlijk in twee groepjes net als in het echt.
even later zat mijn team te winnen en de andere team vond dat niet leuk en ze begonnen een beetje ruw te spelen net als duwtjes afpakken en zo en even later is het gebeurt ik had de bal en er kwam een grotere jongen te voorschijn en duwde mij weg van de bal alleen hij zag niet dat er een bank was en daar ben ik keihard tegen aangestoten en dat deed heel veel pijn natuurlijk ik lette er niet veel op maar daarna werd het te erg en kwamen er tranen uit mijn ogen zo veel pijn deed het even later wouden ze mijn vader bellen en dat was gebeurt.
even later kwam mijn vader om mij op te halen en mij te brengen naar het zieken huis.
ik wou niet naar het zieken huis want ik wist dat er niets aan de hand was maar mijn vader moest er echt naar toe er was niets anders om te doen want hij was bang dat het gebroken zou zijn want hij heeft ook zijn pols gebroken en heeft te lang gewacht en hij dacht ook dat het niet gebroken was maar twee dagen later was het heel dik geworden en hij wist dat hij naar het zieken huis moest gaan maar bij mij was het iets anders het was niet zoveel pijn (ook al kon ik mijn arm niet bewegen) en we gingen naar het zieken huis en daar moesten we lang wachten tot dat wij aan de beurt waren maar diana vond dat wel leuk ze ging met idereen praten en spelen tot dat het ons beurt was de dokter keek naar mijn arm voelde het en zag uiteindelijk niet's mis en ik wist dat het ook niet's mis was.maar mijn vader geloofde mij niet,wel hij was bang dat het wel gebroken zou zijn.
even later ontdek ik de waarheid het was mijn arm niet het was mijn ribben ik viel op mijn rib.
Hij was gekneusd.

wel dag dag allemaal.

Comments (1)

Luchiano, als het om gebroken lichaamsdelen gaat: vertrouw op je eigen gevoel. Maar je vader had - ondanks zijn eigen gebroken arm - toch wel gelijk: je weet maar nooit, toch!groetjes en sterkte van dick

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 18, 2007 11:33 AM.

The previous post in this blog was voorlees wedstrijd/ridder feestje..

The next post in this blog is de ene dag en dan de andere..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33