« mijn ribben. | Main | ik weet niet wat er gebeurd zoveel dingen te zeggen. »

de ene dag en dan de andere.

ik heb geschreven dat ik mijn ribben had gekneusd.
wel nu werd het nog erger vandaag tijdens het gymmen.
ik zat tikkertje te spelen met mijn vrienden en opeens gebeurde het een bal kwam tegen mijn duim aan ik had vreselijk pijn en opeens werd de jufrouw boos op een kindje en moesten we allemaal terug behalve de kinderen die goed waren geweest mochten meedoen met groep 5/6
en ik was goed ook al deed mijn duim toch pijn ik deed mee en had pijn maar ik dacht het was niets.en het was ook niets maar tpen ik naar huis ging was het erger en dat ik nee het kan niet door zo.en toen zei ik dat tegen mijn vader en hij hij bracht mij naar een huis arts. en die zei dat mijn duim verrekt was maar niet kapot dus nu heb im druk verband om mijn hand.

dag dag allemaal.

Comments (7)

(2x is vast nog beter)

Tjonge, dat is wel pech hebben zeg!
Hoe kun je trouwens zitten en tegelijk tikkertje spelen? Dat vind ik knap ;).

EN de pechvogel van deze week heet Luchiano!
Heel veel sterkte!

oma Truus:

Ik ben blij, dat je duim niet gebroken is. Dat duurt veel langer.
Maar je had wel heel veel pech zeg!
Dag, dag Luchiano.
Oma Truus.

Hoi Luchiano, Ik hoorde dat je jarig bent. Heel veel gefeliciteerd dan maar! :)

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 19, 2007 3:37 PM.

The previous post in this blog was mijn ribben..

The next post in this blog is ik weet niet wat er gebeurd zoveel dingen te zeggen..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33