« papiamento | Main | vriend »

de meisjes

de meisjes spelen een leuk spel van springtouw dan gaan ze niet tellen ze tellen met abcdefghijklmnopqrstuvwxijz en dan op de letter die je valt is de eerste letter van een jonge/meisje z'n naam en dan ben je verliefd op die ene.sommige kinderen kunnen het heel goed en vallen op een letter van een naam die niet bestaat en dan hebben ze geluk en zijn ze niet verliefd maar sommige kinderen hebben geen geluk en vallen op een naam die bestaat en dan moet je doen als je echt gaat trouwen en dan word je echt verlegen.en nathan komt morgen naar m'n huis.

Comments (5)

Cyberjunk:

En? Is er al een meisje dat zo heeft gesprongen dat ze moest doen alsof met jou moet trouwen? Dat zou jij vast niet zo leuk vinden.

truus:

Wat leuk om jouw verhalen te lezen. Het is wel een heel spannend spel zeg! Zijn er nog meer jongens in de klas die een naam hebben met een L?

pascale:

Hoi Luchiano! mag jij ook wel eens meedoen met het spel van de meisjes? of is dat niet voor jongens? de jongens in mijn klas vroeger vonden dat de meisjes vlooien hadden. Dat was natuurlijk niet zo! groetjes!

ja dat kan ik me voorstellen dat dat eng is...wij hadden vroeger een spelletje dat heette kusje op de bal.... en dan moest je een kusje geven en dan de bal naar iemand uit de kring gooien.... als die ook een kusje gaf moest je samen in de kring met de ruggen naar elkaar toe staan en dan werd er geteld...1,2,3... en dan moest je allebei naar links of rechts kijken...keek je naar dezelfde kant dan moest (mocht hihi) je elkaar een echt kusje geven :-)

@cyberjunk: dat is wel gebeurt maar ik was altijd verlegen:^)
@truus: nee ik ben de enige:^)
@pascal: ja sommige jongens wel en ze noemden de meisjes zo dat is raar echt waar.
@paola: oh maar dat is wel grappig

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 28, 2006 3:48 PM.

The previous post in this blog was papiamento.

The next post in this blog is vriend.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33