« marco's fishfarm | Main | diana in grote kleren. »

gips erbij/stijve nek,heel zwak zijn.

Vandaag moesten we weer naar de dokter om een nieuw gips om de oude gips van me vader te zetten.Op een gegeve moment had mijn vader zin in koffie en ik zin in thee,dus ikging naar een heel ander plaats om daar koffie en thee te halen,en mijn koffie en thee was echt super lekker.Even later verschuift me vader naar een andere kant om daar voetballen te gaan kijken en hij zei we mischien is wachten wel een beetje leuk maar net riep de dokter me vader om naar binnen te komen.daar heb ik eindelijk gezien wat gips eigenlijk is.

Ik had een kleine t-shirt aan vandaag en die was moeilijk om eraf te halen en ik trekte opeens te hard en ik hoorde krak en ik kreeg heel veel pijn aan mijn nek.
Ik ging op bed liggen en viel metteen in slaap daarna werd ik wakker en ik was helemaal zwak geworden en kon nog weinig doen als je dat voelt dan voel je raar.

Dag dag allemaal.

Comments (1)

ow luchiano pas je wel een beetje goed op jezelf, geen te kleine shirtjes meer aantrekken he....heeft papa nu oranje gips?

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 20, 2007 9:26 PM.

The previous post in this blog was marco's fishfarm.

The next post in this blog is diana in grote kleren..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33