« nu nog leren | Main | mijn werkstuk over WO II »

OH NEE!!!!!!!!!!!!

vandaag......heb ik iets niet goed gedaan......
iets wat ik nooit moest doen.........op school.....
dit...is..mijn verhaal.......lees het goed....
gisteren hadden we techniek en we moesten een ei van de tweede verdieping laten vallen en dan heel laaten.zo zo zo dat zou niet makkelijk zijn dus ik en max hebben een indianen hutgemaakt met een parachuut erin en toch ging het ei kapot en dan hebben wesley en maurice ook een pyramide gemaakt alleen hun ei heeft het bijna gehaald want zei hadden gewoon zonder parachuut gedaan maar met meer stokjes eraan alleen toen heeft maurice stokjes uit gehaald en daarom brak het dus dat is pech hebben de enige die het hadden gehaald waren arjen en Ivo met hun supersnelle ei kapot maker en hun ei was helemaal in papier gezet.
en wanneer ze het moesten gooien hadden ze het heel hard gegooit naar de grond en het viel ook nog tegen de rand van een emmer en zo is het ei toch overleefd het was ongeloofelijk echt ongeloofelijk hoe haalt dat ei het in z'n hoofd om daar te overleven.
en we waren allemaal zo opgewonden en ik ook dat sommigen waren vergeten dat de juffrouw die dag huiswerk had opgegeven voor gisteren en ik dan met skates als ik bijna thuis was herinnerde ik me en ik zei OH NEE!!!!!!!!!!!! en terug ging ik maar toen ik aan kwam....was het te laat deur dicht en weg ik was veel te laat ik was echt te laat.en dan vandaag afwachten wat er zou gebeuren omdat het de derde keer was moest je een extra taak doen volgende week.
en papa als je dit verhaal leest dan wil ik zeggen sorry dat ik het was vergeten en kom dan niet zeggen dat het nooit met jouw is gebeurd want dat geloof ik niet..
dankjewel als je dit verhaal leest en nu hoop ik dat het nooit meer gebeurt anders heb ik dit weblog niet latios by luchiano;^).

dag dag allemaal.

wat ik denk

Comments (3)

Sterkte Luchiano , ik hoop dat je papa niet al te boos was ...........

CasasPa:

Pech pech Luchiano, hoop maar dat de juf jou geen zware extra taak opgeeft. Dag dag, Opa.

ANila: nee uit eindelijk was het goed.
Casaspa: nee niet te zwaar.

About

This page contains a single entry from the blog posted on February 20, 2008 10:18 AM.

The previous post in this blog was nu nog leren.

The next post in this blog is mijn werkstuk over WO II.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33