« voorlees wedstrijd in rijen | Main | naar papa zijn werk. »

voorlees wedstrijd school.

eindelijk de voor lees wedstrijd.
ik was zenuwachtig.ik moest als eerst gaan.iedereen vond dat ik het goed deed.en ik ook ik had allemaal goeie spelers tegen me maar een was de beste die ene meisje die heeft mij gewonnen ik was op tweede plaats en die meisje eerste ongeloofelijk.maar ik had wel de moeilijkste boek volgend jaar doe ik weer mee maar met zo'n heel makkelijk boek avi niveau 7 want zei had ook zo'n boek.
volgend jaar doe ik veel slimmer ik ga heel jaar trainen laten we eens zien wie dan wint van mij de beste ga ik worden en dat wordt mijn doel winnen winnen winnen!

dag dag allemaal.

Comments (3)

Opa:

Luchiano, ik vind het al weer knap. Pas op al weer een nieuwe school en al weer tweede bij het voorlezen. Voordeel is als je tweede bent, dat je ook daar tevreden mee mag zijn, en ik weet dat jij wel tegen verlies kunt. Dag dag en tot spoedig. Opa.

Je hebt het heel goed gedaan en niet eens opgeschreven dat de tante van het winnende meisje in de jury zat. Heel sportief van je!

ANila:

Een heel goed voornemen , ik weet zeker dat het je zal lukken!
Knap hoor , toch weer meedoen en tweede worden!

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 29, 2007 3:12 PM.

The previous post in this blog was voorlees wedstrijd in rijen.

The next post in this blog is naar papa zijn werk..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33