« feest | Main | poppetjes maken (en meer.....) »

regen

waneer ik weer op school was vond ik het leuk want ik had nathan matthew Jelmer Migael ef (mezelf) niet gezien in een hele week dus alleen vandaag kon ik hun zien.maar vandaag regende het veel we hadden geen pauze en we moesten toen gewoon een half uur!! binnen blijven en ik dacht : oh ik kan weer door de pauze gaan,om te weten dat het regen me stopte,maar teminste konden we nog naar het computer lokaal maar het regende, dus de meisjes konden gaan met een paraplu terwijl de jongens door de kleuter en andere klassen moesten door rennen net als ze gewendt zijn,door het regen te gaan maar het ging wel snel want ik en de andere jongens behalve chris en Obraien zijn heel sterk en snel dus het ging heel goed en nu is een beetje van alle jongen mij kennen jullie wel de schrijver.en nu naar nathan de sterkste en snelste kindjte op mijn school Jelmer die denkt dat hij de beste van ze allemaal is chris een hele goeie vriend migael een slime maar niet snel in schrijven jongen mathew ok een goeie die niet kan stoppen met zijn gameboy coler te spelen Obraien die zoekt veel probleemen en dan is er nog meester peter de beste meester die ik tot nu ken en dit noem ik lang dagdag allemaal.

Comments (3)

CasasPa:

Luchiano, ga maar een beetje bidden dat de regen nu snel op houdt want wij willen wel in de zon zitten om lekker warm te worden. Opa

Cyberjunk:

Regen is niet leuk. Jij bent de beste schrijver van jouw klas hoor. En je hebt gelijk, dit is een lang stuk dat je geschreven hebt.

@casaspa: ja dat denk ik ook
@cyberjunk: echt waar dankm je wel.

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 16, 2006 4:32 PM.

The previous post in this blog was feest.

The next post in this blog is poppetjes maken (en meer.....).

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33