« verstopt | Main | regen »

feest

gisteren 14 oktober ging ik en mijn familie naar benno en noelle Z'N feestje want benno was 35jaar geworden in 13 oktober maar hij had z'n feestje om 14 oktober gehad ik mocht bitterballen uitdelen en daarna nuggets uitdelen en daarna hadden we een bbq en ik had veel gegeten want van dingen uitdelen krijg je honger dus wanneer ik thuis kwam om half 1 in de nacht was ik heel moe dus waneer ik in bed kwam viel ik meteen in slaap.en ik heb die twee foto's gemaakt ik hoop dat je het leuk vind.

Comments (9)

Cyberjunk:

Ik vind die foto's prachtig en het is heel goed dat je zoveel gegeten hebt. Ga vanavond maar lekker vroeg naar bed en lekker slapen, dan ben je morgen weer helemaal uitgerust.

truus:

dat was heel fijn dat je geholpen hebt. de foto's zijn heel duidelijk

Zo kan het dus ook, kort maar krachtig!

CasasPa:

Luchiano, je hebt een zwaar leven, hard werken en veel eten en feesten. Volhouen. Opa

Ben best wel een beetje jaloers op je. Heerlijk zulke feestjes.

dat zijn zeker mooie foto's... en hele fijne feestjes!! :-)

pascale:

dat lijkt me een leuk feestje bij Benno. Kom je ook op mijn 35ste verjaardag? dan mag je ook heel veel uitdelen en opeten en je mag naar bed wanneer je wilt, ook bijvoorbeeld al eerder dan half 1. Veel plezier met opa en truus de komende weken! groetjes van Pascale

@cyberjunk: dat zal ik doen
@truus ja dank je wel truus (oma)
@Renesmurf: ja zo is het!!
@casaspa: dat zal ik doen
@meneer helffer: ja ze zijn heerlijk
@paola: dankje wel.

@pascale: ja het ook leuk en dankje wel echt waar!!

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 15, 2006 1:02 PM.

The previous post in this blog was verstopt.

The next post in this blog is regen.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33