« chris is gekomen | Main | feest »

verstopt

mama was vandaag even weg gegaan en dat vind ik leuk want dan kan ik met mijn Gameboy spelen .maar mama verstopte het want ze dacht dat dat een probleem voor mij was.maar ik kon de Gameboy wel vinden.want als ik met mijn vader ben kan ik alles doen.dus mijn vader hielp me en toen vond hij de gameboy.en het was makkelijk ook omdat m'n vader wist dat het achter de domino stenen was.en nu zeg ik dagdag.

Comments (4)

Cyberjunk:

Leuk dat je vader je helpt. Ik denk wel dat je moeder boos op je vader was toen ze hoorde dat hij jou geholpen had.

GJ:

Grappig!
Ik woon samen met iemand en zij wil op haar verjaardag heeeeel graag een Nintendo. Is dat hetzelfde als een gameboy?

@Cyberjunk: ja mijn moeder is nu wel boos
@Gj: het merk heet wel nintendo en die maken gameboy's en gamecube's

GJ:

Aha ok ok.
Dus je denkt dat ik haar wel blij maak met een nintendo?

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 14, 2006 4:09 PM.

The previous post in this blog was chris is gekomen.

The next post in this blog is feest.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33