« regen | Main | meester peter z'n vader moeder en zus »

poppetjes maken (en meer.....)

vandaag hadden we een rooster van rekenen gekregen zoo moet meester niet alles op het bord sch rijven dat vinden we niet leuk omdat dan moeten we zelf lezen (en ik ben zelf uit nieuvo en ik vind het niet leuk dat is raar he!) en dan krijgen we dorst van maar zo is het leven en dan gingen we geschiedenis doen dat was teminste wel leuk dus toen was ik blij want daar leer ik iets van en nu heb ik geleerd over indiaanen ik heb veel geleerd (als je vraagd wat het is stuur me een commentje.en daarna moesten we een poppetjemaken (ik zet in deze week een foto van het) het was leuk want daar ben ik goed in dus het ging goed en toen was ik klaar ik had de mijne met stekeltjes haar gemaakt en daarna heeft bijna idereen het zelfde gedaan omdat de mijne heel mooi was dus ik denk dat ze jaloers waren en voor het laats moesten we op ruimen en toen zei meester peter drie twee een en de meisjes kwamen al van migael z'n spullen waren op een meisje die heet jannette z'n tafel dat moest migael pakken en hij dacht dat ik het was die al die spullen op haar tafel heeft gezet maar dat was ik niet en daarna hadden de meisjes (22meisjes en 9 jongens) ons geholpen.
zo ging het sneller en daarna gingen we boodschappen doen we kwamen thuis ik aat daarna gingen we opa ophalen het licht was weg maar het kwam alle maal weer terug

Comments (2)

Cyberjunk:

Poppetjes tekenen is heel erg leuk, ik vind het knap dat je dat zo goed kunt. Wel blijven oefenen met lezen hè!! Als je uit niveau bent moet je toch blijven oefenen, want anders vergeet je wat je geleerd hebt.

@cyberjunk dat zal ik doen.

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 17, 2006 2:41 PM.

The previous post in this blog was regen.

The next post in this blog is meester peter z'n vader moeder en zus.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33