« weblog | Main | een boekje lenen »

danielle's sok

vandaag hadden we lekker lui lezen danielle had haar sok dichtbij bij mij gezicht gezecht en toen werdt ik boos en pakte een boek en haalde die sok we en toen kwam een meije die heet anais met haar hand me slaan toen pakte christofer mijn sok en gooide het naar anais z'n gezicht en dat gebeurt elke lekker lui lezen dag (op donderdag) en dat ben ik nu gewent aan want nu gooi ik mijn sok naar chris elke keer opnieuw.

Comments (4)

Cyberjunk:

Dus jullie gooien met sokken onder de leesles? Dat zal meester Peter niet zo leuk vinden denk ik. Pas maar op dat je geen ruzie krijgt met hem.

zeg het is lekker lui leesles he...niet gooi maar met die sokken les... :-)

Donna:

Luchiano,
Terwijl jullie tijdens het LLLL (lekker lui lezen les) aan het keten zijn wat doet meester Peter? Luieren?

@cyberjunk: (het is een soort grapje zeg dat maar door)
@paola: (het is een grapje ik wou gewoon mijn verhaltje langer maken.
@donna: nee hij zit bij zijn buro.

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 19, 2006 3:22 PM.

The previous post in this blog was weblog.

The next post in this blog is een boekje lenen.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33