« techniek | Main | weer op school. »

ik ben gevallen

Vandaag in de pauze was ik aan het rennen. En er gebeurde iets heel ergs,maar de spanning moet erin dit gaat naar het einde.
Oh Jo ik word om zeven uur wakker eigenlijk wel vet. Ik ga alvast eten en wassen. Mama mag in bed blijven. Oh Diana wordt wakker ik moet haar ook naar beneden nemen 1uur later het is acht uur,ik moet bijna naar school. Alles gaat naar me zin,tot aan de pauze……. Het is pauze…we doen overlopertje ik probeer over te rennen ik ga heel hard rennen en ik ging om een scherpe bocht maar…mijn schoen…die was een beetje kapot…en ik struikelde…ik viel kei hard op m’n heup…auw auw ik ging huilen de pijn stroomde door m’n hele lichaam de juf kwam ze keek wat ik had ik had een hele grote wond…en m’n heup was dikker aan de linker heup en zo belde de juf naar papa die weer naar mama belde dat zei mij moest gaan halen en zo ging ik naar huis en liet de wonden zien aan mama…en zo was mijn avontuur gegaan.
Nee het is geen pretje.

dank u jufrouw joke.
en meester kees;^)

Dag dag allemaal.

Comments (5)

ach jeetje luchiano, dat is niet fijn maar wel een spannend verhaal. Hoe is het nu met je wonden?

CasasPa:

Jij houdt wel van spanning, goed opgebouwd verhaal, maar dat vallen is niet vet. Krijg je nu nieuwe schoenen?
Dag dag Opa

oma Truus:

Verdulleme dosie!
Dat is even schrikken. Kon je met die wond nog wel naar huis fietsen? Hoop dat je nu geen pijn meer hebt.
Heb je m'n brief al ontvangen? Heb ik gisteren met de post verstuurd.
Beterschap met je heup!

Lieve groet,
oma Truus.

paola: ja het gaat nu wel veel beter.
casaspa: nee dat niet maar ik hoop wel dat ik vroeg nieuwe schoenen krijg.
oma truus: ja ik heb de brief gekregen dankje wel voor de kaarten en...de smurfen...

Hoe meer pijn je hebt, hoe mooier je je verhaal schrijft!

Sterkte....

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 13, 2008 11:23 AM.

The previous post in this blog was techniek.

The next post in this blog is weer op school..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33