« dik vet mensen!!! | Main | ik ben gevallen »

techniek

vandaag mochten we even techniek doen.
wel dan had je allemaal draadjes en machientjes en zo en de eerste opdracht was een propeller laten draaien. en zo begon de strijd dan hè,en zo was ik bezig en ik pakte een zonne energy ding. en zo had ik twee draaden daar aangeplakt onder een lamp gezet en dan alsnog laten draaien. de anderen hebben het gewoon gedaan met een batterij alleen dat is dan nog wel makkelijker dan met die zonne energy dingen,want dan moet je wel de dingen goed erbij doen.
ik vind techniek nu echt vet zo kan ik leren hoe dingen te maken en te reparen.
en nu ook al is het kort zeg ik:

dag dag allemaal.

Comments (1)

opa:

Hi Luchiano, jij bent zuinig op energie, dat is mooi, want we komen heel veel energie tekort. Als je het dan zelf kunt maken is dat echt vet, misshien wel vet cool. En nu zeg ik:
dag dag, Opa

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 12, 2008 11:08 AM.

The previous post in this blog was dik vet mensen!!!.

The next post in this blog is ik ben gevallen.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33