« inpakken. | Main | SQL intergrator feestje afscheid van karate. »

grot van hato.

vandaag gingen we naar de grot van hato.
maar eerstmoesten we werken en ik dacht dat we meteen weg gingen wanneer we eindelijk klaar waren om te gaan hebben we dit klein busje ontmoet die ons niet erbij kon laten dus we moesten in bus van 5c want dat bus was de grootste daar pasten we makkelijk bij dus christopher sibe gabrial en ik gingen in de bus van 5b (groep 7b) daar heb ik met christopher kaarten gespeelt pokemon kaarten bedoel ik.we waren bij de grot vann hato gekomen en metteen gingen we de grot in ze hebben de lichten aan gedaan en daarna zagen we water heel veel water met munten er in het leek heel mooi al dat water bij elkaar daarna gingen de lichten uit en voelde ik iets aan me haren trekken en een vleermuis lag onderste boven voor mijn gezicht te kijken ik beweegde een beetje van de schrik.daarna gingen we uit de grot en hebben we water gedronken.

daarna ginge we naar huis.
ik heb dag gezegt naar al me vrienden want dit is mijn laatste dag op de marnix school.
ik heb taart chips en iets te drinken gegeven en daarna naar huis.

dag dag allemaal.

Comments (2)

Opa:

Toch leuk dat je op de laatste dag op de Marnixschool nog naar de grotten van Hato ging. Ik ben daar ook twee keer geweest, eerst nog met Oma Ilka in 1996 en vorig jaar met Oma Truus. Mooi dat je bij het afscheid van je vrienden flink hebt getracteerd. Maar dag zeggen tegen je vrienden is niet leuk. Ik denk dat je in Borkel straks wel snel nieuwe vrienden hebt. Dag dag Opa.

GJ:

Luchiano, succes met de verhuizing en heel veel plezier in Nederland!

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 14, 2007 3:30 PM.

The previous post in this blog was inpakken..

The next post in this blog is SQL intergrator feestje afscheid van karate. .

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33