« grot van hato. | Main | ik ben weer op school. »

SQL intergrator feestje afscheid van karate.

we gingen naar een feestje van mijn vader in SQL intergrator.
daar kwamen de meeste van mij vrienden.niet mijn school vrienden maar vrienden die ik op het strand heb ontmoet en die ook bij SQL intergrator werken.we begonnen metteen met tikkertje en daarna verstoppertje maar bij verstoppertje konden ze me niet meer vinden want ik hou van klimmen we gingen uitrusten en warme chocolade melk drinken en zo'n kopje chocolademelk is op een kindje gevallen die heet dirk een van mijn vrienden het was heel heet en de mensen van SQL intergrator hebben de machine uit gedaan zodat er niet zou gebeuren.

karate.
ik ging voor de laatste keer naar karate ik vond dat niet zo leuk dit hele afscheid maar het moest wel want ik moet gewoon naar nederland ik heb geprobeert mijn best te doen en ik dacht dat het wel ging we hebben als altijd eerst mijn oefening gedaan en daarna technieken daarna gingen we weer met de witte banders aan een kant en de gele oranje en groene aan de andere kant en als laatst gingen we gevecht houden en daarna stopten we ennam ik afscheid van iedereen.

nu van jullie ook dag dag allemaal.

Comments (5)

Peter:

Hoi Luchiano,

Ik wens je voor morgen alvast een hele goede reis. Héél veel plezier en succes op je nieuwe school. Natuurlijk blijf ik op je weblog kijken, zodat ik weet hoe het met je gaat!

Groeten meester Peter

oma Truus:

lieve Luchiano, Ik vind het heel fijn dat je naar ons toe komt.
Ik wens jullie allemaal een hele goede reis. En dinsdag zie ik jullie!
Dag, dag Luchiano.

Opa:

Luchiano, ik sluit mij volledig aan bij de woorden van oma Truus. Tot dinsdag, dag dag, opa.

Luchiano, een hele goeie reis gewenst! Spannend! :)

Luchiano, leuk dat ik je toch nog ontmoet heb op Hato, net voor je vertrek. Veel succes in Nederland en blijf schrijven!!!

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 16, 2007 11:10 AM.

The previous post in this blog was grot van hato..

The next post in this blog is ik ben weer op school..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33