« 5maanden | Main | nieuw spel »

Vakantie

ik heb negen dagen vrij van school eindelijk vrij dat betekent geen huiswerk voor een week en twee dagen en dat zal dan leuk zijn want dat betekent 2 uren GAMBOY EN DAN 24 UREN OP BLIJVEN DAT BETEKENT FEEST VOOR MIJ EN DAT IS AL VEEL WAT IK HEB GEZEGD DUS HET IS BIJNA TIJT OM TE STOPPEN MET PRATEN MAAR IK GA TOCH VERDER WANT IK HEB VEEL TE VERTELLEN WAT IK GA DOEN IN DE WEEK IK GA NAAR HET STRAND NAAR PUNDA MISCHIEN NAAR DE DIERENTUIN EN DAARNA GA IK IETS KOPEN IN PUNDA WEER EN DAARNA NAAR HET WILHELMINA PLEIN IK MOET VOOR DIANA ZORGEN IK MOET MET HAAR RIJDEN IK MOET HAAR DRAGEN EN DAT ZIJN AL VEEL DINGEN DUS NU STOP IK.

Comments (6)

truus:

heel veel plezier in de vakantie!

Hey, wat is er met je comments gebeurd?

CasasPa:

jammer dat je op je verjaardag geen vakantie meer hebt. Wij komen dan met jou feest vieren. Stuur je nog een verlanglijstje??? Opa.

Piet:

Je bent er maar druk mee. En dan vergeet je nog dat je de auto moet wassen, de vaat doen en zo zijn er vast nog wel meer dingen. Veel plezier!

Cyberjunk:

Ik denk dat je tijd tekort komt. Fantastisch!!

@truus: ja de vakatie is leuk he?
@CasasPa: wel ik wil wel een wireless connection voor mijn Gameboy dat zal leuk zijn maar je hoeft het niet te kopen neem maar iets dat je denkt dat ik leuk vind ik vind alles dat jij mij brengt leuk dus neem maar iets mee.
@Piet: ja dat is waar.
@Cyberjunk: ja dat denk ik ook.

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 6, 2006 3:09 PM.

The previous post in this blog was 5maanden.

The next post in this blog is nieuw spel.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33