« Dierendag | Main | Vakantie »

5maanden

vandaag is diana 5maanden geworden ik was heel blij waneer ik dat hoorde van mama ik heb iets gemaakt voor haar ze was blij waneer ze wist wat ze kreeg ze lachte en proobeerde het te pakken maar dat mag noch niet. maar bijna mag ze wel. iets van een jaar later zal ze het kunnen en tot dan moeten we maar afwachten want er is niets om te doen dat het het eerder maakt want als er zoiets zou zijn zou het elke dag een verjaardag zijn en dat is echt niet normaal.

Comments (5)

truus:

ik had het gisteren zo druk dat ik vergeten had om jouw verhaal te lezen. Maar nu heb ik het gelezen en ik ben nu heel nieuwsgierig wat jij voor je lieve zusje gemaakt hebt.

Cyberjunk:

Jij bent een lieve jongen dat jij iets moois maakt voor je zusje.

CasasPa:

Hi Luchiano, elke dag een "verjaardag: dat noem je dan een verdagdag. En elke maand een "verjaardag"is een "vermaanddag". Lijkt moeilijk, maar valt wel mee. En feestvieren is elke dag leuk. Wij komen binnenkort op jouw verjaardag. Opa.

nee elke dag een verjaardag maakt het minder bijzonder he...dan is het zo gewoon....

@truus: wel ik heb met een papier een spelletje gemaakt en dan als ze een letter zecht dan draal ik het voor haar
@cyberjunk: ja zo ben ik een lieve jongen
@casapa(opa): toch noem ik dat moeilijk en dan zeg ik dagdag
@paola: ja dan is het normaal en dan ben je niet blij omdat je weet dat het morgen weer gebeurt

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 5, 2006 4:13 PM.

The previous post in this blog was Dierendag.

The next post in this blog is Vakantie.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33