Main

Emails Archives

September 22, 2006

Hallo klasgenoten van de St. Jan

In de loop der jaren kwam ik af en toe wel eens iemand tegen van de St Jan. Eigenlijk had je elkaar niet zoveel te vertellen. Maar Wout Verhoeven, lange tijd wethouder in Valkenswaard, begon altijd weer over onze klas op de St. Jan. Wie we nog kenden? Intussen zijn we vanaf 1971, 35 jaar later en ouder. En dan gaan die jeugdsentimenten weer een rol spelen.

Na overleg met o.a. Ingrid Govers en Cynthia Pietersen heb ik de stoute schoenen maar aangetrokken en heb jullie gevraagd naar het email-adres om zodoende een aanzet te kunnen geven voor een eventuele reünie. Het gaat om zo’n 65 personen. Dus het zal toch niet meevallen om iedereen terug te vinden. Het zou natuurlijk een streven kunnen zijn om over drie jaar, als we 50 worden, een keertje af te spreken?

In bijlage zie je de klassenfoto, die ik van Cynthia heb ontvangen. We hebben al samen geprobeerd de namen erbij te bedenken. Maar willen jullie ook nog een poging doen? Ken je er nog iemand van en kun je aan het (email) adres komen, stuur dit dan door. Het is natuurlijk ook wel leuk om alvast te lezen hoe het je is vergaan. Jouw bijlage ‘herinneringen en levensloop’ kun je ook weer aan allemaal doorsturen.

Ik hoor graag van jullie,

Groetjes Ine ( ke van den Dungen)

September 28, 2006

Mail Ine aan Peter

Hoi Peter,

Of te wel CasaSpider?! Je lijkt wel een beroemdheid. Voor ons ben je dat in ieder geval wel, want jij hebt het ’t waarschijnlijk het verste geschopt.

Wat een beetje ‘nerd’ al kan bereiken. Geweldig!

Ik heb je website bekeken, lachen hoor. Op zoek naar een foto van je, heb ik eerst 5 min. de lengte en kilo’s eraf moeten kijken. Het goede leven is ons allemaal aan te zien.

En ik geniet mee met je mooie familie.

De mail is ook aan de anderen doorgestuurd. Ik ga iedereen weer aansporen om ook hun levensverhaal door te sturen.

Groetjes,

Ine Schutjes-van den Dungen

Mail Ine over enthousiaste reacties

Hoi allemaal,

Dank je voor jullie enthousiaste reacties. Intussen is de foto al aardig met namen ingevuld. En sommigen kunnen al niet wachten op de reünie. Maar ondertussen kunnen we elkaar wel ‘ontmoeten’ via de mail.

Kei leuk die mails met levensverhalen. Ik hoop van jullie allemaal in de komende tijd ‘herinneringen en je levensverhaal’ te mogen lezen. Oh ja, en foto’s graag!! Wel aan allemaal doorsturen, hè!

In bijlage heb ik nog een aantal reacties, die ik heb binnengekregen.

Ik heb ook een begin van de adressenlijst (in bijlage). Je ziet wel, dat er nog best veel klasgenoten gezocht moeten worden. We kunnen op een gegeven moment misschien eens een artikel in de krant zetten?

Dank jullie wel voor je medewerking

En tot ziens

Ine Schutjes-van den Dungen

November 11, 2006

Mail Ine overlijden meester Droog

Hallo klasgenoten van de St Jan,

Vanmorgen las ik in de krant het trieste bericht, dat meester Droog afgelopen donderdag is overleden.

Overlijdensadvertentie meester Wil Droog, donderdag 09.11.2006. Klik voor groter/sluiten.De uitvaart is a.s. woensdag 15 november in de Nicolaaskerk om 10.30 uur.

Ingrid had me al verteld, dat hij ziek zou zijn. Jammer dat we hem niet meer heb kunnen vertellen over de reünie.

Gerard mailde me ook al over de rouwadvertentie. Inderdaad, Gerard van Nimwegen kunnen we ook aan de namenlijst toevoegen met het emailadres g.vannimwegen@chello.nl En José Mandigers ben ik tegengekomen; zij is te bereiken via jmandigers@zonnet.nl. Het toeval wil dat Liesbeth Smolders de schoonzus is van Gerard. Dus ik hoop ook van haar binnenkort te horen.

In bijlage zie je een foto terug van Well die ik van Thea Seuntiëns heb gekregen. Het betreft de Hofdames in Well : vlnr Wilma, juf?, Ineke, Thea, Marijke Tonino, Petrie, Jannie, Ingrid, Marlies, José en Annelies.

In de groepsfoto heb ik gemeend dat rechts op de hoek, Marjolijn Bloemendaal zou staan maar dat blijkt Marijke Tonino te zijn. Marjolijn kan zich ook nauwelijks iets herinneren over die tijd. Weet iemand van jullie nog dat zij bij ons in de klas zat?

Maarten Braam, je hebt helemaal gelijk, dat Paul van Hout naast Jan Kroeze staat. Dit wordt door meerdere bevestigd.

Ik stuur de groepsfoto nogmaals mee. Nu zijn bijna alle namen ingevuld.

Ik hoor weer graag van jullie!

Groetjes,

Ine

December 24, 2006

Beste wensen van Ine Schutjes

Op zondag 24 december kwam de hieronder afgebeelde kerstwens van Ine Schutjes binnen. Het was alweer een tijdje stil rondom de aanstaande reünie van de Sint Janschool te Valkenswaard. Aanjaagster en gangmaakster Ine houdt er de vaart in.

Schroom niet te reageren op deze website of stuur (via Ine) een verhaal met levensloop in zodat wij allemaal zoveel mogelijk op de hoogte zijn hoe het onze vroegere klasgenoten is vergaan.


Beste wensen voor de ex-scholieren van de Sint Janschool te Valkenswaard. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Ine, hartelijk dank voor de goede wensen. CasaSpider wenst hierbij iedereen en de ex-scholieren van de Sint Janschool in het bijzonder een gelukkig kerstfeest toe en alvast een heel voorspoedig jaar 2007!

March 13, 2007

Mail Ine met nieuwe namen

Hallo klasgenoten,

Het is al weer een hele tijd stil rondom de reünie. Zo gaan de jaren wel snel voorbij.

Intussen zijn er toch al weer enkele namen toegevoegd aan de klassenlijst: Anja van Beek, Petrie Buellens, Jac Mollen, José Mandigers, Juul Smeets, Margreet Kuijlaars en Henk Smolders! Henk is intussen verhuisd en wel naar Curaçao. We zullen nog van hem horen via de website.

Intussen heb ik ook een briefje aan meester Jonkers gestuurd. Hij zou nl. geen internet hebben. Helaas heb ik nog geen berichtje terug gehad.

Mocht je ook je levensverhaal willen insturen, dan kan dat altijd via email. Via Peter komt het dan op de website.

Graag tot ziens,

Groetjes,

Ine

June 24, 2007

Mail Ine met bericht over juffrouw Riek

Dag klasgenoten van ‘t St. Jan,

Vandaag ontvang ik het bericht van Jacques Mollen, dat juffrouw Riek ook geïnteresseerd is in de reünie.
Leuk toch!

Ik noem daarom nog eens de site waarop iedereen mee kan lezen. Helaas zijn er nog nauwelijks nieuwe berichten: sintjan.casaspider.com

Als je via deze site doorklikt naar Casaspider, dan kun je ook het hele levensverhaal van Peter meelezen.

Nu had ik ook eindelijk eens tijd om daar door heen te lezen, en tot mijn verbazing is Peter hier geweest. Helaas was dat vanwege de verdrietige reden, dat zijn moeder is overleden. Waarvoor mijn medeleven, Peter.
Wel jammer, dat we je niet hebben kunnen ontmoeten.

Met Cynthia heb ik de afspraak, dat als ze in de buurt is, naar me toekomt om alvast eens over de reünie na te denken. Hebben jullie ideeën, dan hoor ik het graag.

Ik hoop dat het jullie goed gaat en kijk uit naar jullie berichten,

Groetjes,
Ine

March 9, 2008

Mail Ine over de datum van de reünie

Hoi klasgenoten van de St Jan,

Het was een hele poos stil, maar Jos Lammers mailde al en vanmorgen belt Roel van de Boom mij, met de vraag of we gaan reüniën. Afgelopen week stond er een oproep met een foto in het Valkenswaards Weekblad van de groep voor ons. Zij willen een reünie gaan organiseren in mei.

Ik had bedacht om een ontmoeting te organiseren in het jaar dat we 50 worden maar dat blijkt voor een aantal al het geval te zijn. Dus is het misschien een goed idee om na de zomer een datum te prikken.

We hebben nog niet iedereen teruggevonden. Ik zal de foto ook in de krant plaatsen met een oproep.

Omdat de site ook lange tijd niet is aangevuld heb ik nog eens verder gekeken bij Casaspider, hoe het met Peter is. Nou, hij blijft ons verrassen, want hij blijkt al weer een halfjaar in Nederland te wonen. Dus voor de organisatie wel makkelijk.

Maar hoe is het met Henk Smolders, want hij zou intussen ook in Curaçao wonen? Kom je toevallig nog naar Nederland?

Dus Cynthia, wanneer kom je naar Valkenswaard? Roel wil ook meehelpen! Wie nog meer?

Laat van je horen?!

Groetjes,
Ine

April 4, 2008

Mail Henk Smolders uit Curacao

Hallo Ine,

Bij toeval zag ik jouw mail over de reunie van de St Jan.
Het lijkt mij bijzonder plezierig om de oud-klasgenoten weer eens te zien en te spreken - ben erg benieuwd hoe het een ieder is vergaan in de afgelopen jaren. Sommigen heb ik nog weleens getroffen, maar het overgrote deel niet meer.

Yvonne (mijn echtgenote) en ik zijn in 2000 van Valkenswaard naar Neerpelt verhuisd en in februari 2007 zijn wij naar Curacao verhuisd om gezondheidsredenen. Yvonne is door een niet-goed verlopen operatie minder-valide geworden en zij gedijt in een warme omgeving belangrijk beter dan in het koude Belgie.

In de eerste maanden hebben wij gebruik gemaakt van het webmailadres "curacao@fashionsupport.be" (deze bekijk ik sporadisch nog), maar inmiddels hebben wij een ander e-mailadres :
henk@hyscuracao.com (graag deze in de toekomst gebruiken).

In januari 2008 zijn wij gestart met de bouw van een nieuwe woning - deze moet over 3 tot 6 maanden gereed zijn. Wij hebben thans nog geen concrete plannen om naar Nederland te gaan, maar mail mij maar over de plannen van de reunie en dan laat ik je iets weten. Als ik het enigszins in kan passen, dan kom ik zeker.

Met vriendelijke groeten vanuit een zonnig Curacao.
Henk Smolders
Blue Bay Golf Resort sectie P # 48
Curacao
Nederlandse Antillen

June 8, 2008

Datum Reünie St Jan

Beste klasgenoten van de St. Jan,

Uitgaande van het schooljaar waarin de meesten 50 zullen worden, vinden we het najaar 2008 wel een goed moment om een reünie te houden. Cynthia Pietersen, Roel van den Boom en Ine(ke) van den Dungen hebben de organisatie op zich genomen.

We willen wel proberen om een datum te plannen, waarop iedereen zal kunnen. Verder zijn we natuurlijk afhankelijk van de locatie. In eerste instantie hebben we geïnformeerd bij Speeltuin Geenhoven. Daar kunnen we gebruik maken van de grote zaal op zondag 21 september of zaterdag 11 oktober.

Maar intussen kregen we het verzoek van Frits Schellens om de reünie te plannen na 10 november in verband met zijn reis naar Australië en Tasmanië. We denken dan aan 15,16 november of 22,23 november Kunnen jullie nog zo lang wachten?

Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor de Jeugdherberg naast zwembad De Wedert, waar eventueel ook overnacht kan worden. Wat vinden jullie? Wil je per omgaande laten weten welke datum en welke locatie je voorkeur heeft?

Afhankelijk van jullie reacties zullen we een beslissing nemen en jullie zo snel mogelijk informeren.

Met vriendelijke groeten,

Cynthia, Ine en Roel

June 27, 2008

De Uitnodiging

Beste klasgenoten,

Na alle reacties te hebben geïnventariseerd zijn we tot de conclusie gekomen, dat zondag 16 november de meest geschikte datum is voor de reünie. Leg deze datum dus vast in je agenda voor de REUNIE VAN DE KLASGENOTEN ST JAN 1971.

Op zondagmiddag 16 november vanaf 15.00 uur komen we samen in het zaaltje in Speeltuin Geenhoven.

We willen tussendoor wat te eten laten verzorgen en de dag kan duren tot ongeveer 22.00 uur. Iedereen ontvangt nog een uitnodiging per mail of aan huis.


Ergens in 1971, de zesde klas van de Sint Janschool te Valkenswaard gaat op kamp naar het kasteel in Well. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Je kunt je alvast aanmelden door een bedrag à 15 euro (voor een aantal consumpties en het eten) over te maken op postbanknr. 19 27 352 t.n.v. R.J.A.M. van den Boom met vermelding van JE NAAM en ST.JAN en indien nog niet bekend je email-adres of tel.nummer. In verband met de organisatie verzoeken we dit te doen vóór 1 augustus a.s.

De reünie is niet compleet als niet iedereen erbij is, dus rekenen we op je komst!!! Mocht je maar een deel van de dag erbij kunnen zijn, geef dat dan even door en betaal in verhouding.

Heb je nog leuke herinneringen, anekdotes of weetjes laat het ons weten: ineschutjes@chello.nl.
We gaan er iets leuks van maken!

TOT ZIENS OP 16 NOVEMBER !!

Cynthia, Ine, Roel

July 6, 2008

Foto's uit het album van Frits Schellens

Frits Schellens stuurde me het volgende mailtje met niet minder dan 9 foto's:

Meester Droog en meester Jonkers van de Sint Janschool te Valkenswaard tijdens een schoolreisje naar Rotterdam, vermoedelijk in 1971. Klik voor groter.Hoi Peter

Deze foto's heb ik een tijdje terug naar Ine gestuurd, ik keek eens op de site en zag dat er foto's opstonden. Misschien heb je hier ook iets aan.

Nog gecondoleerd met het overlijden van je moeder, ik kan me haar nog goed voor de geest halen op de een of andere manier, ook via mijn oom en tante (Kees en Rita Rijnders) heb ik nog wel eens iets over haar gehoord.

Eind juli ga ik maar eens even profiteren, ik neem mijn spaarverlof op, aansluitend aan de zomervakantie. Het feit dat ik geen gezin heb geeft me dan complete vrijheid. Ik ga eerst zelf reizen door Maleisië, vandaar ga ik naar Sydney waar een vriend van me dan ook naar toe komt om daar samen een week of vier rond te trekken.

Aansluitend Tasmanië, een andere vriend/studiegenoot is daar enkele jaren geleden naar toe gegaan, geëmigreerd. Vervolgens weer via Maleisië terug.

Heerlijk om even afstand te kunnen nemen, pas op 10 november moet ik weer aan de slag.
Ik heb een jaar of 8 de tijd hiervoor gespaard, hard gewerkt, nu even profiteren.

Groeten

Frits

En dan nu de foto's:

  • In de klas, vermoedelijk 1965?
  • De Eerste Communie in de Sint Janskerk in 1966
  • Boomplantdag 1971 met zustergemeente Tienen uit Belgie, foto #1
  • Boomplantdag 1971 met zustergemeente Tienen uit Belgie, foto #2
  • Boomplantdag 1971 met zustergemeente Tienen uit Belgie, foto #3
  • Boomplantdag 1971 met zustergemeente Tienen uit Belgie, foto #4
  • Schoolreisje naar Rotterdam in 1971 (?), foto #1
  • Schoolreisje naar Rotterdam in 1971 (?) met meester Droog en meester Jonkers, foto #2
  • Schoolreisje naar het Kasteel in Well in 1971

Wie heeft er meer foto's? Stuur ze naar Ine Schutjes (ineschutjes apenstaart chello punt nl)!

August 20, 2008

Mail Hein Offermans

dag Ine en andere ex-klasgenoten,

ik moet jullie helaas teleurstellen, maar ik niet kan komen de 16e november; de weekends zijn nogal problematisch voor mij, aangezien ik altijd optredens heb, ik verdien nog steeds mijn boterhammetje in de muziekwereld.

De 16e november moet ik optreden in Haarlem, zal je net zien. Ongelooflijk om al die namen weer eens voorbij te zien komen, en wonderlijk dat je bij de namen toch weer snel een beeld krijgt. Een van de weinige klasgenoten die ik nog wel eens ontmoet heb is Jos Lammers, mijn beste vriend in die tijd, en natuurlijk Woutje bij het voetballen.

Hoe dan ook, als we 100 worden zal ik er zeker zijn, ik hoop dat het een ieder goed gaat, liefde en gezondheid is toch het mooiste dat we ons kunnen wensen. Doe daar nog een scheutje muziek (en en lekkere borrel) bij en ik ben een gelukkig mens.

Ik hoop dat het een geslaagd wederzien wordt, veel groeten van mij aan de hele klas. Als je wat meer weten wil over wat ik zoal uitspook, kijk dan eens op mijn MySpace pagina. Oh, en ik treed binnenkort ook weer eens op in V'waard, nl. op 11 december in de Hofnar met de Rotterdamse zangeres Frédérique Spigt.

het ga jullie goed,
lieve groeten,
Hein O.

PS;
Jos, kom je weer kijken in, waar was het ook al weer, Capelle a/d IJssel of zo, daar speel ik 12 december ?
Wout, volgend jaar ben ik erbij, de Valk 100 jaar !

August 22, 2008

Mail Josta Rutten

Hoi Ine,

Ik zal niet aanwezig zijn op de reunie; zoals ik al aangaf bij Roel heb ik te weinig herinneringen aan het jaar dat ik op het St. Jan heb gezeten. In feite was het voor mij een meer een overbruggingsjaar naar de Middelbare School toe. Overigens zijn de weinige herinneren wel positief; een daarvan is natuurlijk het kamp in Well. Ik vond nog een aantal foto''s die ik heb geprobeerd te scannen; hopelijk komen ze over.


De zesde klas van de Sint Janschool Valkenswaard (1971) op excursie naar Well, foto uit album Josta Rutten. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Op de eerste foto op de achterste rij: van links naar rechts: ???, Astrid van Kemenade, Margreet Kuylaars, Marion Lievens, ik, Marijke Linschoten. Voorste rij begint met Nanda van den Hooge. Verder weet ik het niet.

Op de knipselfoto (3) zie je achter mij nog Marion Lievens (ik dacht tenminste dat ze zo heette). Wellicht toch een bijdrage geleverd?

Groeten,

Josta

October 7, 2008

Programma Reünie St Jan

Beste klasgenoten,

Nog anderhalve maand te gaan en dan is het eindelijk zover: De Reünie van Lagere School St. Jan 1971. Afgelopen zaterdag is de feestcommissie bestaande uit Roel, Cynthia en Ine bij elkaar geweest en dat was al dikke pret: elkaar weerzien, herinneringen ophalen. Het was meteen ook al heel vertrouwd.

Intussen is iedereen benaderd op twee na: Erik van Veldhoven en Marijke Tonino. We hebben van hen geen enkele informatie teruggehoord of kunnen vinden. Voor de reünie zijn enkelen verhinderd en sommigen hebben geen belangstelling maar ongeveer veertig klasgenoten en twee à drie leerkrachten zullen komen.

We hebben het volgende programma gemaakt en vragen hierbij ook jullie hulp:

Tijd Aktiviteit Omschrijving
15:00 Aankomst

Openingswoordje
Presentatie van foto’s e.d.
Als je nog foto’s hebt of leuke herinneringen zoals poëzieversjes wil je svp die dan nog insturen?

16:00 Groepsfoto

Omdat sommigen later komen of eerder weggaan, maken we de foto op verschillende momenten.
Heeft iemand van jullie een geschikte camera om binnen van een grote groep een foto te maken?

16:30 Zoekplaatje

Wie kan muziek op CD meebrengen uit de jaren 60-70?

17:30 Hapje eten  
19:00 Optreden

Indien Buddy van Zutphen geen optreden heeft, dan komt hij naar de reünie en zal voor ons eens een intermezzo verzorgen.
Mocht Buddy niet kunnen komen kan en wil iemand van jullie dan een muzikaal of ander optreden verzorgen?
(Evt. uit ‘t feest- en partijengenre)

20:00 Herinneringen

Herinneringen ophalen.

21:00 Partners

Partners die ook benieuwd zijn naar onze kindertijd, zijn vanaf 21:00 uur van harte welkom.

22:00 Afsluiting

Met evt een uitloper….

Denken sommigen nog aan de aanmelding door het overmaken van 15 euro naar rekening: Postbank 19 27 352?

TOT ZIENS BIJ DE REÜNIE.

Cynthia, Ine en Roel

October 19, 2008

Mail Johan Winters

Beste Oud klasgenoten.

Ik heb alvast in de oude doos gekeken en heb nog 1 foto gevonden van alle leraren die op dat moment bij de school betrokken waren. De foto is genomen bij Kasteel Well.


19.10.2008: Een foto van docenten van de Sint Janschool Valkenswaard, jaargang 1971 (zesde klas) ingezonden door Johan Winters. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Een aantal is wel te herkennen, maar wie zijn de anderen??? We horen het wel. Leuk jullie allemaal weer eens te zien op 16 november

Johan Winters

November 2, 2008

Mail Henk Smolders

Hallo Ine, Cynthia, Roel,

Helaas kan ik de reunie niet bijwonen. Onze trip van Curacao naar Nederland hebben wij een half jaar uit moeten stellen vanwege verlate oplevering van ons nieuwe huis. Ik was er graag bij geweest, maar het is niet anders. De afstand is te groot om even over te wippen.

Zetten jullie foto’s / verslag en dergelijke nog op de internetsite? Ik wens jullie bijzonder veel succes en plezier bij de voorbereidingen van de reunie en een hele fijne dag gewenst op 16 november.

Groeten (ook aan oud-klasgenoten) en ik stuur wel een berichtje als wij naar Nederland komen.

Henk Smolders

November 9, 2008

VOLGENDE WEEK : Reünie

Beste klasgenoten,

Nog een week en dan zien we elkaar. Of we elkaar zullen herkennen is nog de vraag?

Helaas zijn er enkelen, die verhinderd zijn.
Zo ook Buddy van Zutphen: “Het spijt me zeer dat ik je moet teleurstellen, maar er is een feest op de geplande datum van de reünie gekomen. Ik hoop dat jullie allen een heel fijn en plezierig weerzien zult hebben met elkaar. Nogmaals sorry en misschien tot ooit weerziens...... Met vriendelijke groeten (ook aan allen)

Hierdoor is er ook nog geen muzikaal intermezzo. Dus als je nog een idee hebt, dan graag!!!

Catrien Convents is verhinderd door omstandigheden.
Jannie de Jong kan er ook niet bij zijn vanwege een operatie. We wensen haar natuurlijk van harte beterschap.

De volgende klasgenoten komen wel:
Petrie van Hoof, Roel van de Boom, Jan Kroese, Geert Hertogs, Toon Bouten(?), Nanda van de Hoogen, Ine vd Dungen, Wilma Wessendorp, Petrie Buelens, José Mandigers(?), Jac Mollen, Frits Schellens, Rosie Hendrix, Marlies de Graaf, Gerard van Nimwegen, Ronnie Soupart, Peter van de Wiel, Jos Lammers, Marianne van den Dungen, Cynthia Pietersen, Peter Nijhuis, Jan Vercoelen, Maarten Braam, Johan Winters, Anja van Beek(?), Ingrid Govers, Angelique Baeten, Sjannie van Daal, Marjan Velings, Carlijn Martens, Thea Seuntiëns, Annelies van Hout, Juul Smeets, Wout Verhoeven, Fred Schenkelaars, Frank Maas, Marjon Lievens, Jos Heuvelmans, Walter Hompes, Tonnie vd Dungen(?), Marianne Baten, Rob Jansen(?), Carlo Roes, Karel Snellen, Juf Dusseljée en Meester Schijvens, meester Jonkers(?)

We hebben nog geen reactie gehad op de vraag of iemand een goede camera heeft voor ’t maken van de groepsfoto binnen. Mocht iemand daar in kunnen voorzien dan horen we het graag.

We verwachten jullie in Speeltuin Geenhoven: de achterste ingang, in het kleine gebouwtje midden in de speeltuin. De auto kun je het makkelijkst vooraan parkeren.

Wij wensen jullie een heel plezierige reünie !
Tot volgende week.

Cynthia, Roel en Ine

November 10, 2008

Mail Gerard van Nimwegen

Ha all,

Ik breng in ieder geval mijn camera mee. Of ie zo geschikt is voor groepsfoto’s moeten we afwachten. Leuk is wel dat ik de foto’s die ik maak digitaal kan rondsturen!

Tot ziens!

Gerard van Nimwegen

November 13, 2008

Mail Angelique Baeten

Hallo allemaal,

Na een hele zoektocht dacht ik Marijke Tonino gevonden te hebben, maar helaas de verkeerde Marijke! Jammer voor haar/ons, maar zij zal dus niet aanwezig zijn.

Tot zondag allemaal,
groetjes Angelique

November 14, 2008

Mail Thea Seuntiëns

Hallo allemaal,

Net als jullie kijk ook ik uit naar de reunie, komende zondag. Dit mailtje stuur ik om het mezelf wat gemakkelijker te maken, ik zit nl in 'n rolstoel. En ik heb niet zo veel zin om straks zo'n veertig keer te moeten vertellen waarom.

Ik heb oa scoliose (rugafwijking) met alle gevolgen vandien. Ook heb ik soms problemen met spreken, maar met een beetje begrip van jullie kant komen we er wel uit. Ik ben heel erg nieuwsgierig hoe het met jullie allemaal gaat en of we elkaar nog herkennen....

Tot zondag.

vr. groet,

Thea

November 16, 2008

Mail Gerard van Nimwegen (2)

Ha All,

Het was heel gezellig zojuist. Helaas moest ik wat eerder weg, omdat mijn collega ziek was geworden en ik zijn cursus moest overnemen. Hierbij een groepsfoto die gemaakt is! Ik heb hem een beetje verkleind.


16.11.2008: Reunie Sint Janschool Valkenswaard in Speeltuin Geenhoven, de eerste klassenfoto ingezonden door Gerard van Nimwegen. Klik voor groter.

(Klik voor groter)

De andere zal ik alleen naar Ine Schutjes sturen, als zijn alle foto’s binnen krijgt zal zij of Peter Nijhuis ze wel doormailen of op een pagina zetten!

En het bleef nog lang onrustig :P

Tot ziens!

Gerard van Nimwegen

November 17, 2008

Mail Angelique Baeten (2)

Geweldig zo'n reünie, ik heb in ieder geval veel plezier gehad. Wel jammer, dat ik (oa) Jeannie niet gezien heb, maar wellicht komt er een herhaling.....

Ik zou het leuk vinden als we elkaar eens wat vaker konden zien/spreken/schrijven, maar dat is niet zo gemakkelijk als je het druk hebt en/of verder weg woont. Misschien is het een idee om naast de gezamenlijke site van Peter een eigen hyves aan te maken?

Ik heb er een op mijn eigen naam aangemaakt en je kunt daarop zien wat mij zoal bezig houdt (daarvoor moet je wel lid worden en kun je "vrienden" worden, waardoor je op elkaars profiel kunt kijken, je kunt hier ook met elkaar chatten).

Het kost niets alleen ff de moeite doen. Ben benieuwd wie ik binnenkort op mijn profiel kan bijschrijven als "vriend".

De groetjes allemaal en tot gauw,
Angelique Baeten

Mail Ine

Hallo beste klasgenoten,

Het was een feest om jullie zo enthousiast te zien. De verassende ontmoetingen en de uitwisselingen van ieders levensverhaal gaf een geweldige sfeer. Het was vertrouwder dan ooit. Zes jaren (minimaal) samen naar school blijkt toch een bijzondere band te geven. Het lijkt ook dat we allemaal goed terecht zijn gekomen en dat het ons over het algemeen goed gaat.

Misschien dat er weer nieuwe contacten zijn ontstaan. Het is alleen al leuk om elkaar weer tegen te komen. Bijvoorbeeld bij een optreden van Angelique, waarvoor ze ons zal uitnodigen. We kunnen elkaar ook toevallig treffen bij het optreden van Carlo met De Proms aanstaand weekend. Of we spreken samen af bij het optreden van Hein Offermans met Frederique Spigt op 11 december in De Hofnar? We zullen elkaar op de hoogte houden via de mail of website: Sint Jan Valkenswaard 1971

We hebben allemaal een prachtige herinnering aan onze reünie. Rondom ons 50e jaar is dat weer een plezierige opsteker.

Dank aan jullie allemaal en tot ziens!

Cynthia, Roel, Ine

November 18, 2008

Mail Frits Schellens

Cynthia, Roel, Ine

Geweldig wat jullie eigenlijk voor ons gedaan hebben. Ik vond het geweldig me weer even kleine Fritsje van jaren terug te voelen. Vanochtend moest ik weer gewoon voor de klas staan. Ik kon het niet laten hier met de bovenbouwklassen over te hebben, zij keken me wat meewarig aan, 1971, toen was er in ieder geval nog geen pc!

Toen ik aan de hand van voorbeelden uit de klas duidelijk maakte dat bepaalde dingen blijkbaar onveranderd bleken te zijn, dezelfde karakters bleken nu eenmaal de zelfde karakters te zijn, begrepen ze er iets van. Ik vond het (buiten verwachting) fantastisch en ik hoop zeker dat er een keer een vervolg op komt.

Nogmaals bedankt voor het kunnen ophalen van de herinneringen.

Hartelijke groeten

Frits

Mail Jac Mollen

Goedemorgen allemaal,

Even een dagje alles laten bezinken, maar wat was het gezellig. Erg leuk om iedereen weer eens terug te zien, hoewel ik natuurlijk vanuit de winkel veel mensen nog met enige regelmaat tegenkom. Opvallend ook dat je toch in staat blijkt om, op een enkeling na, iedereen vrijwel direct te herkennen. Bijzonder leuk ook alle verhalen en vooral ook goed te horen dat het iedereen goed gaat. Jammer ook dat enkele mensen het op het allerlaatste moment nog moesten laten afweten. Jammer ook dat de tijd eigenlijk te kort was om lekker met iedereen bij te kletsen. Wat mij betreft dus dan ook absoluut een reden om volgende keer ZEKER weer van de partij te zijn.

Roel, Ine en Cynthia, heel erg bedankt voor alle werk en verrichte inspanningen. Ik ben in ieder geval op 11 december in de Hofnar bij het optreden van Hein Offermans, en ik zal hem met alle verhalen zo lekker maken dat hij volgende keer ook van de partij zal zijn. Nogmaals heel erg bedankt.

Het gaat iedereen goed, graag tot over 5? Jaar!!

Jac Mollen

Mail Fred Schenkelaars

Beste Cynthia, Roel en Ine,

Ondanks het feit dat ik slechts 1 jaar met deze groep in de 6e klas heb gezeten, wat het toch een bijzonder weerzien en bovenal kei-gezellig!

Nogmaals bedankt voor jullie initiatief en moeite!!!
Tot over 5 jaar ?! (1e lustrum!)

Groeten,

Fred Schenkelaars.

Mail Jan Kroese

Beste klas-en jaargenoten,

Helaas kon ik niet aanwezig zijn. OP het laatst kwamen er andere, en ja belangrijker, zaken op mijn weg. Jullie hebben allemaal een leuke bijeenkomst gehad als ik het zo lees. Misschien dat er ooit een vervolg komt en dan hoop ik er wel bij te kunnen zijn. Het initiatief vond ik erg geweldig!

Vriendelijke groet en het ga jullie goed,

Jan Kroese

Mail Nanda van den Hoogen

Dag allemaal,

Een beetje voorzichtig en weinig verwachtend reed ik naar Valkenswaard...... Meteen na binnenkomst was dat over en heb ik geweldig genoten van alle ontmoetingen, verhalen en foto’s. Cynthia, Roel en Ine dankjewel voor deze bijzondere middag.

Helaas ben ik 11 december in de US anders was ik ook graag naar de Hofnar gekomen. Hoop jullie nu over een paar jaar weer allemaal te zien. In de tussentijd houd ik de website in de gaten en vul wellicht af en toe wat aan.

Hartelijke groeten
Nanda

Mail Johan Winters (2)

Hallo klasgenoten.

Ik heb vanaf het begin van de middag en avond genoten. In het begin was het even aftasten, maar nadat het eerste pilsje vloeide, was het of we elkaar maar een paar jaar niet hadden gezien.

Ik denk dat Cynthia, Ine en Roel een dik compliment verdienen voor het organiseren van deze avond. Ook namens mij de complimenten en bedankt.. Het opsporen van alle vrouwen (op meisjesnaam) heeft een lange tijd gekost. Ook de presentatie vond ik geweldig.

(Nu maarten heeft aangegeven het over een 5-tal jaren nogmaals te organiseren, wens ik hem alle succes toe. Misschien kan hij mij wel vragen om mee te helpen. Ik ben er in ieder geval weer bij).

Ik zal in ieder geval de site in de gaten houden

Groetjes en tot mails

Johan Winters

Mail Ingrid Govers

Beste allemaal,

Ja, het wordt een beetje afgezaagd maar ook ik heb een fantastische middag gehad. In tegenstelling tot de anderen had ik hooggespannen verwachtingen en die zijn nog ruimschoots overschreden ook. Wat een herkenning, gezelligheid en gewoon zo gewoon om elkaar na al die tijd weer te zien. Soms even goed kijken wie wie ook al weer was maar soms ook meteen een "o ja!!!!"

Volgende keer ben ik ook van de partij als het even kan, dus tot over 5 jaar dan maar.
En nu moet ik niet vergeten Ine, Roel en Cynthia te bedanken, zonder hun inspanningen zou het nooit zo'n leuk feestje geweest zijn!!!

Groetjes Ingrid.

November 21, 2008

Mail Annelies van Hout

Hallo Allemaal,

Ook ik wil jullie toch even zeggen dat ik afgelopen zondag geweldig vond. In het begin denk je bijna niemand te herkennen, maar dan komen er langzaam toch steeds meer herinneringen boven. Ik heb genoten.

En van de week heb ik de 23 foto’s bekeken die op de site stonden. Erg leuk allemaal. Peter ook jij complimenten voor de “keurige” verzorging. Zelfs mijn ouders hebben van de week de foto’s bekeken want die waren best nieuwsgierig. Zij hadden ook nog herinneringen aan een aantal mensen.

Nogmaals bedankt allemaal,
Annelies.

November 25, 2008

Mail Eric van Veldhoven

Beste oud-klasgenoten,

Beter laat dan nooit………?!

Helaas was ik geveld door de griep en kon niet op de reünie verschijnen.
Als ik de reacties lees, heb ik er nog meer de pé in dat ik uiteindelijk toch niet kon komen.

Ik twijfelde eerst, het is zo lang geleden; ik ben in 1971 zelfs al uit Valkenswaard verhuisd.
Zou ik überhaupt nog iemand (her)kennen en iemand mij?
Maar zo te lezen was het echt een feestje en geniet iedereen nog na!

Ik begreep uit de mails dat er wellicht een herhaling komt over een aantal jaren.
Dan ga ik er zeker bij zijn!

Groeten uit Den Haag
Eric van Veldhoven

About Emails

This page contains an archive of all entries posted to Sint Jan in the Emails category. They are listed from oldest to newest.

Levensloop is the next category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33