« Frits Schellens op reis in het Verre Oosten (2) | Main | Frits Schellens op reis in het Verre Oosten (3) »

Mail Josta Rutten

Hoi Ine,

Ik zal niet aanwezig zijn op de reunie; zoals ik al aangaf bij Roel heb ik te weinig herinneringen aan het jaar dat ik op het St. Jan heb gezeten. In feite was het voor mij een meer een overbruggingsjaar naar de Middelbare School toe. Overigens zijn de weinige herinneren wel positief; een daarvan is natuurlijk het kamp in Well. Ik vond nog een aantal foto''s die ik heb geprobeerd te scannen; hopelijk komen ze over.


De zesde klas van de Sint Janschool Valkenswaard (1971) op excursie naar Well, foto uit album Josta Rutten. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Op de eerste foto op de achterste rij: van links naar rechts: ???, Astrid van Kemenade, Margreet Kuylaars, Marion Lievens, ik, Marijke Linschoten. Voorste rij begint met Nanda van den Hooge. Verder weet ik het niet.

Op de knipselfoto (3) zie je achter mij nog Marion Lievens (ik dacht tenminste dat ze zo heette). Wellicht toch een bijdrage geleverd?

Groeten,

Josta

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 22, 2008 1:17 PM.

The previous post in this blog was Frits Schellens op reis in het Verre Oosten (2).

The next post in this blog is Frits Schellens op reis in het Verre Oosten (3).

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33