« Mail Ine | Main | Mail Jac Mollen »

Mail Frits Schellens

Cynthia, Roel, Ine

Geweldig wat jullie eigenlijk voor ons gedaan hebben. Ik vond het geweldig me weer even kleine Fritsje van jaren terug te voelen. Vanochtend moest ik weer gewoon voor de klas staan. Ik kon het niet laten hier met de bovenbouwklassen over te hebben, zij keken me wat meewarig aan, 1971, toen was er in ieder geval nog geen pc!

Toen ik aan de hand van voorbeelden uit de klas duidelijk maakte dat bepaalde dingen blijkbaar onveranderd bleken te zijn, dezelfde karakters bleken nu eenmaal de zelfde karakters te zijn, begrepen ze er iets van. Ik vond het (buiten verwachting) fantastisch en ik hoop zeker dat er een keer een vervolg op komt.

Nogmaals bedankt voor het kunnen ophalen van de herinneringen.

Hartelijke groeten

Frits

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 18, 2008 12:18 AM.

The previous post in this blog was Mail Ine.

The next post in this blog is Mail Jac Mollen.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33