« De reünie en de foto's | Main | Mail Eric van Veldhoven »

Mail Annelies van Hout

Hallo Allemaal,

Ook ik wil jullie toch even zeggen dat ik afgelopen zondag geweldig vond. In het begin denk je bijna niemand te herkennen, maar dan komen er langzaam toch steeds meer herinneringen boven. Ik heb genoten.

En van de week heb ik de 23 foto’s bekeken die op de site stonden. Erg leuk allemaal. Peter ook jij complimenten voor de “keurige” verzorging. Zelfs mijn ouders hebben van de week de foto’s bekeken want die waren best nieuwsgierig. Zij hadden ook nog herinneringen aan een aantal mensen.

Nogmaals bedankt allemaal,
Annelies.

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 21, 2008 6:41 PM.

The previous post in this blog was De reünie en de foto's.

The next post in this blog is Mail Eric van Veldhoven.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33