« Mail Jan Kroese | Main | Mail Johan Winters (2) »

Mail Nanda van den Hoogen

Dag allemaal,

Een beetje voorzichtig en weinig verwachtend reed ik naar Valkenswaard...... Meteen na binnenkomst was dat over en heb ik geweldig genoten van alle ontmoetingen, verhalen en foto’s. Cynthia, Roel en Ine dankjewel voor deze bijzondere middag.

Helaas ben ik 11 december in de US anders was ik ook graag naar de Hofnar gekomen. Hoop jullie nu over een paar jaar weer allemaal te zien. In de tussentijd houd ik de website in de gaten en vul wellicht af en toe wat aan.

Hartelijke groeten
Nanda

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 18, 2008 7:53 PM.

The previous post in this blog was Mail Jan Kroese.

The next post in this blog is Mail Johan Winters (2).

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33