« Mail Angelique Baeten | Main | Mail Gerard van Nimwegen (2) »

Mail Thea SeuntiŽns

Hallo allemaal,

Net als jullie kijk ook ik uit naar de reunie, komende zondag. Dit mailtje stuur ik om het mezelf wat gemakkelijker te maken, ik zit nl in 'n rolstoel. En ik heb niet zo veel zin om straks zo'n veertig keer te moeten vertellen waarom.

Ik heb oa scoliose (rugafwijking) met alle gevolgen vandien. Ook heb ik soms problemen met spreken, maar met een beetje begrip van jullie kant komen we er wel uit. Ik ben heel erg nieuwsgierig hoe het met jullie allemaal gaat en of we elkaar nog herkennen....

Tot zondag.

vr. groet,

Thea

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 14, 2008 7:07 PM.

The previous post in this blog was Mail Angelique Baeten.

The next post in this blog is Mail Gerard van Nimwegen (2).

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33