Main | Levensloop Ineke van den Dungen »

Hallo klasgenoten van de St. Jan

In de loop der jaren kwam ik af en toe wel eens iemand tegen van de St Jan. Eigenlijk had je elkaar niet zoveel te vertellen. Maar Wout Verhoeven, lange tijd wethouder in Valkenswaard, begon altijd weer over onze klas op de St. Jan. Wie we nog kenden? Intussen zijn we vanaf 1971, 35 jaar later en ouder. En dan gaan die jeugdsentimenten weer een rol spelen.

Na overleg met o.a. Ingrid Govers en Cynthia Pietersen heb ik de stoute schoenen maar aangetrokken en heb jullie gevraagd naar het email-adres om zodoende een aanzet te kunnen geven voor een eventuele reünie. Het gaat om zo’n 65 personen. Dus het zal toch niet meevallen om iedereen terug te vinden. Het zou natuurlijk een streven kunnen zijn om over drie jaar, als we 50 worden, een keertje af te spreken?

In bijlage zie je de klassenfoto, die ik van Cynthia heb ontvangen. We hebben al samen geprobeerd de namen erbij te bedenken. Maar willen jullie ook nog een poging doen? Ken je er nog iemand van en kun je aan het (email) adres komen, stuur dit dan door. Het is natuurlijk ook wel leuk om alvast te lezen hoe het je is vergaan. Jouw bijlage ‘herinneringen en levensloop’ kun je ook weer aan allemaal doorsturen.

Ik hoor graag van jullie,

Groetjes Ine ( ke van den Dungen)

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 22, 2006 10:56 AM.

The next post in this blog is Levensloop Ineke van den Dungen.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33