« Levensloop Wouter Verhoeven | Main | Foto's Sint Janschool april 2007 »

Mail Ine met nieuwe namen

Hallo klasgenoten,

Het is al weer een hele tijd stil rondom de reünie. Zo gaan de jaren wel snel voorbij.

Intussen zijn er toch al weer enkele namen toegevoegd aan de klassenlijst: Anja van Beek, Petrie Buellens, Jac Mollen, José Mandigers, Juul Smeets, Margreet Kuijlaars en Henk Smolders! Henk is intussen verhuisd en wel naar Curaçao. We zullen nog van hem horen via de website.

Intussen heb ik ook een briefje aan meester Jonkers gestuurd. Hij zou nl. geen internet hebben. Helaas heb ik nog geen berichtje terug gehad.

Mocht je ook je levensverhaal willen insturen, dan kan dat altijd via email. Via Peter komt het dan op de website.

Graag tot ziens,

Groetjes,

Ine

Comments (2)

Carin Stommels:

Hallo allemaal,

wat leuk dat ik dit aantref op het internet. Wie kent mij nog? Ik zat in het schooljaar 1965/1966 in de klas bij juffrouw Dusseljee en zou dus in 1971 met jullie in de 6de klas zijn gekomen, als ik niet na dat ene jaar verhuisd was. Ik heb zo'n goede herinneringen aan dat jaar: Juf Dusseljee die gitaar speelde in de klas, ik moest rechts leren schrijven, we openden de nieuwe kerk, de communie en we gingen op schoolreis naar Animali. Er was ook een ouderkijkochtend, waarvoor alle banken richting raam werden geschoven, zodat de ouders erbij konden en we deden taal en rekenen op niveau. Dat betekende dat je 's ochtends en 's middags niet in de rij van je klas, maar in de rij van je niveau moest gaan staan. Mijn vriendjes waren: Juul (Smeets??), Bernard van der Schoot, Nanda van den Hoogen, Mieke?? Heel erg heb ik Valkenswaard gemist en ben er later nog vaak terug geweest, ik heb er zelfs in de jaren 86 en 87 nog gewoond. Wel, ik kan nog veel meer over mijn leven vertellen, maar laat het voor nu even hierbij.
Vriendelijke groeten aan iedereen en ik hoop van jullie te horen.

Carin Stommels.

@Carin Stommels: Heel, heel vaag herinner ik me nog wel iets van jou. Zelf zat ik (Peter Nijhuis) in de klas bij juffrouw Hamers, kan me nog herinneren dat Els Hamers een hinkelwedstrijd hield met juffrouw Dusseljee. Die later met meester Van Gerven 'ging'... :-)
Het openen van de Sint Janskerk herinner ik me ook nog evenals de communie die we daar deden. Dat ene jaar Sint Jan heeft wel indruk op jou gemaakt! Misschien vind je het ook leuk om bij de reunie aanwezig te zijn, in dat geval moet je maar contact opnemen met Ine Schutjes (voorheen Van den Dungen).

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 13, 2007 9:36 PM.

The previous post in this blog was Levensloop Wouter Verhoeven.

The next post in this blog is Foto's Sint Janschool april 2007.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33