« Beste wensen van Ine Schutjes | Main | Mail Ine met nieuwe namen »

Levensloop Wouter Verhoeven

Zo met de kerst weer wat meer tijd om aan de reunie van de St. Jan te denken. We moeten er inderdaad de vaart in houden om over 3 jaar als we 50 worden elkaar weer eens te zien. Hardstikke mooie tijd.

Wat me nu zo te binnen schiet van de St Jan tijd was Well, met iedere avond en ochtend een kussengevecht. De schoolvoetbaltoernooien, rond Koninginnedag en het Lou Wolterstoernooi. Het schoolzwemmen in het Sportfondsenbad in Eindhoven, en iedere keer met de bus er naar toe. De bijnamen van de meesters ( biggetje, de rooie).

En nogmaals vooral veel voetballen, na school, tussen de middag bij het oude kleuterschooltje aan de Judocussmitsstraat. Doe dat trouwens nog steeds, maar het gaat niet meer zo soepel als toen, waar zou dat toch aan liggen? Vooral de derde helft is in de loop van de jaren steeds belangrijker geworden.

Nou, mijn 2 zoon(tjes) van 14 en 11 jaar, voetballen natuurlijk ook bij De Valk, waardoor we in het week-end heel wat uurtjes op of langs het voetbalveld vertoeven. Ben al bijna 23 jaar getrouwd met Marita en wonen nog steeds in Valkenswaard. Het mooiste "durp" van de wereld en omstreken.

Heel kort mijn levensloopje.
Na de St. Jan nog 1 jaar naar de Aloyiusschool (zal wel verkeerd geschreven zijn), omdat ik zakte voor het toelatingsexamen voor de MAVO. Na een jaartje broeders werd ik wel toegelaten tot de MAVO. Na de MAVO de MEAO afgerond en gaan werken. Wij hoefden niet in dienst, lichting '59.

Gestart bij van Gend en Loos in Eindhoven, daarna bij de gemeente Valkenswaard en vervolgens naar Philips verkast. Mijn laatste functie daar was personeelsfunctionaris. In 1998 kreeg ik de kans wethouder in Valkenswaard te worden, wat ik tot april dit jaar heb mogen doen.

Ben na de vakantie gestart met een eigen bedrijfje. Ik bemiddel zelfstandigen zonder personeel (zzp-ers) in de bouw. Dat begint nu aardig te lopen en in het nieuwe jaar moet blijken of daar een droge boterham aan te verdienen is.

Zo dat was het. De site van Peter ziet er goed uit, ik zal er eens wat meer opkijken.

Aan iedereen prettige kerstdagen en een voorspoedig 2007.

Wout Verhoeven.

P.s. oh ja Ine, Ronnie Soupart woont volgens mij aan de Koningsvaren, 2de huis aan de rechtse kant, als je vanaf de Geenhovensedreef in de straat rijdt.

About

This page contains a single entry from the blog posted on December 25, 2006 7:55 AM.

The previous post in this blog was Beste wensen van Ine Schutjes.

The next post in this blog is Mail Ine met nieuwe namen.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33