« Frits Schellens op reis in het Verre Oosten (1) | Main | Frits Schellens op reis in het Verre Oosten (2) »

Mail Hein Offermans

dag Ine en andere ex-klasgenoten,

ik moet jullie helaas teleurstellen, maar ik niet kan komen de 16e november; de weekends zijn nogal problematisch voor mij, aangezien ik altijd optredens heb, ik verdien nog steeds mijn boterhammetje in de muziekwereld.

De 16e november moet ik optreden in Haarlem, zal je net zien. Ongelooflijk om al die namen weer eens voorbij te zien komen, en wonderlijk dat je bij de namen toch weer snel een beeld krijgt. Een van de weinige klasgenoten die ik nog wel eens ontmoet heb is Jos Lammers, mijn beste vriend in die tijd, en natuurlijk Woutje bij het voetballen.

Hoe dan ook, als we 100 worden zal ik er zeker zijn, ik hoop dat het een ieder goed gaat, liefde en gezondheid is toch het mooiste dat we ons kunnen wensen. Doe daar nog een scheutje muziek (en en lekkere borrel) bij en ik ben een gelukkig mens.

Ik hoop dat het een geslaagd wederzien wordt, veel groeten van mij aan de hele klas. Als je wat meer weten wil over wat ik zoal uitspook, kijk dan eens op mijn MySpace pagina. Oh, en ik treed binnenkort ook weer eens op in V'waard, nl. op 11 december in de Hofnar met de Rotterdamse zangeres Frédérique Spigt.

het ga jullie goed,
lieve groeten,
Hein O.

PS;
Jos, kom je weer kijken in, waar was het ook al weer, Capelle a/d IJssel of zo, daar speel ik 12 december ?
Wout, volgend jaar ben ik erbij, de Valk 100 jaar !

Comments (2)

Hoi Hein,

Jammer dat je er niet bij kunt zijn. Het was leuk geweest om je nog eens te zien na al die jaren.
Wat ik als echte VALKENSWAARD-fan wel jammer vind is dat je nog steeds weinig voetbal-inzicht hebt :-)))
Maar ik zal met Wout en Roel daar wel over discussieren loll. Nogmaals jammer dat je niet kunt. Ik wens je het allerbeste en mss zien we elkaar nog eens bij een optreden van jou.

Vriendelijke groetjes,

Maarten


Jos Lammers:

he Hein...jammer man dat je niet kunt. Ik ga zeker proberen om de 12e december te gaan kijken in Capelle. Zie trouwens dat jullie komend weekend hier in Schiedam zijn. Ik geef je mijn 06(25466211), kun je bellen, probeer ik na de voorstelling een biertje te komen drinken. Twee keer naar ré is een beetje veel voor mij en mn vriendinnetje kan komend weekend niet...
lieve groeten Jos

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 20, 2008 9:38 PM.

The previous post in this blog was Frits Schellens op reis in het Verre Oosten (1).

The next post in this blog is Frits Schellens op reis in het Verre Oosten (2).

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33