« Mail Gerard van Nimwegen (2) | Main | Mail Ine »

Mail Angelique Baeten (2)

Geweldig zo'n reŁnie, ik heb in ieder geval veel plezier gehad. Wel jammer, dat ik (oa) Jeannie niet gezien heb, maar wellicht komt er een herhaling.....

Ik zou het leuk vinden als we elkaar eens wat vaker konden zien/spreken/schrijven, maar dat is niet zo gemakkelijk als je het druk hebt en/of verder weg woont. Misschien is het een idee om naast de gezamenlijke site van Peter een eigen hyves aan te maken?

Ik heb er een op mijn eigen naam aangemaakt en je kunt daarop zien wat mij zoal bezig houdt (daarvoor moet je wel lid worden en kun je "vrienden" worden, waardoor je op elkaars profiel kunt kijken, je kunt hier ook met elkaar chatten).

Het kost niets alleen ff de moeite doen. Ben benieuwd wie ik binnenkort op mijn profiel kan bijschrijven als "vriend".

De groetjes allemaal en tot gauw,
Angelique Baeten

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 17, 2008 10:17 AM.

The previous post in this blog was Mail Gerard van Nimwegen (2).

The next post in this blog is Mail Ine.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33