« We hebben een Missie | Main | Bij die rode deur »

CasaMovie: Diana Camina

De maand juli is er een van beslissende momenten. Neem bijvoorbeeld de aanschaf van een stretcher en een barbecue ook al heeft de stretcher het inmiddels begeven. En wat te denken van Diana (1) die op woensdag 18 juli zelfstandig haar eerste stapjes heeft gezet, te vergelijken met wat Neil Armstrong 21 juli 1969 op de maan deed. En zo zijn er meer beslissende momenten in aantocht.

Niet van alles is een film te maken, vraag dat maar eens na in Hollywood. Een lopende Diana is echter dankbaar materiaal. Als een volleerd actrice herhaalt ze dit kunstje net zo vaak als de cameraman wil. Okay, het is wederom een kleffe familiefilm la The Waltons geworden maar wat stelt 4 minuut 25 vanuit een luie stoel in eigen huis nu helemaal voor ten opzichte van een zes uur durende dia-avond bij de Spiders? Zoals men dat vroeger deed.
Vermeldenswaardig is ook het einde van de movie waarin onze BBQ live in beeld komt. Eerlijk gezegd verliep de eerste BBQ-sessie soepeler dan deze maar het hele leven gaat in golfbewegingen. Er is dus nog hoop voor Diamond Piet die vanaf aanstaande donderdag met zijn dochter Emmie vakantie komt vieren op Curacao.

De scenes waarin Diana rondhuppelt in Albert Heijn te Zeelandia en het BBQ-gedeelte zijn opgenomen op zaterdag 21 juli 2007. Op de kop af 38 jaar later dan Neil's eerste stappen op de maan. Is het niet mooi? Ook mooi is dat deze CasaMovie te zien is op YouTube, voor de liefhebber.

Besides Diana Camina there are a lot more CasaMovies to be watched in Google Video.
You can also explore the CasaMpeg Category or retrieve a list of all CasaMovies.

Comments

Je Movie is, behalve leuk, ook behoorlijk professioneel aan het worden, ik kon ook de titelrol (noemen ze dat niet zo als het gaat om het zien van alle namen van de medewerkers aan de film?) heel goed zien en dat is niet zo bij al jouw movies. Nou is dat niet noodzakelijk, ik weet het toch wel en het belangrijkste is de inhoud en die is gewoon gezellig en ik vind het hartstikke leuk om Diana zo te zien struinen. Maar je professionele manier van filmen getuigt ervan dat je het vaker doet.

PS Je vergelijking met Neil Armstrong is overigens wel een beetje overdreven, die stinkt weer net iets teveel naar eigen roem, de prestatie van Diana is, in tegenstelling tot die van Armstrong, alleen in jullie gezin zoiets als een aardschok. Begrijpelijk, maar ook weer geen reden om te overdrijven jochie.

Casa, ziet er leuk uit, nu alleen nog anti schok op je camera.

Mooie video, vooral het begin met die maan. Heb je dat zelf gefilmd of apart erbij gemonteerd?

Diana loopt als een ware prinsesje rond. Maar, om nu gelijk al met zo'n grote fles wijn in een klein karretje rond te wandelen in Albert Heijn.... :)
Diana heeft wel gevoel voor humor :)

Leuke film over de voortgang van de familie.

Al waggelend door de AH met een fles wijn in haar karretje. :)

Blijven leuk de movies!

leuk filmpje het stappen gaat al aardig

groetjes uit zeeland

@Cyberjunk: Heb een ander lettertype gebruikt en de titels scrollen wat langzamer, wellicht komt het daardoor. Die houden we er dus in. Het filmen is een ding, het monteren een ander. In beide gevallen geldt oefening baart kunst. Vind het persoonlijk iets teveel family-movie, maar goed dat moet nu eenmaal vastgelegd worden. De vergelijking met Neil Armstrong en lopen op de maan komt niet vanuit de prestatie maar meer vanuit de manier van lopen van een baby. Ze lijkt wel licht aangeschoten, zo zou ik ook op de maan lopen... ;-)
@Bob: Volgend jaar komt er een nieuwe camera en die heeft ongetwijfeld een stabilizer. Goede tip!
@Boutie: Is een foto (van internet) die ik ervoor heb geplakt. Die fles wijn daar konden wij niets aan doen, ze pakte hem zelf uit het rek!
@Hans: Precies, beter en korter kan het niet samengevat worden...
@GJ: Alleen ben ik vergeten aan het eind drie vragen te stellen... ;-)
@Carla: Dank je, het lopen gaat per dag beter. Maar dat was bij ons natuurlijk ook zo... :-)

Leuke video! Toen het stukje van in AH begon dacht ik even dat jullie weer in NL waren, het is gewoon een replica van de grote AH hier!
Maar leuke achtergrond muziek, goede montage en ook vol met inhoud. Zet hem maar op IMDB.com en ik geef het een 9! :-)

Leuk, ze heeft ook al gevoel voor ritme, binnenkort in dit theater "Dancing Diana". Zelfs dutten doet ze op de maat :-)

LEUK!!!!!!

En je ziet maar weer: a man has got to do what a man has got to do, but a women has got to do what he cannot... gniffelgniffelgnagna

Stechte produktie, misschien een film dat het goed zal doen bij de vrouwen. Maar mij kan het totaal niet boeien. Daarom slechts een ster.

Ga je nog wat oefenen voor aanstaande donderdag?

Ik weet zeker dat er ook mannen zijn die het leuk vinden om zo'n filmpje te zien!! Brillie zou wat attenter moeten zijn op zijn spelling, die is SLECHTER dan de produktie vana Casa. Niet erg aardig om zo negatief te reageren op een fillmpje van een trotse vader.

@Curacaoenaar: Dank je! Ja, de AH hier is echt groot en Nederlands. Helaas was de kwaliteit van het vlees dat niet deze keer, maar men kan niet alles hebben. Een 9 is wel erg veel, maar ik steek hem met plezier in mijn zak... :-)
@Jannie: Ja, ze lijkt op haar moeder. Dutten doet volgens mij iedereen op de maat...
@Willisha: Thanks! Ja, nu moet ik wel toegeven dat er meer dingen zijn waar vrouwen nou ja Lucy in ieder geval beter in zijn dan mannen nou ja ik in dit geval...
@Brillie: Nou, vrouwen zijn geen slechte doelgroep. Ooit maakte jij een movie, het was geen slechte. Hierbij de uitdaging om een betere te maken dan Diana Camina!
@Piet: Ik oefen mij elke dag helemaal gek. Maar waarin precies?
@Cyberjunk: Dank dat je het voor me opneemt. Maar Brillie bedoelt het niet zo kwaad hoor. En een ander geluid op zijn tijd is ook wel verfrissend (en grappig)...

Leuk filmpje!! Erg lief om grote broer Luchiano te zien met zijn zusje. ERg zorgzaam.

Altijd leuk, deze filmpjes. Goed gemaakt.

Ik heb geen vrouwen onderwerpen... dat zal het wel zijn...

Proficiat met je eigen zelfstandige stappen in de Grote Wereld. En heel leuk dat je zo'n grote broer hebt die je helpt snel even groot te worden.
Filmpje was niet langdradig!
CasasPa

Wat een geestig filmpje! Vooral de ondertiteling. :D

@Donna: Ja, Luchiano is echt geweldig met zijn zusje en zij is dan ook dol op hem...
@Verbal Jam: Dank je! Wanneer komt de volgende VJ-productie?
@Brillie: Laat staan voor de vrouw wier naam niet genoemd zal worden...
@CasasPa: Op dit moment heeft Diana helaas een kleine terugslag qua lopen, maar ja het leven gaat in golfbewegingen. We hervatten de training!
@Gata: Dank je en dan te bedenken dat er nog 35 andere in Google Video te bekijken zijn... :-)