« Vliegbasis Gilze-Rijen 100 jaar | Main | Bij sommigen is het altijd 1 april »

Een avondje Luchiano

Gezien de gezapigheid van het CasaLog lijkt het allemaal wel rustig bij ons in Gilze-Rijen, desalniettemin vinden er spannende ontwikkelingen plaats. Sinds enige tijd wordt Luchiano (12) gevolgd door een scout van NAC. Het is de heer Jef Bommelmans en hij heeft ook een aantal malen met mij gesproken.

Mijn eerste vraag aan Jef was hoe ze in vredesnaam bij Luchiano terecht zijn gekomen, immers hij speelt niet in de D1 of D2 maar in de D4. Bovendien zijn er ook in de D4 spelers die minstens zo goed zijn als Luchiano. Het leuke is dat Jef op de D4 is geattendeerd door mijn website. Hij las er dat Luchiano pas sinds november 2008 voetbalt. Normaliter moet een jongen van twaalf namelijk al lang zijn doorgebroken.

Ook afgelopen zaterdag tijdens de uitwedstrijd tegen Neerlandia'31 D2 in Dorst was Jef aanwezig als toeschouwer. Jammer genoeg stond Luchiano de eerste helft reserve, maar toen hij in de tweede helft na vier minuten al een puike goal maakte was de zaak beklonken. Woensdagavond, net voor de knaller Arsenal-Barcelona (2-2), komt Jef bij ons langs en hebben we concrete afspraken gemaakt, inclusief handtekeningen.

Per 1 mei vertrekt Luchiano naar NAC waar hij mee mag trainen met de selectie van de D1. Volgend seizoen schuift hij direkt door naar NAC C1, een enorme promotie. Er moeten afspraken gemaakt worden over school, huiswerkbegeleiding, vervoer enzovoorts. Luchiano zelf is er heel rustig onder: "Ik zei toch dat ik ooit gescout zou worden". Jaja, vooralsnog houd ik het op een flinke dosis geluk.

Meneer gaat ook meteen verdienen, al is het eerder een veredelde onkostenvergoeding. Maar 800 euro in de maand is niet weinig voor een twaalfjarige. Als vader heb ik er ook wel zin in, al ga ik spelers en ouders van Rijen D4 zeker missen.

Over een paar jaar heet een avondje NAC misschien wel een avondje Luchiano!

Comments

*kijkt even op de kalender*
Gefeliciteerd, Luchiano! :)

Ik neem aan dat het contract een geldigheidsduur heeft van 1.4 tot 1.4. Maar je weet maar nooit niet ofhet er nog een keer van komt. CasasPa

Zo?? Dat is nog eens opmerkelijk nieuws, wat leuk zeg!

@Ricky & CasasPa: Ik besef nu ook dat de datum wat ongelukkig is. Toch zijn er ook mensen echt jarig op 1 april en gebeuren er echte dingen. Dat van NAC is dus geen grap, immers dat zou wel erg zielig zijn voor Luchiano.
@Laurent: Een week of vier geleden nam de heer Bommelmans contact met mij op, toen was ik ook erg verbaasd. Inmiddels ben ik er al aan gewend bij de NAC-familie te horen.

Heb je Hasan Ali ook getipt? Goeie harde linkse schot. hahahahaha

:-D

@Bülent: Jij bent zeker een van de vaders die ik zal missen, vanwege je filosofische inslag. Maar als je ooit een kaartje nodig hebt voor de VIP-tribune bij NAC dan mag je altijd bellen hoor. Voor Hasan Ali doe ik een goed woordje. Jef Bommelmans heeft hem wel gezien tijdens de oefenwedstrijd tegen de D6, je weet wel... ;-)
@Irene: Maar hier valt toch helemaal niet om te lachen?

Jee! Wat ontzettend gaaf voor Luchiano! Dat is toch wel heel bijzonder. Pabien!
Meen je dat nu echt van die 800 euro? Lijkt mij zoveel of zie ik dat verkeerd?

Hahahaha, stel mij ook ff voor aan Jef dan poets ik meteen die actie van Hasan Ali weg. Filosofische inslag? hockeydames en filosofie verder komen we helaas niet meer....

Wat mooi voor Luchiano zeg. DNA betekent dus De Nieuwe Amoah?

In die 800 euro is ook de vergoeding voor de makelaar/vader inbegrepen?

Mij lijkt NAC-Ajax wel een leuke wedstrijd om vanuit een VIP box te volgen :-)

Mooi is dat he, een dag dat je al je fantasien neer mag plempen!

Het lijkt me beter dat we samen enkele Duvels tot ons nemen en onder het genot daarvan een toekomst voor Luchiano uitstippellen richting FC Barcelona.

De contacten met JC zijn reeds gelegd. Kratje Duvel per week?

sorry, gooi er maar enkele uit, server was in de war,

@Door: Ja, het is zeker gaaf voor Luchiano. Alleen jammer dat Jef Bommelmans alleen op 1 april bestaat, haha. Voor die 800 euro had ik al een leuke bestemming, maar dat is me nu ook door de neus geboord.
@Bülent: Doe ik, met Jef valt goed te praten. We moeten het ook maar eens hebben over een nieuw boek: "Op het snijvlak van Zen en de Sierlijke Hockeymeisjes". (Werktitel)
@Piet: Geen slecht idee, De Nieuwe Amoah. De oude is al bijna versleten. Die 800 euro is voor de C-jeugd, bij de A1 gaat hij over de 2000. Kwestie van even investeren. NAC-Ajax vanuit de VIP-box is een stuk leuker dan in het aquarium te zitten dat voor uitsupporters is ingericht. Ik geef je wel een seintje.
@Renesmurf: En dan heb ik je nog niet eens van mijn belevenissen met Katja Schuurman en Beyonce verteld.
@El Alcalde: Het uiteindelijke doel is inderdaad Barcelona. Of AC Milan of Manchester United. Maar goed, Luchiano spreekt net als ik wel Spaans en Engels, maar (nog) geen Italiaans. Misschien gaat dat na het drinken van een paar Duvels wel beter. Maak die afspraak met JC maar alvast, dat vindt hij leuk.

Hè, wat melig weer!

@Laurent: Haha, toch nog iemand die er met hoofd en tenen ingetuind is... :-)

WOOOOOOOOOOOOOOW PROFICIAT!!!!

Ik denk dat zijn uitstraling en naam ook ermee te maken hebben.

Kees! goal! (klinkt niet).

Luciano! goal! klinkt exotisch en interessant. Mensen kijken liever naar exotische voetballers. Is niet anders, en het brengt ook meer geld in het laadje.

Pabien ku e logro grandi aki. 800 euro, zo!
De aanhouder wint.

Voelt zich nu heeeel dom:-)

@Casaspider: ja, weet ik dat, hoe goed Luchiano al dan niet voetbalt!