« De spookachtige werking op afstand | Main | Diana update Technische Gegevens »

Afscheid Ron Palm Brabant Water

15.04.2010: Sap-specialist Ron Palm neemt afscheid bij Brabant Water. Klik voor groter."Partir, c'est mourir un peu", aldus Ron Palm in zijn afscheidsmail bij Brabant Water. En zo is het ook. Ron is functioneel SAP-specialist en reeds jarenlang bij Brabant Water gedetacheerd. In de SAP-kamer zitten heel wat mensen en dientengevolge wordt er veel koffie gedronken. Ze hebben er zelfs een speciaal device voor, een waar niet minder dan 15 bekers in passen. Als een SAP-mens bij de koffie-automaat staat kan men beter iets anders gaan doen, of naar de andere automaat lopen. Ron dronk eerst code 194 maar is later onder het motto "doe eens gek" geswitched naar code 193.

Ron is een kleurrijk persoon. Het beste bewijs daarvoor is dat hij niet minder dan twee keer prominent in het CasaLog heeft gestaan. De laatste keer ging het over het halen van koffie hetgeen leidde tot een geheime mail en de eerste keer betrof het zijn grote hobby, traplopen. Elke dag loopt Ron namelijk NEGEN KEER met de trap de ACHT verdiepingen van ons kantoor op en af. Hij haalt er het personeelsblad met de toepasselijke titel Wat'er Leeft mee.

Allemaal leuk en aardig maar donderdag 15 april is de laatste werkdag van Ron Palm bij Brabant Water. Nou ja, werkdag. Eerst is er taart en die smaakt goed ook al kijkt CasaSpider hier een beetje sip. De SAP-kamer is geen kleine kamer, maar al snel stroomt hij helemaal vol. We proberen te berekenen hoeveel mensen er tegelijkertijd in zitten en raken bij 50 de tel kwijt. Buiten staan nog steeds mensen die een hand willen schudden. Ik zie opvallend veel mij onbekende vrouwen, ja Ron geniet een zekere populariteit. Zeg nu zelf, het Brabant Water Blauw staat hem niet slecht. Alle foto's behoudens die met de oranje pilon zijn gemaakt door SAP-collega Niels Kantelberg.

De rest van de dag is Ron vermoedelijk bezig geweest met het opruimen van zijn bureau en het voeren van nog wat laatste gesprekjes. 's Avonds gaan de SAP-mensen samen uit eten om het afscheid compleet te maken. Maandag begint Ron aan zijn nieuwe opdracht, bij Philips in Eindhoven.

Ron, ik wens je veel succes in je nieuwe job. En je nieuwe collega's trouwens ook!

Comments

Dag Ron.

Things change .. veel succes Ron!

Als je Palm heet en dan werken bij water.....

@Cerito: (Namens Ron:) Hallo Cerito.
@Henk: (Namens Ron:) Dankuwel!
@Els: Hij kreeg ook een 6-pack Palm, hoe toepasselijk. Eerlijk gezegd werkt ik ook liever bij Brabant Palm, of beter nog Brabant Tripel.