« Kijk op de week | Main | Begin de dag... (2) »

CasaMovie: The Fallrueckzieher

Subtitle: Football Lessons with Luchiano Part II

Het aanmeldformulier voor vv Rijen is uitgeprint, nu moet het nog worden ingevuld. Keulen en Rome zijn ook niet in een dag gebouwd. Bovendien was de inkt van de printer (HP Photosmart C4380) op, eerst de zwarte maar direct daarna ook de cartridge met de kleurtjes. Eigenlijk waren alleen blauw en rood op maar behalve zich ergeren doet men met alleen groen en geel niet veel. In totaal kostte het geintje 34 euro bij de Mediamarkt en dat is best frustrerend als er een Canon printer in de aanbieding is voor slechts 39 euro.

Genoeg geklaagd. Vandaag is het weer Luchiano-dag, immers hij is mijn favoriete zoon. "Logisch, je hebt maar een zoon", zegt Luchiano (10) dan tegen mij maar het gaat om het idee. Zaterdag zaten we voor de tweede keer op het terras van de Bruine Pij gelegen tegen de Grote Kerk (website) van Breda. Een prachtige kerk waarvan we de toren (website) nog eens gaan beklimmen. Maar niet nu, haha.


Tevens beschikbaar in hogere kwaliteit op Vimeo. Aanrader.Luchiano dacht alleen maar aan zijn nieuwe Trust-toetsenbord dat we zojuist bij de Mediamarkt hadden aangeschaft. Later bleken er twee X-en op te zitten, waarvan de linker bij indrukken toch een Z weergeeft. Collectors-item? Vooralsnog moest hij het echter nog een tijdje op het terras volhouden. Het was pas de tweede keer maar wat hem betreft nu al sleur. Later schreef hij er op Latios een verhaal over met de titel nieuw toetsen bord, een weergave van de ellende op het terras:

"ik probeerde ook de tijd te doden door mijn cola genietend op te drinken en het lukte.(want ik geniet vaak niet maar drink het gewoon op)".

Dat is toch literatuur? Gelukkig kan een kerk ook als kliminstrument dienen. Diana (2) vindt het prachtig om haar grote broer daarbij gade te slaan en zo kon ik op mijn gemak een Duvel drinken.

Behalve een groot aankomend schrijver is mijn favoriete (ahum) zoon tegenwoordig ook voetbalprofessor. Na de dubbele schaar van vorige week staat vandaag de Fallrückzieher op het programma. Als men na het zien van de video nog niet in de gaten heeft hoe het moet, wel geef dan de hoop maar op.

Hoogste tijd om de nieuwste CasaMovie te bekijken. Hij duurt slechts een minuut, meer is ook niet nodig. De muziek is deze keer van de Venezolaanse salsaband Los Adolescentes met Hoy Aprendí. Het heeft niets met voetbal te maken, maar hoy aprendí betekent vandaag heb ik geleerd en is zo toch toepasselijk.

Besides The Fallrueckzieher there are a lot more CasaMovies to be watched in Google Video, Vimeo and YouTube.
You can also explore the CasaMpeg Category or retrieve a list of all CasaMovies.

Thank you for watching this (C)asaMovie.

Comments

Dus je geniet nog even van de vrije zaterdag? Ik ben benieuwd hoe jullie de winterse zaterdagen op en langs het veld gaan waarderen.
Kan Luchiano al koppen?

Wat een leuk filmpje! Bewerk je dit filmpje met Adobe premier elements?
L. wordt vast een groot voetballer!!, ik zal de filmpje doormailen naar de scouts van Sc H.

Keulen en Aken zijn niet op een dag gebouwd, zo luidt de uitdrukking.

Luch wordt een prof voetballer en heeft later geen tijd meer voor terrasjes. Ik snap trouwens niet dat jullie het leuk vonden om op een terras te zitten, zulk mooi weer is het toch niet?

@Piet: De jeugd heeft toch zeker wel een winterstop tussen november en maart? We zullen het wel zien. Koppen is een goede tip voor de derde Football Lessons with Luchiano movie...
@Lennart: Met Adobe Premier Elements heb ik 1 filmpje gemaakt. Het kan veel maar het gaat allemaal moeizaam. Daarom val ik al snel terug op Windows MovieMaker, simpeler kan het niet. SC Heerenveen is na PSV Luchiano's favoriete club, dus laat maar doorkomen...
@Cyberjunk: Aha, dan heb ik het waarschijnlijk in Rome horen donderen. Daarom juist, als hij straks geen tijd meer heeft voor terrasjes moeten we er nu van profiteren. In Breda was het lekker weer zaterdagmiddag, heerlijk zelfs!

Hèhè, als je denkt dat je leuk bent dan zal ik je bij deze pijlsnel uit de droom helpen, als je zo pesterig doet met taal dan ben je VERVELEND!!!!!!

Mooi dat het inswchrijfformulier is gemaakt. Kun je niet online lid worden van de vv Rijen?
De Fallrückzieher is een begrip, genoemd naar Klaus Fischer die er een prachtig doelpunt mee maakte. Voor de kopbal moet je naar Bep Bakhuijs, hoewel er later meer waren die er wat van konden, zoals Ruud Geels, Peter Houtman, Tommy Lawton, en ik kon er zelf ook wel wat van ... !!

Wanneer zet je hem nou op voetbal?

De inkt is duur! De printer niet, en toch kost dat wat meer.

Het filmpje kan veel simpeler, maar ja, smaken verschillen.

En in het engels gaan loggen vind ik dan weer een beetje overdreven.
Maar goed, moet kunnen!

@Cyberjunk: Je bedoelt te zeggen dat ik die stedengrapjes niet in mijn oudjaarsconference moet opnemen?
@CasasPa: Neen, lid worden gaat via een ouderwets formulier (wel via internet te printen) en een copie van het paspoort van Luchiano. Vergeet qua koppen Horst Hrubesch niet!
@Donna: We zijn processing, je weet het he, van Aken en Parijs... :-)
@Renesmurf: Je hebt helemaal gelijk. Maar... I do it my way. Verhip, daar praat ik alweer Engels. Must can!

Is Luchiano al geselecteerd voor PSV? Wordt de Bruine Pij het nieuwe Wilhelminaplein?

ik vond je stedengrapjes heel leuk! Rome is overigens ook niet op 1 dag gebouwd hoor, net als Keulen en Aken. Volgens mij ligt er een kleine nuanceverschil in de 2 uitdrukkingen. Maar ach er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden! hahahaaaa
en met Luchiano en t voetballen komt t helemaal goed!