« De computer en de schaar | Main | CasaMovie: The Fallrueckzieher »

Kijk op de week

"Wel, het is natuurlijk even wennen dat samenwonen, zo was meteen de badkuip verstopt. Nou was dat niet helemaal Lucy's schuld, er zat namelijk al geruime tijd een prop in. Maar ja, als een vrouw gaat baden schijnt dit toch vaak een enorme ravage tot gevolg te hebben. Enfin, de badkuip is nu weer helemaal op orde. Iets minder vond de Spider het dat Lucy voornemens is om samen met hem de tuin eens een beurt te geven. Tot nu toe heeft Casa dit 3,5 jaar uit kunnen stellen en nu zou dit ineens moeten gebeuren... Het moet dan maar..."

02.09.2008: Juffrouw Wendy (niet op de foto) legt het digitale schoolbord uit in klas 7c/8c van de KBS Sint Jozef te Rijen. Klik voor groter.Geschreven door CasaSpider ergens begin september 1999 (bron). Woensdag 3 september 2008 wonen Lucy en ik negen jaar samen. Quizvraag: wanneer en waar zijn wij getrouwd? In een tijd van globalisering aan de ene kant (ondernemers, rijken) en blokkades aan de andere (armen) is het geen gemakkelijke weg die we gaan.

Het lijkt een beetje op het beklimmen van een berg, naarmate men dichter bij de top komt wordt het moeilijker. Een dergelijk gemengd huwelijk is niet aan te bevelen maar we, okay ik dan, zouden het zo overdoen. Lucy, te quiero muuuuuuucho!

Dinsdagavond was er ouderavond op de Sint Jozefschool. Zo maakte ik kennis met de nieuwe juf van Luchiano (10), juf Wendy. Zij legde uit wat er dit jaar te gebeuren staat en welke methodieken en hulpmiddelen gebruikt worden.

Het meest in het oog springend is het digitale schoolbord. Dat ziet er goed uit en het befaamde knerpende, snerpende geluid van het krijtje is voltooid verleden tijd.

Dit schooljaar staat voor groep 8c in het teken van de Cito-toets begin februari 2009. Daarnaast krijgen de kinderen seksuele voorlichting, we zijn benieuwd. Het regende toen ik naar huis reed en op de voordeur zat een zwarte vlek. Die Schnecken greifen an! De volgende dag waren ze even snel (...) verdwenen als ze de avond ervoor gekomen waren.

Op het werk bij Brabant Water gaat het zijn gangetje. Collega-DBA Geoffrey heeft een nieuw mobieltje. Nu is het de sport om elkaar ongemerkt te fotograferen en vervolgens de foto via Bluetooth naar het slachtoffer over te seinen. Zelfs aan de leestafel in het bedrijfsrestaurant is men niet veilig. Gelukkig neemt CasaSpider hier een hap van een salade.

Update 07.09.2008 / 09:52

Het commentaar van Bout over de zogenaamde gelijkenis van CasaSpider met Gerard uit het reclamefilmpje voor Hertog Jan deed mij in de lach schieten. Voor de zekerheid vroeg ik het aan mijn gezinsleden. Luchiano zei direct: "Die lijkt op jou!" Lucy was mijn redding, in de verte lijkt Gerard misschien wat op mij bij het uitstappen maar voor de rest is hij dikker en vooral veel ouder. Grappig bedoelde opmerkingen dat Lucy nodig eens naar de oogarts moet mogen achterwege blijven!

Comments

Nu ik die foto van jou gezien heb weet ik het zekerrr. Waarom heb je het zolang geheim gehouden?
Ik zie je elke dag in een Tv-reclame van Hertog Jan Bier!
Kijk vooral goed naar het begin van deze reclame. Je stapt uit een witte auto en loopt naar binnen; dat moet Casa zijn, swa!
Lucy zal me gelijk geven! :)

http://nl.truveo.com/Hertog-Jan-Commercial-Perfect/id/1073679514

Volgens mij zijn Lucy en jij op 13-2-1999 getrouwd. (Ik dacht 13-2-1998 maar las in een post van 13-2004 dat jullie toen 5 getrouwd waren)

Wie probeer je wijs te maken dat je een salade eet op de foto?

Deze kantoorhumor doet mij aan Debiteuren Crediteuren denken. Flauw maar wel geinig.

Flauw spelletje om je zo ongemerkt te fotograferen.

Ik kan jou in die video van Hertog Jan Bier niet vinden. Heeft Bout gelijk?

Luch heeft vast geen seksuele voorlichting meer nodig, op zijn leeftijd weten ze tegenwoordig alles wel.

Alles is lastig als ze geen oog hebben voor onderhoud.

Ja, zo kabbelt het leven voort, met moderne schoolborden en verklaringen en al.

Casa, ik bedoel het personage die Gerard heet in die video, lijkt precies op jou!

Let op de namen. Eerst zie je Gerard (=Casa Spider) en dan Han, en dan Steef etc.etc.
Maar Gerard (=Casa Spider) is de enige die ook erbij drinkt, aan het eind. Typisch. :)

http://nl.truveo.com/Hertog-Jan-Commercial-Perfect/id/1073679514

antwoord tweede deel van de quiz vraag: Republica Dominicana

@Bout: Haha, ik moet toegeven... wij hebben elkaar nooit gezien maar je hebt er wel kijk op. Het enige verschil is dat die Gerard mijn opa kan zijn, wellicht dat ik er over pak hem beet 30 jaar zo uit zie... :-)
(Heb er meteen een update van gemaakt!)
@Piet: 13.02.199 is correct, jij gaat door voor het televisiestoelpootwieldopje. In 1998 was ik nog een vrij man, dat was het jaar van Zwitserland voor mij en jij op de... hoe heette die dreef in Overvecht ook alweer?
@Lennart: De mensen van Brabant Water vinden het niet zo leuk als ze worden vergeleken met Jiskefet, maar zijn ongetwijfeld blij dat ik daar nu ook onder word geschaard... :-)
@Cyberjunk: Ik ontken alles, maar kijk over 30 jaar nog maar eens naar het filmpje. Luchiano weet een hoop maar nog niet het naadje van de kous...
@Brillie: Onderhoud is een onderschat thema...
@Renesmurf: Zo is het maar net, het gaat allemaal zijn gangetje...
@Ennu: Correcto! En nog wel in de hoofdstad Santo Domingo...

Dat was de Korfoedreef in het toen nog pittoreske Overvecht. Nu is dat een Vogelaarwijk.

shit, net te laat om nog mee te doen met de wedstrijd :-) uiteraard wist ik datum & plaats van delict. weer een feest door de neus geboord
En die Gerard van de HJ reclame werkt bij Dommelsch en zien we met carnaval altijd, en die lijkt in het echt helemaal niet op jou. Alleen de haarkleur dan.
Neee, jij bent die acteur uit de WOII serie, maar daar hebben we t al es over gehad :-)

@Piet: De Korfoedreef ja... sinds wij het pittoreske Overvecht hebben verlaten is het flink achteruit gekacheld!
@Pascale: Aanvankelijk was ik verbrouwereerd, Gerard die reclame maakt voor Hertog Jan en werkt bij Dommelsch. Maar ja, allebei InBev. Ik kon me al niet voorstellen dat hij op mij lijkt, straks moet ik de Mister Universe titel zeker nog delen ook! Overigens lijk ik naar mijn mening ook niet op de man die jij bedoelt:
http://www.casaspider.com/live/2005/04/dubbelgangers.html

'Gelukkig neemt CasaSpider hier een hap van een salade'. Dit wekt nieuwsgierigheid naar waar Casaspider doorgaans dan happen uit neemt.