« CasaMovie: Princess Diana 757 Days | Main | Gedwongen bedenktijd leidt tot nieuw inzicht »

Webloggers poulen in de Webloggers Poule

Voor diegenen die het ontgaan is, aanstaande zaterdag 7 juni 2008 trapt het Europees Kampioenschap voetbal af met de wedstrijden Zwitserland-Tsjechie en Portugal-Turkije. Het EK van vier jaar geleden was aanleiding om als Webloggers onze krachten te bundelen in de Webloggers subpoule van voetbalpoules.nl.

Het totaal aantal deelnemers was toen niet zo enorm groot als tegenwoordig en de Webloggers subpoule bestond mede dankzij de inzet van weblogdiva Merel Roze uit niet minder dan 50 mensen. Hierdoor eindigden wij uiteindelijk op een tweede plaats, een haast niet meer te evenaren prestatie. Toch zijn de Webloggers altijd een geduchte tegenstander gebleven in het subpoule-klassement.

En dus gaan wij er nogmaals tegenaan dit jaar! Van de bestaande Webloggers hebben de volgende mensen reeds hun voorspellingen ingevuld: Dil, Fc Turkije, jo.bel.dienst.op, Kwel, Ling, Madeirensers, Osjidasji, Piet's Diamonds, Roare Schutters, Real CasaSpider, The Purple Lions, Tjebbe en Zidane United. Het begint te lopen.

Dusssss... iedereen met een sporthart surft nu naar www.voetbalpoules.nl, logt dan wel meldt zich aan en vult zijn (haar) voorspellingen in. Echt, door mee te doen met een poule is een voetbaltournooi zoveel leuker.

In theorie kan iedereen winnen (ik spreek nu over het voetbaltournooi) maar Nederland heeft toch echt heel weinig kans. De Duitsers waren een beetje onfortuinlijk in hun oefenwedstrijd tegen Servie maar zij spelen werkelijk met een hart. Dat mis ik bij Oranje nog steeds. En wat deed Ruud van Nistelrooy afgelopen zondag tegen Wales op het veld? Had ik daar niet net zo goed kunnen staan?

Een mooi spreekwoord zegt dat men nooit weet hoe een koe een haas vangt. De bal is rond. Het kan vriezen (beetje vreemd in juni), het kan dooien en als de nood het hoogst is is de redding nabij. Hoe dan ook, webloggers doet uw plicht, verzaakt niet en vult de voetbalpoule in.

O ja, voor de nieuwelingen: na registreren niet vergeten zichzelf aan de poule Webloggers toe te voegen. We hebben geen wachtwoord. Zegt het voort, zegt het voort.

Comments

Morgenavond ga ik de Webloggers als 1e invullen. En dan nog 3.

Ik ben er weer bij!

En Nederland gaat verder komen dan wij pessimisten allemaal denken, denk ik dan. De verdediging is weinig ok maar toch, ze gaan de poule vast net redden.

@Piet: Volgens mij heb je hem al ingevuld, toch? Gisteren ook nog die van Omnit-SQL gedaan, verder die van Telesport en Brabant Water. En dan ben ik er vast nog eentje vergeten. Aangezien ik overal Italie laat winnen vliegen die er waarschijnlijk na de eerste ronde uit... :-)
@Cinner: Gelukkig en welkom! Een slechte verdediging hoeft inderdaad geen bezwaar te zijn om het EK te winnen. Zoiets zei Cruijff vroeger al. Heel simpel, je wint gewoon als je meer goals maakt dan de tegenstander...

Check!
(nog geen reeele uitslagen ingevuld hoor, daar moet ik nog even over denken!) :)

Doet toch niet zo NEGATIEF!!!!!!! Voor zo ver ik ben geïnformeerd heeft Nederland wel met 2-0 gewonnen van Wales. Je relativerende uitdrukkingen zijn langzamerhand behoorlijk cliché. Cinner is positiever dan jij. Ik beperk me er liever toe geen mening te hebben over hoe Nederland het gaat doen. Dat werkt gewoon voor geen meter, ik stel wel dat er altijd verschillende factoren zijn die een rol kunnen spelen bij wedstrijden, vanaf een niet neutrale scheidsrechter, tot overtredingen van welk elftal dan ook die tot van alles en nog wat kunnen leiden dat Nederland schade kan berokkenen. En ik sluit slecht spel heus niet uit, natuurlijk kan dat, maar als iedereen voor de start al begint te roepen dat Oranje nergens komt, bij jou notabene op grond van een oefenwedstrijd die wel door Nederland gewonnen werd, dan kun je de TV wel uit laten.

Faas Wilkes jr. brengt Oranje op het podium. Hij komt er aan. CasasPa

Ha Casa, dat hoor je vast niet vaak dat ik positiever ben dan jij (of wie dan ook LOL) En Cruijff heeft altijd gelijk dus let maar op, wij gaan ver komen :)

@GJ: Misschien moet je de irreele uitslagen maar gewoon laten staan, zul je net zien...
@Cyberjunk: Ik noem het liever realistisch dan negatief. Nederland speelt veel minder met het hart dan bijvoorbeeld Duitsland, dat is mijn constatering. Het positieve is in ieder geval dat Cinner positiever is dan ik, dat geeft haar weer een positief gevoel. Overigens kijk ik ook naar het EK als Nederland is uitgeschakeld...
@CasasPa/Faas Wilkes jr.: Ik help het je hopen!
@CiNNeR: Haha, ja dat moet een opsteker voor jou geweest zijn. Met dank aan Cyberjunk. Cruijff heb ik nog niet gehoord maar het zou mij verbazen als hij denkt dat Nederland ver komt. Ja, of je moet Zwitserland/Oostenrijk ver noemen natuurlijk...