« Fleurtje Stijf | Main | Webloggers poulen in de Webloggers Poule »

CasaMovie: Princess Diana 757 Days

Subtitle: I Luv You

De dagen gaan voorbij en sommige momenten wil men vasthouden. Dingen en omstandigheden kunnen dat gevoel danig versterken. Diana (2) begint steeds meer te praten, soms zelfs in grammaticaal correcte zinnen als: "Ik heb mijn jas nodig". Vanmorgen toen ik haar haar schoenen aandeed zei ze "Opschieten!" tegen me.

We besloten op zaterdag 31 mei wat opnames te maken van onze kleine prinses. Natuurlijk zegt ze dan net niet de dingen die ze anders heel vaak zegt maar het geeft toch een beeld. Het vertrouwen in haar broer Luchiano (10) is komisch als hij haar adviseert om over de dichte poort te springen.


Tevens beschikbaar in hogere kwaliteit op Vimeo. Aanrader.Een beetje problematisch waren de ondertitels. Dingen die goed te verstaan zijn kregen een Engelse vertaling, de onduidelijke zinnen een Nederlandse. De muziek is Procura van Chichi Peralta, een mooi Dominicaans nummer. Je moet er wel van houden natuurlijk.

Tijd om naar deze nieuwste CasaMovie te kijken, hij duurt maarliefst 5:14 minuut. Echt een film voor een regenachtige zondagmiddag in juni.

Besides Princess Diana 757 Days there are a lot more CasaMovies to be watched in Google Video, Vimeo and YouTube.
You can also explore the CasaMpeg Category or retrieve a list of all CasaMovies.

Thank you for watching this (C)asaMovie.

Comments

Foute boel, CasaSpider, ik ben d'r helemaal week door geworden. Wil je dat niet meer doen?

Wat een prachtige film!! Vimeo is werkelijk ideaal voor me, wat een prachtige mogelijkheid om zelfs details op te merken. Google Video en YouTube hebben afgedaan voor me.

En wat een beauty is Diana, dat leuke spel van haar met die gieter is een lust voor het oog. En trek je alsjeblieft niets aan van René, die man denkt dat hij zo nodig stoer moet zijn en niet week mag worden van zo'n gezellige film waar zo'n lief kind de hoofdrol in speelt. Nou, ik vind het PRACHTIG en van mij mag je gerust vaker dit soort gezelligheid vertonen.

Ik heb je raad in de wind geslagen: als ik op regen moet wachten, zie ik die video noooooit!

prachtig!!

@René: Het is toch niet zo erg dat de eierstokken gaan werken he... ;-)
@Cyberjunk: Toevallig zag ik dat de video op YouTube ook in hogere kwaliteit te bekijken is. Maar Vimeo is zeker top. Mijn tip is om het met een LogSpider bekroonde weblog van René eens gaat volgen. Dan zul je merken dat hij indirect een compliment geeft...
@Dick Drayer: Ja, heb ik natuurlijk net geen rekening met jou gehouden! Hier is het trouwens 4 minuten voor aanvang van Nederland-Wales ook weer lekker zonnig. En... zeg nooit nooit! Dat geldt ook als comment op jouw post van deze week... ;-)

Ik zal eens over je tip nadenken. Als het over het volgen van andere weblogs naast die van jou en natuurlijk die van mijn lieve schattige nicht die weer terug is, heb ik trouwens een derde interessante weblog gevonden die ik al een tijdje volg EN van reacties voorzie, namelijk die van Laurent. (Vluchtstrook) Ik zal die weblog van René in elk geval bekijken. En dan laat ik je wel weten wat ik ervan vind.

Zo op het eerste gezicht is die website van René wel leuk en zeer zeker ook nog toegankelijk voor mensen met een visuele handicap, wat ook belangrijk is voor mij om hem te gaan volgen. Reageren is echter niet mogelijk volgens mij, wel kan men stemmen, dat beschouw ik als een alternatieve manier van reageren. Ik zie René hier niet zo vaak met reacties, maar als hij dit leest kan hij mij vertellen of er ook nog een mogelijkheid is om op een andere manier te reageren dan door te stemmen.

Ik zit lekker buiten te laptopperen.
Als het eens regent op een zondag in juni mag je het nogmaals eens loggen, dan kijk ik weer.

Leuk filmpje, op youtube goed genoeg.

Popje wordt groot!

@Cyberjunk: je bent van harte welkom. Reageren kan heus wel: klik op 't getalletje naast de titel van 't stukje. (Maar wel 'n beetje aardig blijven, alsjeblieft...)

@Cyberjunk: Dat je Vluchtstrook leest is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Je hebt het commentsysteem daar aardig doen opleven... :-) Op het weblog van René kun je reageren, hij legt even verderop zelf uit waar en hoe...
@Renesmurf: Zoveel zondagen zijn er niet meer in juni en je weet... het is de maand van het VOETBAL... :-)
@Agnes: Het gaat hard!
@René: Het zou een boek van Peter Handke kunnen zijn: De angst van de weblogger voor Cyberjunk. .. ;-) (Grapje!)

Diana is al zeer goed in talen. Blijf de 4 talen tegen haar spreken, want op deze leeftijd leert ze het moeiteloos. En "opschieten", haha. :)

Ik heb genoten van het filmpje. Wat een heerlijke kinderen hebben jullie. Wil je ze nog steeds naar Portugal sturen?

Aandoenlijk hoor! Complimenten voor jullie kinderen. Vreemd misschien, maar ik had altijd een beeld bij Luchiano van een jongen met een enorm Papiaments/Spaans accent! Hij klinkt harstikke Hollands.

Ola Peter, leuke meid is die Diana aan het worden, Grappig deze leeftijd, ik wou dat politici en vakbondslui ook zo waren.
Overigens, ik kende deze Chichi Peralta niet. Ik heb Procura meteen gedownload. Heerlijjk nummer. Saludos.

@Bout: Het Papiaments schiet er helaas een beetje in, maar dat spijkeren we later wel bij. Diana is en blijft immers een Yu'Korsou... :-)
@Margriet: Over de kinderen mogen we niet mopperen. Een paar jaar Portugal zal ze echter hoe dan ook geen kwaad doen...
@Dorien: Luchiano woont nu natuurlijk alweer 7 maanden in Nederland. Dat is toch wel te merken aan zijn taalgebruik, woordenschat en uitspraak. Al heb ik het Brabantse accent eruit moeten rammen... :-)
@Dejongones: Hola Paul, Diana wordt inderdaad een prinsesje. Misschien was Eunice Eijsden vroeger ook wel zo'n snoesje... :-) Procura is een van mijn favorieten, misschien iets voor Los Presidentes!