« Het is droog op Curacao maar toch regent het | Main | Kiest Jacob Dekker eieren voor zijn Gelt? »

CasaMovie: Princess Diana 1 Year

Behalve foto's zijn er van Diana's (1) eerste verjaardag ook korte filmfragmenten geschoten. Een eerste verjaardag is een onvergetelijk iets, op het moment zelf voor de ouders en jaren later ook voor de jarige. Tenminste als er het een en ander is vastgelegd van deze gebeurtenis.

Als er iemand van vastleggen houdt is het CasaSpider wel al is het meeste camerawerk deze keer door Lucy verricht. Jammer genoeg heeft het Papiamentstalige Lang zal zij leven de final cut niet gehaald, we moeten het doen met de Spaanse en Nederlandse versies.




Behalve de capriolen van Diana is er aandacht voor Luchiano (9) in deze movie. Waar Patrick Jumpen eens met een geest (!) aan het jumpen was doet Luchiano dit met een baby. En ze doen het nog op dezelfde muziek ook, Magic Melody van Anonymous. Het laatste stuk van dit nummer moest er wel afgeknipt worden wegens niet helemaal adequaat voor een verjaardagsfilm van een eenjarige.

Schenk een lekker drankje in, vergeet de chips met dipsaus niet en leun 3 minuten en 53 seconden achterover met de speakers op vol volume. Enjoy!

Besides Princess Diana 1 Year there are a lot more CasaMovies to be watched in Google Video.
You can also explore the CasaMpeg Category or retrieve a list of all CasaMovies.

Comments

Erg leuk! Hoe is het verder met de taart afgelopen waar Diana zo vorstelijk naast zat?

Leuke film maar dat kan niet anders met zo'n eenjarige. Volgende keer wel het hele nijhuizen verjaardagslied.

Ooooh wat een lief poppie die Diana. En een eigen willetje zo te zien erg leuk. Luchiano is net als mijn Maurice: helemaal gek van jumpen. Luchiano doet het goed. Maurice moet nog een beetje oefenen, maar ik mag niet zeggen dat hij het niet zo goed doet. Hij wordt dan boos. Mooi filmpje!!!

Ik vind het wederom een schitterende film.

de eerste verjaardag is eentje die je nooit zelf onthoudt, en vastleggen gaat steeds beter!

@Cockie: Dank je! Met de taart is het slecht afgelopen, hij is tot de laatste kruimel verorberd. Zelden heb ik zo'n lekkere slagroomtaart gegeten. Gelukkig is Diana er niet in gevallen...
@Margriet: Diana is een goede hoofdrolspeelster. Als het hele Nijhuizen-repertoire in Google Video verschijnt, inclusief twee violen en een trommel en een fluit, dan... ja, wat dan eigenlijk? (Ik moet er niet aan denken!)
@Donna: Diana is lief en kan heel goed "neen" schudden, dat is erg grappig om te zien. Maurice is pas net zeven dus die heeft nog wel even de tijd voor hij het nivo van Patrick Jumpen bereikt. je kunt het misschien eens voordoen? Wel filmen he... :-)
@Renesmurf: Dank je voor je aardige woorden. Binnenkort is Tessa aan de beurt. Het vastleggen is vooral door Lucy gebeurd, dat verklaart wellicht het een en ander... ;-)

Ik had nog wel wat gejump van jou verwacht Casa! :)

Dat schijnt helemaal hip te zijn dat jumpen, vooral ook bij de jongere kids, ook de kids van mijn zus jumpten er al op los.

Ik word er een beetje te oud voor :)

Sfeervolle movie en Diana heeft al echt ritmegevoel!

1 jaar: tijd om te leren haar eigen bed op te maken... van harte.

Heel leuk om weer eens een filmpje te kunnen zien. Diana groeit echt snel! Luchiano is daar ook goed bezig zo te zien met jumpen, hoewel het niet mijn ding is zeg maar :p

Einde van het filmpje geeft me trouwens heimwee om die richting weer op te gaan ! ;-)

@GJ: Op verzoek van het Caribisch Seismologisch Instituut ben ik voorlopig met jumpen gestopt. Telkens als ik begon dachten ze in Venezuela dat er een aardbeving was. Nog even en Diana jumped wel...
@Brillie: We zijn er druk mee bezig, thanks!
@Curacaoenaar: Ja, het was lang geleden. Dat jumpen moet je toch maar eens proberen en dan vooral het langer dan een minuut vol te houden. Mij is het nog niet gelukt. De KLM vliegt iedere dag rechtstreeks, dus...

Volgens mij vraagt ze zich onder het zingen alleen maar af waarom iedereen toch zo staat te zingen ;) Ze hebben beiden talent voor dat jumpen trouwens..

Geinig filmpje en mooi gezongen verjaardagsliedjes!
Jumpstyle is hier ook redelijk hot, maar bij jullie volgens mij wel warmer.
Zweten is het maar, af en toe, wel leuk!

@Cinner: Ja, helemaal bewust maakte ze het niet mee. Maar Diana is wel dol op de movie, telkens wil ze hem weer zien!
@Angel: Dank je, als ik het wel heb ik Luchiano de enige echte Curacaose jumper. Het gaat hem steeds beter af...

wat een geweldige film, ik heb er echt van genoten, vooral dat dansen samen, helemaal leuk, alsnog van harte gefeliciteerd met jullie grote dochter!!!!!

@Paola: Dank je, ja dat jumpen doen Luchiano en Diana leuk samen. Ze is groot voordat we het in de gaten hebben...