« ADO - Feyenoord 2-1 | Main | Paradoxen »

CasaMovie: Immorales at Olé Olé

Op donderdagavond 15 december 2005 vormde de band Immorales de surprise-act van de SQL Integrator IT-Party in café-restaurant Olé Olé. Welk van de drie verbindingsstreepjes is fout?

Uiteraard kon ik het niet laten om van dit unieke Immorales concert filmbeelden te maken. Het resultaat is een bijna acht minuten durende CasaMovie. Hier volgen tien redenen om deze movie niet te downloaden:

  • Vanwege het weinige licht is het een night-shot movie, geen kleur maar een soort van groenig/wit.
  • De stijl van Immorales is Reggaeton, een stijl die slechts weinigen aan zal spreken.
  • De bestandsgrootte van bijna 15 mb voor een movie in 320x240 formaat is echt iets te veel van het goede.
  • Bij de tandarts gaan 7 minuten en 54 seconden sneller voorbij.
  • Het is een zeer statische en droge weergave van het concert, zonder de gebruikelijke CasaSpider grollen.
  • Songs als Billen Trillen worden door menigeen als vrouwonvriendelijk beschouwd.
  • Uw naam is Cyberjunk.
  • Er wordt relatief veel gepraat in deze muziekvideo, maar het is allemaal in het Papiaments.
  • Het Papiaments is niet ondertiteld.
  • Een aantal van de belangrijkste leden van Immorales ontbreekt wegens verplichtingen in Miami en Nederland.

Nu zeg ik altijd zeg nooit nooit maar deze keer ook: "Een gewaarschuwd mens telt voor twee."

Immorales in Concert at Olé Olé


Download Immorales at Olé Olé (Right mouseclick, Save Target As...) for free!
Size: 15,072,294 bytes.
Duration: 7.54 minutes.

Uiteraard is deze CasaMovie binnenkort ook in Google Video te aanschouwen.

Explore the CasaMpeg Category or retrieve a list of all CasaMovies.

Comments

11. Ik ben echt te oud voor deze shit !!!

12. Ik zit op mijn werk en heb geen geluidsweergave.


Pff, vond er niks aan, wat een rare amateurs zeg. Amateurs oke, maar je gaat toch niet met een glas bier in de hand optreden? Veel gepraat en geklets en maar bitter weinig professionaliteit. Volgens mij waren ze allemaal stom dronken die Immorales. Wat heeft die grap jullie gekost? Ik zou die groep niet eens gratis willen uitnodigen. Bah, OM TE HUILEN zo "goed".

Laat Luciano deze keer, met zijn gitaar voor jullie optreden, krijg je tenminste waar voor je geld! :)

Voor deze keer volg ik uw advies.

@Bodo: Dat is eerlijk. Binnenkort maak ik wel een movie met muziek van J.S. Bach. Dat valt vast beter in de smaak... :-)
@Cerito: Ik weet niet zeker of dat laatste een nadeel is...
@Boutie: Volgens mij was het geen bier maar iets van whiskey wat ze in hun handen hebben. Ondanks dat dit niet het eerste team van Immorales was klonk El Caballo toch echt hetzelfde als het origineel. Maar ik had wel wat bier op, geef ik toe. Je kunt in ieder geval niet zeggen dat ik je niet gewaarschuwd heb. Hoe oud ben jij eigenlijk als ik vragen mag?
@Erwin: Je bent een verstandig mens.

een animerende achtergrond tijdens een Spider Solitair: 116 zetten bij moeilijkheidsgraad 2 is niet immoreel. Doorgaan. CasasPa

Tijdens het lezen van de comments speelt de movie nu af aan de andere kant van mn monitor.

En ja! Jahaaa, ik zie een leuk meisje swingen in het publiek! Neeee, blijf haar filmen... aaargh, te laat. Ik zie de heren weer op het podium.

Ben reeds klaar met commenten, ik vrees dat de dame niet meer in beeld komt.

:-)


O, ze noemen zichzelf ook Immorales "international" na Korsow. Wahahaaa
Casa, hoe oud ben jij zelf dan? Waarom wil jij mijn leeftijd weten? Is dat relevant dan? Ben leeftijdloos. Weet wel dat ik in de jaren zeventig geboren ben.

Ik dank je voor je advies, ik kijk zeker niet. Je begint me onderhand aardig goed te kennen beste Casa. Ik reageer nu iets meer dan een jaar op je log en het is te merken dat je me net zo goed kent als je andere lezers. Ik denk dat IT-party fout is met betrekking tot dat verbindingsstreepje. Ik gebruik het nu nog even voor de herinnering, klopt het wat ik denk?

Volgens mij is het Regaton of met dubbel g maar geen reggae. Ik had ze best willen zien en vind regaton net zo leuk als andere muziekstijlen (al hou ik persoonlijk niet zo van Bach, Beethoven mag wel weer, of Wagner). Mijn kids hadden ze ook erg graag gezien. Volgende keer misschien een IT-party van 12 tot 14 uur, kunnen mensen met een normaal slaapritme ook komen?

@CasasPa: Als jij de Immorales movie kunt waarderen als achtergrond bij een Spider Solitaire game dan zeg ik: "Hulde!"
Dat noem ik nou aanpassingsvermogen...
@GJ: Ik geloof niet dat Reggaeton op korte termijn door gaat breken in Glimmen. De leuke dame is trouwens Manja, onze Office Manager.
http://www.lachicamerengue.com/albums/20051215SQLOleOle/DSC02051.html
@Boutie: Ik geloof dat de zanger die aan het begin steeds Immorales International roept vooral erg trots was op het feit dat hij mee mocht doen. Je bent dus een 30-er... ik vroeg het omdat jongere mensen over het algemeen meer van dit soort muziek houden dan ouderen... ;-)
@Cyberjunk: Graag gedaan! En ja, ik ken je inderdaad al vrij goed (heb ik het idee)... :-) Dat over het verbindingsstreepje was meer een vraag. Met al die wijzigingen ben ik al lang de draad kwijt!
@CuraKora: Het is toch echt Reggaeton en geen regaton of regenton, believe me the expert lives in this house (it's not me). Bij een middagparty drinken de heren wellicht wat minder, toch tenminste tijdens het concert... :-)
(Jammer dat je er niet was trouwens!)

Je hebt me totaal ontmoedigd, helaas.

Ik vind het best vermakelijk.
Ik krijg heel wat van zulke dingen voor mijn kiezen. Ik hou er wel van.

7 minuten zijn 7 minuten. Tijd gaat nooit sneller. Alleen op de terug weg lijkt het sneller te gaan, omdat je opgewonden bent, om thuis te komen. Toch blijft de tijd, de tijd.

@Henk(ES): Ik heb jouw profiel nog even door de Reggaeton-scanner gehaald en inderdaad, het is beter om niet aan de download te beginnen. (Alhoewel je alter-ego het misschien wel weet te waarderen en zo niet dan zijn jullie het eindelijk eens eens!)
@Renesmurf: Geweldig! Je bent de eerste! En de enige! De enige Nederlander met een Latin hart is schilder en woont in Winschoten... :-)
@Brillie: Geloof mij, zeven minuten met Katja Schuurman vliegen voorbij, zeven minuten seks met minister Donner duurt een eeuwigheid. Niets is zo relatief als tijd, dat heeft Einstein ons al geleerd.

Hahaha, we zijn het trouwens gisteren al eens geworden.

Hmmmmmmmmmm, wel lekker ja.

ik durf niet :-)