« Ontwikkelingen met Luchiano | Main | CasaMovie: Immorales at Olé Olé »

ADO - Feyenoord 2-1

Op grond van Salomon Kalou's optreden in die ene wedstrijd tegen ADO Den Haag heeft Rita Verdonk meer verstand van voetbal dan bondscoach Marco van Basten.

(En dan scoorde hij nog nota bene)

Comments

Rita heeft geen verstand, en geen hart.
Ze is een enge verschijning.

Waarschijnlijk houdt Renesmurf Rita dan voor een alien en zulke geheimzinnige wezens hebben sowieso geen verstand van voetbal. En Rita is wel vervelend, maar zeker niet geheimzinnig. Over haar kennis van voetbal is mij niets bekend, ik houd Cas voorlopig maar even voor de superexpert op voetbalgebied, totdat ik iemand anders tegenkom die er meer van afweet dan hij.

PS Oei, Casa, ik moet me gaan schamen voor mijn slordigheid, nu noemde ik je al Cas, ik moet gaan uitkijken dat ik niet te veel typfouten ga maken.

ken rita niet , gelukking maar

Willem schreef dit vorige week al, maar toen wonnen ze tenminste nog:
http://www.ad.nl/sport/article84775.ece

@Renesmurf: Een hart wordt moeilijk, maar verstand heeft Rita Verdonk zeker wel. Dat maakt het juist een gevaarlijke combinatie!
@Cyberjunk: Ach, Cyberju, een slordigheidje kan iedereen eens overkomen... ;-) Jouw mensenkennis is in ieder geval onge-evenaard!
@Michel: Rita Verdonk is als fenomeen juist zeer interessant om wel te kennen. Niet alleen zijzelf maar vooral haar populariteit is nogal tekenend vind ik...
@Bodo: Tegen PSV speelde Kalou een erg goede eerste helft. Zijn eerste helft tegen ADO was om te huilen. In de tweede kwam hij er een keer langs en kopte de 1-1 binnen. Veel te weinig voor een positie in het Nederlands Elftal. Je plaatste je comment wijselijk nadat Ajax de winst in Breda had veiliggesteld... ;-)

Het heeft niets met Ajax te maken. Kalou haalt de ene keer een 6 en de andere keer een 9. Ik zou willen dat hij bij Ajax speelde !!!

Het is één van de spelers waarvoor je naar het stadion komt !!!

kom kom Casa, het kan altijd erger he...denk maar aan mijn superboeren ;-)

Bovendien is 2-1 beter dan de 2-0 van vorig jaar.

@Bodo: Kalou is zeker een speler waarvoor je naar het stadion komt. Het is ook niet helemaal eerlijk van mij om hem eruit te pikken, maar van de andere kant ook wel. Immers, hij is een ster. En zelf stond ik om half acht op en zat me daar keihard in te spannen in mijn leunstoel met drie mokken koffie en drie boterhammen met gebakken ei en spam. Ik bedoel, dan mag je toch wel iets van je helden verwachten?
@Paola: Het kan inderdaad altijd erger, maar gek genoeg verzacht dat de pijn niet. Overigens ben je stilletjes weer de Top-5 binnengeslopen met een uitstekende score. Mijn complimenten!
@Piet: Bedankt voor je opbeurende woorden. Als dit patroon zich doorzet winnen we over twee jaar met 2-3... :-)

Als je in de selctie zit, zit je nog niet in het elftal dat speelt. Afwachten. Dit weekend eindelijk weer eens een aardige score, zelfs met een wedstrijd minder (Willem II). CasasPa

Het heet waarschijnlijk niet voor niks 'de Haagse Kaasstolp'; politici kijken alleen naar ADO.

Door kijkers van 2 vandaag is Rita Verdonk tot politicus van het het gekozen.

Als ik Kalou was, kwam ik voor het eigen vaderland uit. Immers hij zal ooks ééns huiswaarts gaan en wat zegt hij dan?

@CasasPa: Klopt, maar het moet toch wel heel vreemd lopen als Kalou Nederlander wordt en er in Duitsland alle wedstrijden naast staat. Willem II leverde mij nul punten op, maar goed dat je weer omhoog kijkt in de voetbalpoule!
@Maarten: Zondag was dat voor een keer terecht, Den Ouden was beter dan Kalou... :-)
@Hans: Ach, dat is vast gebaseerd op haar uiterlijk. Ik denk dat Kalou alleen nog maar huiswaarts gaat voor vakantie. En met Nederland heb je toch meer kans op het spelen van grote tournooien. Vooralsnog dan toch...

Op de ADO tribune werd Rita Verdonk al enthousiast toegezongen. Dat was vlak na het nummer: Erwin Koeman, neem die rotzooi mee, neem die rotzooi mee, neem die rotzooi mee. (Op de wijs van Deutschland, Deutschland, alles ist vorbei.)

Feijenoord doet zijn uiterste best om geen 1 te worden.

Ooo, waren daarom zo vele van slag vandaag...

@Mies: Wacht maar als Kalou de winnende goal scoort in Duitsland tegen Brazilie. Dan zingen ook de Hagenezen voor Kalou en tegen Verdonk... :-)
@Hans: Je kunt zeggen wat je wilt, maar dat doen ze heel goed!
@Brillie: De nederlaag galmde tot ver buiten Apeldoorn door...