« Sneeuw! | Main | Websites politieke partijen Curacao »

CasaMovie: All Your Base (CasaSpider Version)

Het weekend zit er weer bijna op. Bij het tweede Happy Hour (Wet&Wild) zijn we weggeregend. Gelukkig hadden we er toen al een paar uren zon en zwemmen opzitten. De zaterdag werd afgezien van het traditionele dominoën bij Pleincafé Wilhelmina onder anderen doorgebracht met het draaien van filmmateriaal voor alweer de 29e CasaMovie.

Thema van de movie is het mooie verhaal van All Your Base (AYB). Zojuist las ik de reacties behorend bij die post nog eens door en het zijn er naar mijn mening verrassend weinig. AYB is een van de bijzondere verhalen van het internet net als bijvoorbeeld Mahir. Verhalen die nooit verloren mogen gaan.

Iemand die dat goed begrijpt is Luchiano (8). Mahir kent hij niet, maar hij is een grote fan van AYB. Met name van de Zero Wing Rhapsody, een heel mooie remake van Queen's Bohemian Rhapsody. Hij kent hem helemaal uit zijn hoofd.

De AYB-movie heeft meerdere verhaallijnen, het is gewoon een wonder (bovenwonder) dat al deze lijnen in 3.18 minuten passen. Op wonderbaarlijke wijze komen begin en einde weer bij elkaar. Dit moet welhaast toeval zijn.

Toen Luchiano de film bekeek en zichzelf daarin terugzag in de Hahaaa... hahaaaaa scene met de hoge uithaal, zei hij tegen het scherm van de laptop: "I'm an idiot!" Volgens mij is er nog iemand van het Spidergezin die dit tegen zichzelf mag zeggen. En het is niet Lucy.

Veel plezier met de CasaSpider Version van All Your Base Are Belong 2 Us.


Waar kijkt dit meisje in opperste bewondering naar?


Download All Your Base (CasaSpider Version) (Right mouseclick, Save Target As...) for free!
Size: 9,201,797 bytes.
Duration: 3.18 minutes.

Uiteraard is deze CasaMovie binnenkort ook in Google Video te aanschouwen.

Explore the CasaMpeg Category or retrieve a list of all CasaMovies.

Comments

Je hebt helemaal gelijk, prettig gestoord. Vooral de laatste scene is het neusje van de zalm, dit wordt een topper. Mooie muziek van REM.

Houd het wel een beetje netjes Casa met je filmpjes, er was één gedeelte dat ik minder geslaagd vond. Luch is overigens GEEN idioot.

Vreselijk gelachen!

Ik dacht bij die laatste scene: "Die gaat ook nog wel een salto maken." Maar dat viel me dan weer tegen.

whahahahahhahahha Casa!! U bent geweldig!! :-)

LOL, ik moest al lachen bij "broccoli act" maar daarna nog veel harder!


:) Leukkkk!
Luciano kan inderdaad al zeer goed engels. Doet hij ook aan sport of zo? Wie weet zien we hem 'ooit' in het Nederlands elftal. Hij heeft al de 'uitstraling' voor. Maar dan moet hij wel de achternaam van Lucy gebruiken, want Nijenhuis lijkt nergens op. Grapje.

@Henk(ES): Ik neem aan dat je met de laatste scene het gezicht van dat meisje bedoelt... ;-)
@Cyberjunk: Je hebt gelijk, nog even en er moet een 18+ label op de CasaMovies...
@Willisha: Lachen houd je jong, daar kan geen verjaardag iets aan veranderen... ;-)
@Ricky: Normaal doe ik inderdaad wel een dubbele flik-flak ofzo. Probleem is de fan (ventilator) die vlak boven mijn hoofd draaide...
@Paola: Wat zeg je? Ik heb je niet goed verstaan... ;-)
@majriM: Zolang het maar geen uitlachen was... :-)
@Boutie: Luchiano doet zelf veel oefeningen, het is tijd dat hij nu een echte sport uitkiest. Overigens heet Luchiano net als ik Spider van achteren.

Geweldig!!
En nu kijken hoe de Google censuur te werk zal gaan..... gaan ze:

a. De hele video publiceren
b. Knippen (het einde)
c. Niet publiceren

Casa ... u bent een echte swinger ....

Mijn comp gaat geluidloos door het leven. Ik zou dan ook niet weten welk einde er niet door de censuur zou kunnen komen. Of zit het in het beeld en mis ik iets?

Lol, een ware climax op het einde!

Nu begrijp ik niet helemaal de dominosteentjes tussen door, maar misschien heb ik iets gemist.. :)

@Don Amaro: De movie is al ge-upload. Ik weet niet of een Google-medewerker hem helemaal bekijkt. Wel heb ik aangevinkt dat hij geen pornografisch materiaal bevat... ;-)
@CuraKora: Zonder geluid mis je de helft. Ik zal het uitleggen: Google = USA = overdreven preuts. Cyberjunk vond het overigens ook erg ver gaan... :-)
@GJ: Ach die dominosteentjes. Dat filmpje lag ergens in een directory te liggen. Wij dominoen altijd op zaterdag (maar dan echt), de fragmenten brengen tempo in de movie, de wraak van de mus (een soort eerbetoon, ook omdat inmiddels het vierde nest suikerdiefjes in ons spotje is uitgekomen) het meisje aan het begin en aan het eind... je ziet het: teveel om op te noemen!

Check! Het dominosteentje valt.

Ik wilde eigenlijk niet kijken.... maar na de commentaren te lezen mis ik, denk ik, een leuk filmpie.
Ik zal er mee moeten keren leven.....

Geweldige film, prachtige kostuums (die zwembroek...) vreselijk gelachen, dankuwel.

Ik lijk misschien preuts door mijn reactie op jouw movie. Ik heb echter weleens foto's of films gezien, door jou gemaakt en op jouw log, die door overdreven preutse personen gigantisch afgekraakt zouden worden en die ik helemaal niet onfatsoenlijk vond, maar zelfs kon waarderen als heel natuurlijk en mooi. Mijn reactie gold dus met name DEZE movie. Dit vond ik werkelijk niet netjes, maar als dit het enige is dat ik niet ZO kon waarderen, tegenover veel foto of filmmateriaal wat ik WEL mooi en netjes vond, ook als er wat bloot bij kwam, dan zou ik niet willen stellen dat ik overdreven preuts ben. Ik weet dat jij MIJ zo niet betitelde,maar dat je het daarbij over de USA had. Maar tussen de regels door kan ik ook wel eens wat lezen. Ik wil dit hier wel even kwijt, voordat je een onjuiste indruk krijgt van mij die gebaseerd is op 1 reactie die preuts lijkt.

@GJ: Het meisje in het domino-filmpje had er een duwtje met de balk voor nodig... ;-)
@Cerito: Mensen die de movie niet hebben gezien hebben een aanzienlijk zwaarder leven dan degenen die hem wel hebben gezien, zoveel is zeker. Toch weet ik zeker dat een rasoptimist als jij het wel gaat redden. Ook zonder movie... :-)
@Cockie: Graag gedaan. Het is overigens wel mijn normale zwembroek, jah... :-) (En dus geen kostuum!)
@Cyberjunk: Ik heb jouw reactie precies zo opgevat als jij hier uitlegt. Het was dan ook zeker niet mijn bedoeling om jou als preuts te bestempelen. Het was meer (zoals jij zelf ook zegt) dat als jij het al wat ver vond gaan het preutse Amerika (Google) dat zeker ook zou vinden. Wij begrijpen elkaar wel... ;-)

ik ben niet zo klik-voor-het-filmje-erig, maar na de comments ga ik me er toch maar aan wagen!

Kijkt het meisje met verbazing of genegeerd naar dat kolosale lichaam?

leuke muziek, leuke plaatjes, Lucy staat er charmant op, Luchiano sportief: moet maar gaan turnen. CasasPa

Geweldig! Ik heb me kostelijk vermaakt.
Luchiano 4 president!

@MirjaM: Als de verwachtingen nu maar niet te hoog gespannen zijn. Het is eigenlijk een doodgewone family-video, je kent dat wel zo'n dia-avond project... :-)
@Hans: Ik hou het op een staat van opperste bewondering... ;-)
@CasasPa: Precies, turnen lijkt mij ook wel wat voor Luchiano. Ik mis het commentaar op CasaSpider, laten we het houden op geen bericht goed bericht, hehehe...
@Schavuit: Wat mij betreft mag jouw wens zo spoedig mogelijk ge-effectueerd worden. Van welk land eigenlijk?

Wel vel te kort. Ik verwacht de volgende keer een avondvullende film.

leuke film, luchiano is weer erg grappig, ik wist ook niet dat hij zo goed gitaar kon spelen :-) Maar op het laatst leek het wel opeens breedbeeld tv! Of ben je gewoon heel gespierd geworden??

Tuurlijk!!

Het is een alleraardigdt filmpje geworden, verrassend! En mooie muziek.

@Brillie: Zet je media-player maar op repeat, dan is de avond zo voorbij...
@Pascale: Breedbeeld-tv, haha. Ik was altijd al zo gespierd, maar overdag zie je dat niet zo. Zeg maar net zoals bij Superman ongeveer... ;-)
@Henk(ES): Dan weten we tenminste dat we over hetzelfde praten!
@Renesmurf: Dank je, een reden te meer om door te gaan...

Van Nederland. Al zou het wel heel cool zijn als het van de VS was. Dan gebeurt daar ook eens een keer iets positiefs.


Effe een tipje. Door turnen blijft men achter in de groei. Heb je ooit een lange turner gezien? Nee, ik ook niet. Laat Luciano maar gaan voetballen (als hij het leuk vind) en turnen gewoon als hobby. Wel opletten dat hij niet naast het bed valt bij het springen, want hij kan ernstige hoofd en nekschade hierdoor oplopen.
Wees voorzichtig, want hij wil steeds hoger en hoger springen heb ik genmerkt.

@boutie: maar blijven de turners kort door het vele turnen, of is het andersom; dat lange turners niet verder komen omdat kortere mensen de oefeningen makkelijker kunnen uitvoeren?
nouja, als L turnen als hobby gaat uitvoeren kan ie daarna altijd nog zien.

pascale, het is bewezen dat turners "klein" blijven. Heb laatst nog een reportage hierover gezien. Extreem veel springen, dus turnen tijdens de groei, stagneert de groei.

@Schavuit: Onderschat de VS niet! Het lijkt mij heel wel mogelijk dat George Bush regelmatig "All Your Base Are Belong To Us" zingend door het Witte Huis springt... :-)
@Boutie: Dank voor je bezorgdheid. Vergeet overigens ook de draaiende fan boven zijn hoofd niet. Ik denk dat er, qua risico's, een groot verschil is tussen topsport en recreatieve sport. Dat geldt uiteraard ook voor turnen. Je geeft dat in je tweede reactie precies goed weer met het woord 'extreem'...
@Pascale: Een goed punt! Daarom worden vooral de dames (meisjes) steeds jonger en popperiger. Dat kan inderdaad nooit gezond zijn. Als hobby is er weinig mis met turnen lijkt mij...