Main

Pictures Archives

September 22, 2006

Klassenfoto Well


Sint Janschool, zesde klas 1971: Klassenfoto in Well. Klik voor groter/sluiten.

(Klik voor groter)

Bovenste rij: Annemieke Jansen-Grossbek, meester Droog, Liesbeth Smolders, Petrie van Hoof, Franka Smets, Carin Cleven, Roel van den Boom, Jan Kroese, Paul van den Hout, Buddy van Zutphen, (---), (---), Geert Hertogs

Vierde rij: Toon Bouten, Nanda van den Hoogen, Ingrid Verbrugge, Monique Schalke, Ineke van den Dungen, Wilma Westendorp, Petrie Buelens, meester Jonkers, Josť Mandigers, Jacques Mollen, Frits Schellens, Hein Offermans, Rosie Hendrikx, Rachel Schellens, Marjolijn Bloemendaal

Derde rij: Marlies de Graaf, Harriťt van den Bogaert, Gerard van Nimwegen, Jack-Jan Vriendt, Ronnie Soepaert, Peter van der Wiel, Jos Lammers, Henk Smolders, Marianne van den Dungen, Cynthia Pietersen, Peter Nijhuis, Jan Verkoelen, Maarten Braam

Tweede rij: Johan Winters, Edward Theunissen, Margreet Kuijlaars, Anja van Beek, Ingrid Govers, Angelique Baeten, meester van Gerven, Sjannie van Daal, Marjan Velings, Carlijn Martens, Thea SeuntiŽns, Josta Rutten, Marijke Linschoten, Catrien Convents

Onderste rij: Jannie de Jong, Astrid van Kimmenade, Desiree Verhees, Annelies van Hout, Juul Smeets, Wouter Verhoeven, Freddie Schenkelaars, Frank Maas, Ingrid Daams, Marjon Lievens, Jos Heuvelmans, Erik van Veldhoven


November 11, 2006

Hofdames te Well


Sint Janschool, zesde klas 1971. Hofdames in Well: Wilma, juf ?, Ineke, Thea, Marijke Tonino, Petrie, Jannie, Ingrid, Marlies, Josť en Annelies. Klik voor groter/sluiten.

(Klik voor groter)

Van links naar rechts: Wilma, juf ?, Ineke, Thea, Marijke Tonino, Petrie, Jannie, Ingrid, Marlies, Josť en Annelies.


November 14, 2006

Sint Jan door Google Earth

Wegens ontbreken van authentiek fotomateriaal uit 1971 van de Sint Janschool ter compensatie deze foto uit Google Earth.


Sint Janschool Valkenswaard, foto Google Earth 2006. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Pointer 51ļ21'18.00" N 5ļ27'01.01" E elev 79 ft
Ch. Ruys de Beerenbrouckstraat 39
Valkenswaard, Noord-Brabant

May 24, 2007

Foto's Sint Janschool april 2007

In april is CasaSpider (Peter Nijhuis) met zijn gezin twee weken in Nederland op vakantie geweest. We logeerden bij mijn vader in Dommelen en uiteraard hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om de Sint Janschool te bekijken. Een kort verslag van dit bezoek is te vinden op het CasaLog.


17.04.2007: De Spiders zijn twee weken op vakantie in Nederland en bezoeken de Sint Janschool te Valkenswaard. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Hier een paar foto's van hoe het gebouw dat voorheen de Sint Janschool was er tegenwoordig uitziet.

 • De linkerkant van het gebouw wordt bezet door het Boston College. Auto's waren vroeger taboe op het terrein.
 • Mijn kinderen Luchiano (9) en Diana (11 maanden) aan de rechterkant die tegenwoordig De Horizon heet.
 • Het torentje met de windhaan is geen spat veranderd.

Wie heeft er nog oude foto's van het gebouw of gebeurtenissen die destijds plaatsvonden?

July 6, 2008

Foto's uit het album van Frits Schellens

Frits Schellens stuurde me het volgende mailtje met niet minder dan 9 foto's:

Meester Droog en meester Jonkers van de Sint Janschool te Valkenswaard tijdens een schoolreisje naar Rotterdam, vermoedelijk in 1971. Klik voor groter.Hoi Peter

Deze foto's heb ik een tijdje terug naar Ine gestuurd, ik keek eens op de site en zag dat er foto's opstonden. Misschien heb je hier ook iets aan.

Nog gecondoleerd met het overlijden van je moeder, ik kan me haar nog goed voor de geest halen op de een of andere manier, ook via mijn oom en tante (Kees en Rita Rijnders) heb ik nog wel eens iets over haar gehoord.

Eind juli ga ik maar eens even profiteren, ik neem mijn spaarverlof op, aansluitend aan de zomervakantie. Het feit dat ik geen gezin heb geeft me dan complete vrijheid. Ik ga eerst zelf reizen door MaleisiŽ, vandaar ga ik naar Sydney waar een vriend van me dan ook naar toe komt om daar samen een week of vier rond te trekken.

Aansluitend TasmaniŽ, een andere vriend/studiegenoot is daar enkele jaren geleden naar toe gegaan, geŽmigreerd. Vervolgens weer via MaleisiŽ terug.

Heerlijk om even afstand te kunnen nemen, pas op 10 november moet ik weer aan de slag.
Ik heb een jaar of 8 de tijd hiervoor gespaard, hard gewerkt, nu even profiteren.

Groeten

Frits

En dan nu de foto's:

 • In de klas, vermoedelijk 1965?
 • De Eerste Communie in de Sint Janskerk in 1966
 • Boomplantdag 1971 met zustergemeente Tienen uit Belgie, foto #1
 • Boomplantdag 1971 met zustergemeente Tienen uit Belgie, foto #2
 • Boomplantdag 1971 met zustergemeente Tienen uit Belgie, foto #3
 • Boomplantdag 1971 met zustergemeente Tienen uit Belgie, foto #4
 • Schoolreisje naar Rotterdam in 1971 (?), foto #1
 • Schoolreisje naar Rotterdam in 1971 (?) met meester Droog en meester Jonkers, foto #2
 • Schoolreisje naar het Kasteel in Well in 1971

Wie heeft er meer foto's? Stuur ze naar Ine Schutjes (ineschutjes apenstaart chello punt nl)!

July 10, 2008

Eerste klas 1965 met juffrouw Els Hamers

Bijgaande prachtige foto komt uit het album van Thea SeuntiŽns. Die mag op de website.


10.07.2008: Eerste klas Sint Janschool Valkenswaard 1965 met juffrouw Els Hamers. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Met dank,
Ine

August 22, 2008

Mail Josta Rutten

Hoi Ine,

Ik zal niet aanwezig zijn op de reunie; zoals ik al aangaf bij Roel heb ik te weinig herinneringen aan het jaar dat ik op het St. Jan heb gezeten. In feite was het voor mij een meer een overbruggingsjaar naar de Middelbare School toe. Overigens zijn de weinige herinneren wel positief; een daarvan is natuurlijk het kamp in Well. Ik vond nog een aantal foto''s die ik heb geprobeerd te scannen; hopelijk komen ze over.


De zesde klas van de Sint Janschool Valkenswaard (1971) op excursie naar Well, foto uit album Josta Rutten. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Op de eerste foto op de achterste rij: van links naar rechts: ???, Astrid van Kemenade, Margreet Kuylaars, Marion Lievens, ik, Marijke Linschoten. Voorste rij begint met Nanda van den Hooge. Verder weet ik het niet.

Op de knipselfoto (3) zie je achter mij nog Marion Lievens (ik dacht tenminste dat ze zo heette). Wellicht toch een bijdrage geleverd?

Groeten,

Josta

October 19, 2008

Mail Johan Winters

Beste Oud klasgenoten.

Ik heb alvast in de oude doos gekeken en heb nog 1 foto gevonden van alle leraren die op dat moment bij de school betrokken waren. De foto is genomen bij Kasteel Well.


19.10.2008: Een foto van docenten van de Sint Janschool Valkenswaard, jaargang 1971 (zesde klas) ingezonden door Johan Winters. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Een aantal is wel te herkennen, maar wie zijn de anderen??? We horen het wel. Leuk jullie allemaal weer eens te zien op 16 november

Johan Winters

November 16, 2008

Mail Gerard van Nimwegen (2)

Ha All,

Het was heel gezellig zojuist. Helaas moest ik wat eerder weg, omdat mijn collega ziek was geworden en ik zijn cursus moest overnemen. Hierbij een groepsfoto die gemaakt is! Ik heb hem een beetje verkleind.


16.11.2008: Reunie Sint Janschool Valkenswaard in Speeltuin Geenhoven, de eerste klassenfoto ingezonden door Gerard van Nimwegen. Klik voor groter.

(Klik voor groter)

De andere zal ik alleen naar Ine Schutjes sturen, als zijn alle fotoís binnen krijgt zal zij of Peter Nijhuis ze wel doormailen of op een pagina zetten!

En het bleef nog lang onrustig :P

Tot ziens!

Gerard van Nimwegen

November 19, 2008

De reŁnie en de foto's

Het was een prachtige zondagmiddag, daar zijn we het allemaal over eens gezien de vele positieve reacties naar aanleiding van zondag 16 november 2008. We hebben het natuurlijk over de reŁnie van de zesde klas 1971 van de Sint Janschool Valkenswaard.

Inmiddels staan de (eerste) foto's online in het album Reunie Sint Janschool Valkenswaard 1971. Tot nu toe 23 foto's maar iedereen die zelf foto's heeft gemaakt wordt aangespoord ze naar Ine of naar mij (casaspider@gmail.com) door te mailen. Dan kunnen we er allemaal van genieten.


16.11.2008: Reunie klas 6 1971 Sint Janschool Valkenswaard in Speeltuin Geenhoven. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Mijn verslag van de reŁnie staat op hier op het CasaLog. Wellicht ten overvloede maar toch, iedereen kan op elke afzonderlijke post reageren. Dat is standaard functionaliteit van een weblog. Zeker na zondag hoeft niemand meer koudwatervrees te hebben.

Tenslotte sluit ik mij volledig aan bij de voorgaande mails: het was een enorm leuke middag die perfect is georganiseerd door Roel, Cynthia en Ine. Mijn dank en mijn complimenten hiervoor!

About Pictures

This page contains an archive of all entries posted to Sint Jan in the Pictures category. They are listed from oldest to newest.

Levensloop is the previous category.

Reacties is the next category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33