« Veranderingen aan het eind van 2010 | Main | CasaSpider Jaaroverzicht 2010 »

Wegens drukte (tijdelijk) gesloten

Donderdag is een drukke dag. De laatste boodschappen worden gedaan, de auto uitgemest en gewassen. Voor de duidelijkheid, en dat is nodig met een dergelijk wagenpark, betreft het de donkerzwarte Volkswagen Jetta die ik vrijdag bij SQL Integrator in Rijswijk inlever. Tevergeefs zijn we op zoek geweest naar een slee voor Diana (4), het lijkt erop dat iedereen is voorzien en de winkels geen behoefte hebben aan nieuwe aanvoer.

Het CasaLog is even gesloten, de hoofdredacteur is druk met het opstellen van het befaamde CasaSpider Jaaroverzicht 2010, de oude jaaroverzichten zijn hier terug te lezen. De hele tijd word ik gebeld door nu.nl, de Telegraaf en CNN, gek eigenlijk in het geval van een Nederlandse site. Maar ook dit jaar zijn het de abonnees van het CasaLog die de primeur krijgen. Zo ben ik nu eenmaal. Beoogd publicatietijdstip is 18:00:00. Dan heeft men het precies voor Nieuwjaar uit kunnen lezen.

Als dat allemaal klaar is, moet ik de laptop backuppen en vervolgens leegmaken. Ook die wordt vrijdag ingeleverd. Tsja, van baan veranderen betekent ook inleveren. Het is niet anders. Gaan we vanavond nog naar De Dominee kijken?

Comments

Nee, welke Dominee?
Ik heb Andere Tijden gezien, erg leuk!

Jazeker, net naar De Dominee gekeken. Veel succes en plezier met alle werkzaamheden en tot volgend jaar!

@Renesmurf: Welke Dominee? Die van Mabel natuurlijk!
@CiNNeR: Dank je en jij ook alvast een heel voorspoedig 2011.