« Neerlandia'31 D2 - Rijen D4 3-2 | Main | Vliegbasis Gilze-Rijen 100 jaar »

Frikki Takki

Zondagochtend maakt Lucy een lekker ontbijt voor mij, bestaand uit stokbrood met salami en avocado. "Kijk, dit is mijn favoriete ontbijt. Toen ik klein was noemden we dat Frikki Takki, vraag me niet wat het betekent." Ze kocht dat vaak toen ze een jaar of tien oud was, dezelfde tijd waarin ze ook het spel Cepillo speelde.


28.03.2010: Op zondagochtend nuttigt CasaSpider een Dominicaans ontbijt: Friki Taki. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Het is hoe dan ook een puike combinatie en daarmee de aanrader van de week op culinair gebied. Het gaat er weer vrolijk aan toe bij Voetbal International. We schakelen over in RealWrite™ modus. De heren bespreken de Toto die iedere week door Johan Derksen wordt voorspeld:

Wilfried Genee: "Je hebt het goed gedaan in de Toto, Johan. Je had er acht goed."
Hans Kraaij jr: "En wat heeft die nu gewonnen?"
Wilfried Genee: "Een kus van Hans."
Johan Derksen: "Ik geef mijn prijs aan een goed doel."

Men moet het programma een beetje volgen om de humor ervan in te zien. Maar is dat niet met alles zo? Laten we met zijn allen snel een Frikki Takki verorberen.

Comments

Hmm Frikki Takki dus.. ik ga het proberen. Het klinkt gezellig en het ziet er goed uit. Heeft Lucy nog meer van die leuke combi-tips?

Frikki takki lijkt me lekker .. ga t zeker uitproberen .. ik vermoed dat veel kinderen een soort van Cepillo spelletje hebben/hadden .. me too

Humor is iets zeer persoonlijks. Smaak ook.
En gewoontes ook.

@Door: Eet smakelijk! Lucy houdt erg van experimenteren. Vaak pakt dat goed uit. Binnenkort misschien meer gerechten.
@Henk: Succes met de Frikki Takki. Vandaag zag ik Diana (3) op weg naar de auto alleen op de rode steentjes trappen, niet op de grijze. Het zit er al vroeg in.
@Renesmurf: Samenvattend zijn veel dingen iets persoonlijks.