« Plannen is vooruitzien | Main | Luchiano maakt kennis met 1th4 »

Wacko afbeeldingen

06.07.2009: Diana (3) verzorgt het vlees op de barbecue, ideaal zo'n dochter. Klik voor groter.Ook al is hij donderdag 25 juni 2009 overleden, Michael Jackson is en blijft een fenomeen. Daarom keken we dinsdagavond vanaf half zeven naar de afscheidsceremonie, afwisselend op Nederland 3 en SBS6.

Een laatste afscheid heeft iets speciaals en men kan het nooit meer overdoen. Het openingslied en het plaatsen van de kist waren veelbelovend maar daarna viel een lange stilte. Een te lange stilte.

In het schema was iets misgegaan of veranderd met een helicopter en waar de ouders van Michael waren en dergelijke. Allemaal niet onbelangrijk maar wat ons betreft verliep de ceremonie hierdoor enigszins teleurstellend. Ook bij later terugswitchen kon ik er niet meer goed inkomen. We hoorden Mariah Carey, een man van Motown, Stevie Wonder en Lionel Ritchie.

Emotie zit meer dan wat dan ook tussen de oren. Wat men voelt is een door de eigen geest gecreŽerde afbeelding van de werkelijkheid. Bij het afscheid van Andrť Hazes in september 2004 was ik in ieder geval een stuk beter in het creŽren van deze afbeelding.

De wereld van Michael Jackson was natuurlijk al een tamelijk bizarre. In een Duits ochtendprogramma vroeg de presentatrice zich af of hij Łberhaupt wel in die kist lag. Ik durf er zijn hoofd niet voor in het vuur te steken.

Terugkomend op Wacko (Jacko) in combinatie met afbeeldingen, wat valt hiervan te denken:

  • Luchiano (11) roostert het vlees op de barbecue.
  • CasaSpider doet ook een poging.
  • Wat doet Diana (3) met het zand?

Wie krijgt de prijs voor de meest Wacko Spider? Gelukkig is er ook een keurige overzichtsfoto van de barbecue. Michael, Rest In Peace.

Comments

Hela, waarom staat er achter jouw naam geen leeftijd?

Ook aan je broek te zien heb je je duidelijk bescheurd.

Ik ben even ernstig in de war. Ik dacht dat casaspider een donkere Antiliaanse schone was, en nu is het ineens een grijzende Nederlandse man?

Nou ja, hoe dan ook, Richie is zonder t.

Echt een Amerikaans toneelstuk...
Iedereen wilde met nog even zijn 15 minutes of fame scoren!!!
Bah....wat goedkoop allemaal.

@Laurent: Waarschijnlijk is mij dat ontschoten, maar het is heel eenvoudig 32x...
@FrankiePebbles: Jij hebt goede ogen! Ondanks de scheur blijft het een van mijn favoriete broeken, zo zijn mannen...
@Mack: Iemand die bij Alfa zweert mag weleens in de war zijn. Bedankt voor de correctie en Antilliaans is met dubbel-l... ;-)
@Cerito: Dat gevoel had ik ook, maar ja... het is een afbeelding van, he...

Ik ben in verwarring. Casaspider was altijd een donkere Antiliaanse, en nu ineens een grijzende hollander?

Ritchie? Richie!

Oh sorry, ik heb nu dubbel gepost. Ik dacht dat mijn reactie niet was doorgekomen. Haal maar weg deze. En bedankt voor het vast corrigeren van Antilliaanse. Tenminste, dat denk ik.

Zoveel varkensvlees is nergens goed voor. Bah. :)

Of hij nou wel of niet echt in de kist lag doet er niet toe, net als bij Hazes niet.
Hazes had een mooier afscheid, vind ik.


Heen en weer zappen is ook niet goed voor de sfeer thuis, dan kan je niet goed oordelen.

@Mack: Het is duidelijk dat je een beetje in de war bent. Overigens ben ik niet grijs maar ZILVER. Richie is doorgekomen maar ik laat het gewoon even staan. Dat van die AntiLLiaanse is 100% zeker...
@Bout: Ik heb het voornamelijk bij de kipsate gehouden, heerlijk met knoflooksaus...
@Renesmurf: Als de kist leeg was of nog erger dat er een ander in lag vind ik het toch net iets minder. Het afscheid van Hazes was werkelijk uniek en zappen is inderdaad sfeerbedervend!

@ Casa Spider

Ik wil niet veel zeggen, maar de scheur in je broek is nog wel even groter dan mijn ogen goed zijn. Nou ja van mij mag het hoor. Die dracht is filosofisch vast heel verantwoord.

En die middelvinger heeft ook vast een diepere symbolische betekenis.