« Opzitten en pootjes geven | Main | Je hoort er niet meer bij... »

Het Geluid is een Zwabber

10.12.2008: Het Geluid van Q-Music is geraden, de schuivende zwabber levert 62.400 euro op. Klik voor groterNa de tip van Dytiscus als reactie bij de post Het Geluid was ik lichtelijk opgewonden. Ja, het moest wel ketchup zijn. Ga maar na met de reclame van Heinz en die laatste druppel in gedachten: Geduld is een schone zaak, haal eruit wat erin zit en krijg het heen en weer (schudden). Alleen dat het geluid regelmatig over de vloer komt was een beetje moeilijk te plaatsen. Wellicht dat de ketchup vaak op de grond terecht komt?

Ik kon alleen nog maar aan ketchup denken. En dat ik er nog maar een SMS-je tegenaan moest gooien, immers 40 cent is slechts een spiering vergeleken met de kabeljouw van ruim 60.000 euro die al bijna aan mijn hengel hing.

's Morgens in de auto switchte ik al snel van Giel (3FM) naar Ruud (Q-Music). "Even luisteren hoe die anderen het allemaal fout raden", dacht ik onderwijl verzinnend wat met het kleine fortuin te gaan doen.

De ontzetting die zich van iemand meester maakt door slechts de trilling van lucht in de vorm van geluidsgolven die mijn hersens correct interpreteerden als: "Het geluid is geraden" laat zich nauwelijks beschrijven. Mijn wereld stortte voor een moment in en het ergste was nog wel dat het geluid geen ketchup was maar een zwabber (YouTube).

Een zwabber.

Na een paar uur was mijn ademhaling weer enigszins op gang gekomen en kon ik zelfs een beetje vreugde voelen voor de 27-jarige Hannah van Moorst uit Deventer. Zij wist te vertellen dat het het schuiven van een zwabber was. Nu kan ze trouwen, eerder had ze daar het geld niet voor. Met 62.400 euro kan men zelfs uit meerdere kandidaten kiezen. Hannah, neem mij!

Comments

O Casa, wat heb je me laten lachen zeg!!
Die Judith zal een prachtbruiloft hebben das zeker......

Al geven ze 100 miljoen weg, dan nog loop ik niet over.
Het gaat mij om de programma`s niet om de prijzen.

hey casa... Celia cantando papiamento
http://www.youtube.com/watch?v=5IAbUGH3iG8&feature=related

@ANila: Lachen is gezond en gratis, dus dat is altijd goed. Judith heeft ongetwijfeld een prachtbruiloft, maar de vrouw die het geluid raadde heet Hannah... ;-)
@Renesmurf: 100 miljoen is een hoop geld en vergis je niet, de publieken zijn al lang niet meer non-commercieel. Wat vind je van het salaris van Giel?
@Latinofreak: Hopi leuk swa, pero... kiko Celia Cruz tin ku hasi ku un "zwabber"... :-)

Haha die was leuk. Hoewel wel jammer van die 60.000. Dan had er vast een weekje portugal in gezeten. En dat jij het geluid van een zwabber niet raad verbaast me echt niet...:-)

Kan ik het geluid nog een keertje horen?

haha, ja hoe kom je er op.

Sterkte de komende tijd! :)

Salaris van giel heeft er niks mee te maken.
Bovendien zit daar een plafond aan.
En als giel weggaat gaat die maar, ik ben niet zo`n stomme oetlul om hem te volgen.

@Margriet: Een weekje Portugal moet inderdaad te doen zijn voor 60.000 euro... :-) Probeer je met die laatste zin aan te geven dat ik kennelijk geen huishoudexpert ben? Wat een steek onder water!
@Verbal Jam: Jazeker, het staat op YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=_nHdkNltCto
Bedenk echter wel dat raden nu geen zin meer heeft... ;-)
@GJ: Dank je, ik denk nog steeds aan ketchup. (Wanneer stopt dit?!?)
@Renesmurf: Dus dat in de publieke sector mensen meer dan 600 of 700 duizend euro mogen verdienen is geen probleem? Het gaat aardig de richting op van het Koningshuis!

Ketchup? Teveel hamburgers gegeten, de laatste tijd?

Jammer ik dacht toch echt dat ik goed zat:( Nu moet ik zelf maar een flesje kopen en mijn verdriet verdrinken...

Dat was niet het onderwerp.
Natuurlijk hoeft niemand een cent meer te verdienen dan ik.

Dat beweer ik nergens.
Ik beweer alleen maar dat sommige luisteraars gaan luisteren naar een andere zender omdat, let op, ze daar veel geld weggeven.

Het zou toch om de programma`s moeten gaan.