« Als de premier de scheidsrechter wil vermoorden | Main | Kermis in Rijen »

Edwin van der Sar nu al Mister Oranje

"Wat nou Poule des Doods", stond ergens geschreven. Wat een avond was het en als vrijdag de dertiende voor ongeluk en pech staat met hoeveel gaan we dan op andere dagen winnen? Eerlijk is eerlijk, Frankrijk was (iets) sterker dan Nederland. Vooral Franck Ribéry ontpopte zich tot een onvermoeibare plaaggeest die er op alle plekken van het veld aan sleurde.

Orlando Engelaar was ietwat ongelukkig en Van Basten had een gelukkige hand qua wissels. Invallers Robben en Van Persie zorgden als duo voor de 2-0 en meteen na de Anschlusstreffer van de Fransen herstelde Arjen Robben de marge met een schier onmogelijk doelpunt dat Lilian Thuram tot wanhoop dreef. In de laatste minuut haalde Sneijder maar eens uit en de bal zeilde prachtig in de linker bovenhoek. Eigenlijk verbaasde het me niet eens. Nederland-Frankrijk 4-1.

13.06.2008: Edwin van der Sar, Mister Oranje, viert de 4-1 tegen Frankrijk met zijn dochter Lynn. Klik voor groter.Maar... man van de wedstrijd en man van het tournooi tot zover is Edwin van der Sar. Hij is slechts een fractie knapper dan Ed de Goey en komt bij Ajax vandaan, met andere woorden niet bepaald een idool voor CasaSpider. Van der Sar is zich echter van een bleke sluitpost aan het ontwikkelen tot de aanjager van het Nederlands Elftal. Iemand vreesde zelfs Van der Sar tot zijn eigen verbazing als charismatisch te moeten omschrijven.

Alles is te verklaren, de carriere van Edwin van der Sar loopt tegen het einde. Dit jaar heeft hij met Manchester United de Champions League gewonnen, wat zeg ik dit gebeurde dankzij onze nationale doelman die eigenhandig een penalty van Chelsea eruit ranselde.

Nu ruikt hij succes en zweept het team op, immers wie ziet er een van nature stoicijnse doelman zo meeleven en meejuichen? De Fransen werden er moedeloos van, zo slecht waren hun doelpogingen helemaal niet. Van der Sar lijkt nagenoeg onpasseerbaar, hij doet denken aan de fameuze Russische doelman Lev Yashin (Wikipedia).

Wat nu volgt is erg belangrijk, het is te hopen dat deze regels doordringen tot het Nederlands Elftal. Als u iemand kent die de boodschap kan overbrengen, graag! Hier komt CasaSpider's Dringend Advies (CDA) voor Oranje:

"Mannen. We (okay, jullie) hebben ons reeds als eerste gekwalificeerd voor de kwartfinales. Echter, klets er dinsdag 17 juni tegen Roemenie vol, ik herhaal vol in. Niets mag de flow waarop we nu drijven verstoren. Eén slappe wedstrijd ertussendoor is dodelijk, ik herhaal dodelijk."

Tot zover het CDA. Soms zou ik wel een profvoetballer willen zijn en in een maand verdienen waar een DBA 40 jaar voor moet werken. In juli gaan we op vakantie naar de Dominicaanse Republiek. Op de KLM-site wordt de ticket-prijs berekend voor twee volwassennen en twee kinderen. Ik moest twee keer kijken om te geloven wat er stond.


14.06.2008: Voor dit bedrag meent men toch een prive-jet te kunnen huren om van Amsterdam naar Santo Domingo te reizen. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


"Hulp nodig?", staat er dan ook nog boven het blokje Retour. Gelukkig is mijn nieuwe creditcard net binnen! Last but not least de EK2008-poule en dan met name de situatie van de Webloggers:

  • Stand in Webloggers subpoule, pagina 1.
  • Stand in Webloggers subpoule, pagina 2.
  • Positie Webloggers in algemeen subpoule klassement, we bezetten positie 288 op pagina 13. Een daling van 96 posities en 4 pagina's, dit weekend moeten we vol aan de bak.

Het onweert, bliksemt en dondert in Rijen. Wat heeft dit nu weer te betekenen?

Comments

Hè?? Klopt dat, die ticketprijs? Dat kan toch niet?

Ik meende dat ik de ticketprijs niet goed kon lezen, maar gezien de reactie van Laurent, die de mijne ook geweest zou zijn denk ik dat mijn ogen beter zijn dan ik dacht, dit is toch van de zotte? Als je ons echt wilt inlichten over de prijs, schrijf die dan eens gewoon op. Heerlijk voor Lucy, die kan dan haar familie weer eens zien.

Cheap tickets boek je op....cheaptickets.nl!
Geloof me, dat kan HEEL veel schelen (weliswaar met een tussenstop maar toch).

Je hebt snel je nederlandse aard teruggevonden als je het mij vraagt. Frankrijk was sterk, Nederland ook. Frankrijk was niet sterker, dan hadden ze niet met 4-1 verloren nietwaar. Wel echt typisch nederlands. Hoorde gisteren al 'als van de Sar er niet had gestaan haden we verloren', 'als de fransen meer doelpunten hadden gemaakt, haddenw e verloren'. En ik denk er maar achteraan, als het stadion was ingestort, hadden we een drama gehad.

Gewoon, spannende wedstrijd, ruim gewonnen, feest, feest, feest! En Oranje weet wel niet té euforisch te zijn, de supporter mag dat wel even ;)

Dat wordt dus roeien. (Kan Diana al 'n peddel vasthouden?)

Niet liegen, Frankrijk was niet sterker dan Nederland, want Nederland won.
Het gaat om de doelpunten en nergens anders om!

het was ook vrijdag de 13de voor de Fransen blijkbaar.
en ik hoop dat je op een andere heen/terugreis een betere prijs hebt gekregen! da's nie normaal...
Bedankt voor de tip trouwens, ik zal het aan ze doorgeven

Heb je het vliegtuig voor jezelf?

Emmie en ik laten ons tegenwoordig door het weer aankondigen.

Happy Daddyday!!!

4400 euro via air france met tussenstop in Paris

Ik wou hem aanpassen, enfin:
Prijs 1 volwassene : 868 + EUR 386 (tax)
= EUR 1.254
Prijs 1 kind : 623
+ EUR 386 (tax)
= EUR 1.009
Prijs ( 2 Volwassenen 2 Kind(eren) )
= EUR 4.526

@Laurent: We hebben het hier over KLM dus dat is zeer goed mogelijk. Probeer het zelf maar...
@Cyberjunk: De prijs is correct maar je zult begrijpen dat ik de reis op andere wijze heb geboekt. Ik ben geen profvoetballer!
@Curacaoenaar: Een goede link, thanks. Maar ik kon elders toch goedkoper terecht...
@Cinner: Het zat Nederland op alle fronten mee, alleen de geniale kopbal van Van Nistelrooy ging er net niet in. Een 4-1 overwinning betekent derhalve niet perse dat men ook beter is. Co Adriaanse noemt dit "scorebordjournalistiek". Het woordje "als" is inderdaad zinloos, we hebben gewonnen en het was een geweldige avond!
@Aan die optie heb ik ook gedacht, maar dat pakt weer duur uit met mijn vakantiedagen... :-)
@Renesmurf: Welles, smurfen hebben geen verstand van voetbal...
@Pascale: Ja gelukkig geldt dat ook voor Fransen, Spanje gelooft meer in Martes 13 (dinsdag de 13e). We hebben een betere prijs gekregen, vliegen nu wel vanaf Brussel maar dat doen jullie ook altijd. Wie is jouw contact in het Nederlands Elftal?
@Piet: Dat mag ik wel hopen ja, met Katja S. als stewardess. Goed dat ik het weet van dat onweer dat jullie er dan aankomen. Rusland-Griekenland was een stuk leuker om te zien dan Spanje-Zweden trouwens...
@Donna: Yeah, thank you!
@René: Die prijzen heb ik ook gevonden, op CheapTickets.nl met dank aan Curacaoenaar. Maar JetAir is nog (...) goedkoper...