« Verhoudingen op Curacao in negatieve spiraal? | Main | Viva EspaŮa! »

De Rabobank is geen chocoladefabriek

26.06.2008: CasaSpider is ietwat gulzig met de chocolade kadootjes van de Rabobank te Rijen. Klik voor groter.Donderdag had ik een vrije middag om met Luchiano (10) naar de huisarts te gaan. Hij klaagt al een tijdje dat hij van dichtbij niet goed ziet en dat is over het algemeen toch een euvel dat men eerder bij Ouden van Dagen tegenkomt dan bij tienjarigen.

Ik maakte van de gelegenheid gebruik om een paar dingen te regelen, zoals een extra Rabocard-reader. Dat was gelukkig geen probleem. Maar eigenlijk ging ik naar de Rabobank om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Na even wachten mocht ik plaats nemen bij Remco en een jongedame in opleiding. Met Remco hebben wij reeds eerder kennisgemaakt alleen heette hij toen nog RaboMan.

We zaten in een beetje provisorisch kantoor, immers de vestiging Rijen wordt danig verbouwd. Het geluid van hamers en boren klonk door de ruimte. Terwijl wij met zijn drieŽn naar het scherm keken kwam de receptioniste langs. Zij legde acht apart verpakte luxe chocoladestukjes op tafel. "Vanwege de overlast", zei ze.

Nadat de reisverzekering was afgesloten stopte ik een kopie van de polis in mijn tas en begon vervolgens de kartonnetjes met chocola erin te vegen. Toen er vier in zaten keek ik recht in de gezichten van de Rabo-employees bij wie de wenkbrauwen opgetrokken waren. "Hmm, kennelijk is het niet de bedoeling dat ik ze allemaal meeneem" concludeerde ik, liet het bij vier en nam vriendelijk doch beslist afscheid.

Comments

Waarschijnlijk heb jij je nu de helft van de laatste chocolaatjes toegeŽigend. Of moeten de medewerkers het met minder snoepgoed doen.

Hoe is het met Luchiano afgelopen?

Waarom bieden ze er dan 8 aan als je ze niet allemaal mag hebben?
Hoe zit het nou met Luchiano's ogen?

Stoute Casa!! Je kon toch wel begrijpen dat je niet alles tegelijk mee mocht nemen? Dit was OOK voor eventuele volgende klanten. Hebberd!! Geef jou 1 vinger en meteen pak je de hele hand...;")

Ik neem aan dat Luch nog niet naar de oogarts hoeft.

Oeps betrapt whahaha!

@Piet: Ik had dan ook erg veel last van de bouwwerkzaamheden en bovendien, zo'n reisverzekering kost ook niet niets. Luchiano heeft een afspraak bij de oogarts in het Amphia ziekenhuis...
@Margriet: Vind ik ook, we zijn natuurlijk wel Hollanders! Over een week of vijf worden Luchiano's ogen onderzocht, helemaal okay is het natuurlijk niet...
@Cyberjunk: Misschien had ik het kunnen begrijpen, maar helemaal duidelijk was het toch echt niet. En de chocola zag er lekker uit. Luchiano is dus wel doorverwezen naar de oogarts...
@Bedz: Ja, maar ik heb me niet laten kennen en er toch vier in mijn tas kunnen steken. Lekker!

Gewoon allemaal meenenem, in feite heb je ze zelf betaald!

Haha, grappig hoor.

Ik heb mijn reisverzekering zojuist opgezegd, vond 'm wat duur. Betaalde 120euro per jaar dacht ik.
Zal eens kijken wat ie bij de rabo kost.

Ik zou ze ook meegenomen hebben! Laatst zag ik trouwens dat op Madeira een consulaat van de Dominicaanse Republiek aanwezig is. Niet meer van belang nu Lucy de Nederlandse nationaliteit heeft, maar ik dacht ik meld hettoch even :-)
Enne... gelukkig ben ik toch op de 1e pagina van de Webloggerspoule geŽindigd! GJ: parabens!!!

@Renesmurf: Zo is het, als ik zie wat er ongemerkt door de Rabobank zelf iedere maand van mijn rekening wordt afgeschreven komen ze nog goed weg met een paar chocolaatjes!
@GJ: Toch vind ik het wel handig, ik betaal ook 120 euro per jaar maar dan wel voor het hele gezin en met werelddekking plus geneeskundige kosten...
@Willisha: Wel apart, dat Dominciaanse consulaat. Wonen er (veel) Dominicanen op Madeira dan? Je hebt Paool overtuigend achter je gelaten maar Cinner is deze keer de beste vrouw. Jouw tijd komt straks weer, bij de start van de Eredivisie...

Was je het vergeten? In nederland gaat het trommeltje na 1 koekje dicht