« Cars and Before and After | Main | Als een boer die kiespijn heeft »

EK Au-21

In de auto op weg naar Albert Heijn gaf Radio Hoyer de tussenstand door van de wedstrijd Nederland-Belgie bij het EK onder 21. Een vreselijke naam, geef mij dan maar het Duitse U-21. Het was 2-1 voor Nederland terwijl Portugal met 4-0 voorstond tegen Israel.

"Kom op, Foppe", ging het door mijn hoofd, "je bent het toch niet vergeten? Laat die Belgen een keer scoren, please." En zo geschiedde. Door de 2-2 gaan Nederland en Belgie door naar de halve finales en mag Portugal terug naar Portugal.

Zaterdagavond stond er een film op het programma maar eerst gooide ik een volle vuilniszak buiten in de kliko. Het had geregend en er lagen wat druppeltjes op de porch. Plotseling vloog mijn standbeen onder me vandaan en smakte ik tegen de stenen vloer. "Val altijd op je onderarm en nooit op je pols", zeg ik altijd tegen Luchiano (9).

Deze tegenstander had echter ik niet aan zien komen en ik viel hard op mijn linker pols. Ja, gelukkig de linker. Het werd een zware nacht en hij is tamelijk opgezwollen. Verbazingwekkend hoe men zijn linkerpols nodig heeft bij iets simpels als het snuiten van de neus. Zelfs typen doet pijn. De meeste ongelukken gebeuren inderdaad thuis.

Maar Luchiano's vaderdagkado is wel klaar.

Comments

Dat kado ziet er leuk uit. Maar arme jij, vallen op je pols is niet echt fijn. Dat je sowieso nog kunt typen vind ik een prestatie met een gezwollen pols. Veel sterkte.

Om me eens even bezig te houden met jouw verslaving, het voetbal, wat denk jij, zou Nederland erdoor komen voor de Ek onder 21? Vind jij dat ze goed spelen? Die oude post van je waar je naar linkte bracht me opnieuw aan het lachen. Hoewel ik het me heus wel herinnerde, is het soms toch wel leuk om jouw geestigheden weer eens opnieuw onder ogen te krijgen.

Dat de beste maar mag winnen en je pols snel genezen.

onder 21 is ook relatief trouwens.

Het wordt tijd om dat soort klussen over te dragen aan Luchiano. En nu is het moment ideaal voor een overdracht. Sterkte!

Arme jij. Ik kan me voorstellen dat het pijn doet, maar als je morgen gaat werken houd je pols wel recht dat ze niet denken dat je een "pols kibra" hebt.;-)

Mooi kado van Luch, maar wat moet het voorstellen een kaars en een sleutelhanger?

Fijn dat Donna ook niet exact weet wat het cadeau moet voorstellen, ben ik tenminste ditmaal niet de enige.

@Cyberjunk: Het typen valt ook niet mee, maar door de beweging hoop ik dat de pijn wegtrekt. Neen, Nederland gaat het niet redden is mijn inschatting. Op dit moment kan ik zelfs om mijn eigen geestigheden niet lachen...
@Renesmurf: Terechte opmerking, want er mogen wel degelijk een paar spelers ouder dan 21 meedoen. Flauwekul natuurlijk...
@Piet: Het juiste moment van overdracht was zaterdagavond geweest. Maar evengoed bedankt!
@Donna: Ja, ik wil niet als "polsje" door het leven gaan... :-) Het kado is een groene peer en een paars kaartje met "je bent een toffe peer" erop geschreven. De peer lijkt meer op een drol en het Compaq embleem hoort bij mijn laptop...
@Cyberjunk: Het is duidelijk abstracte kunst die Luchiano maakt...

Je had beter op de vuilniszak kunnen vallen.
Goede raad komt altijd te laat he! :)
Beterschap, maarrrrr elk nadeel hept zn voordeel; je hoeft nu niet te koken/afwassen/stofzuigen.

Fraai kado hoor

He, Toffe Peer, het beste met je pols.

Dat klinkt pijnlijk inderdaad! Ik heb zelf ook last van mijn rechterpols moet ik zeggen, maar dat komt meer door RSI :-/

Beterschap in ieder geval!

@Curaçaoenaar: Onmiddellijk stoppen met computeren en dat minimaal 5 maanden volhouden, dan kun je daarna weer gedoseerd aan de slag, doe je dit niet, dan loop je het risico dat het levenslang afgelopen is computeren. En dat is volgens mij gelijk aan levenslange gevangenisstraf.

In NL had ik last van RSI, ben er lang voor behandeld. Hier op Madeira werk ik per dag langer achter de laptop, en zit er vaak thuis ook weer achter, en toch heb ik minder last! Stress is dus wel degelijk een belangrijke factor. Maar regelmatig minipauzetjes inbouwen, even opstaan en printje halen, koffie voor je collega halen, het helpt allemaal om niet te lang in dezelfde houding te zitten...

Heel veel mensen hebben het hier niet gezien. Dat had alles te maken met de band zonder noten. Je kan het op mijn blog lezen... PS: Reactie geven verplicht.

Gelukkig niets gebroken.
Wel een reden om te kijken, hoe het te voorkomen is, dat je huisgenoten ook onderuit gaan op een natte porch. Badkamer antislip plavuizen misschien?
Beterschap met jouw pols.

Bijzonder kado, erg creatief.

Beste Spider. hoe lang woon jij nu op dushi korsow.
Je weet toch. Na een regenbui kan het erg glad worden op Dushi Korsow.
Beterschap!!!!!

Jij noemt het polsje?

Leuk creatief kado van Luchiano. Dit zijn echt kado's die je op je buro moet zetten op het werk

wow wat een tof cadeau :-) wat gaan die dingen toch vaak hand in hand, zo ben je dolgelukkig door een prachtig cadeau en zo ben je een toffe peer met een gekneusde arm... arme jij!!

PSS: Niet hier maar op mijn blog...

@Anonymous: De vuilniszak zat net in de kliko. Maar inderdaad, zelfs de toastjes met Franse kaas worden nu voor me gesmeerd...
@Pascal: Tweemaal bedankt!
@Curacaoenaar: RSI gaat minder snel over, helemaal afhankelijk van het type... :-)
@Cyberjunk: Ik moet er niet aan denken!
@Willisha: En in Nederland reed je vast veel minder heen en weer tussen cruise-ship en vliegveld... :-)
@Brillie: Het is dan ook 'maar' onder 21. Van verplichtingen houd ik niet...
@Vernon: Helaas dus wel, zie de post van vandaag. Het hele huis ligt vol plavuizen, gewoon beter uitkijken!
@Margriet: Vandaag had ik het er nog over met meester Peter, de jongens van 4B zijn bepaald geen creabea's...
@gepensioeneerde marineman: Al bijna 12 jaar en nooit iets gebeurd. Dus met het uitkijken valt het best mee. Tot afgelopen zaterdag dan...
@Donna: Ja en toevallig gaat de eerste post op het CasaLog daarover. ( http://www.casaspider.com/live/2003/09/polsje.html ) Een goed idee trouwens van dat kado. Ga ik doen!
@Paola: Dank voor je medeleven. Soms is het niet anders. Over zes weken hoop ik weer een ouderwetse toffe peer te zijn.
@Brillie: Toch doe ik lekker hier... :-)